Achter de leverancier Ricoh schuilt een bedrijf uit Japan. Op het gebied van kantoorcommunicatiesystemen is het een van de grootste, internationaal actieve fabrikanten. Het kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring. Naast faxapparaten en kopieerapparaten heeft het een groot aantal printers in zijn portfolio. Hiermee concentreert het bedrijf zich op verschillende printtechnologieën. De Ricoh-printers werken met laser- en geldprinters naast de klassieke inkjetprinters. Door het ruime aanbod kunnen particulieren en bedrijven bij Ricoh de juiste kantoormiddelen vinden. Meer informatie 

Ricoh SP 230DNw Laserprinter
Ricoh

 € 139,90

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

€ 139,90
Ricoh P C200W Laserprinter
Ricoh

 € 131,89

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

€ 131,89
Ricoh M C240FW Multifunctionele printer
Ricoh

 € 307,46

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

€ 307,46
Ricoh IJM C180F Multifunctionele printer
Ricoh

 € 114,95

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

€ 114,95
Ricoh AE044025
Ricoh

 € 1,15

incl. BTW, excl. Verzendkosten

€ 1,15

Wat zijn de sterke punten van Ricoh printers?

Het productportfolio van de fabrikant is gericht op laserprinttechnologie. De hoogwaardige enkelvoudige printers en multifunctionele apparaten zijn geschikt voor zowel particuliere huishoudens als kleine tot middelgrote bedrijven. Ze drukken af in A4 en A3 formaat. De printers van Ricoh worden voornamelijk gebruikt voor het printen van documenten.

Alle modellen van de leverancier bieden superieure zwart-wit bedrukking. Ze zetten teksten netjes en snel op papier. De duidelijke printresultaten overtuigen door hun haarscherpe scherpte. De kleurenlasermodellen van de fabrikant bieden een briljante kleurendruk. Dankzij hen kunnen kleurrijke decoraties en afbeeldingen tot in detail worden weergegeven.

Naast de korte opwarmfase zijn Ricoh-printers ook overtuigend dankzij hun kostenefficiëntie. De exploitatiekosten liggen op een laag niveau. De fabrikant biedt toner aan in twee maten. Het hogere tonerbereik leidt tot lagere paginakosten en daarom is het een aanbeveling. De gebruiksvriendelijke en krachtige laserprinters hebben de volgende voordelen:

 • een hoge afdruksnelheid
 • compact ontwerp (geschikt voor het bureau)
 • schone tekstdruk

Bovendien staan de verschillende aansluitmogelijkheden van Ricoh printers op de voorgrond. Er zijn verschillende manieren om de apparaten aan te sluiten op bijvoorbeeld een PC:

 • Bluetooth
 • WLAN
 • USB

Naast de enkelvoudige printers biedt Ricoh ook multifunctionele printers aan. Ze combineren scan- en kopieerfuncties naast tekst- en kleurendruk. Ricoh-printers leveren op beide vlakken aantrekkelijke en eigentijdse resultaten op.

Waarmee overtuigen de kleurenlaserprinters van de fabrikant?

De kleurenlaserprinters van Ricoh maken niet alleen indruk met hun compacte ontwerp, maar ook met hun kantelbaar bedieningspaneel. Dit maakt het mogelijk om de printer aan te passen aan de individuele kantooromgeving.

De Ricoh-printers bieden ook betrouwbare resultaten in de kleurverwerking. Dit resulteert in een echte kleur en briljant drukwerk. Naast een goede printresolutie is de hoge kwaliteit van het werk een van de voordelen van kleurenlaserprinters. Bovendien hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over het uitdrogen van de toner als ze de printer slechts af en toe gebruiken.

Waarom zijn geldprinters de moderne highlights van het Ricoh-printerassortiment?

Naast de klassieke printers biedt het bedrijf ook gelddrukkers aan. Ricoh lanceerde deze in 2005 als alternatief voor inkjetprinters. In deze variant onttrekt de printer vloeistof aan de inkt om een gel te vormen. Door de taaie consistentie wordt het risico op vlekken in de inkt verminderd.

Bovendien wordt de gelbedrukking gekenmerkt door een snelle droging. Verdere voordelen van deze variant zijn

 • hoge printsnelheid
 • hoge printkwaliteit
 • duurzame prints
 • de eliminatie van de opwarmfase
 • eenvoudig beheer

Wat zijn de voordelen van de multifunctionele printers van Ricoh?

De multifunctionele apparaten van Ricoh scoren punten voor hun veelzijdigheid. De modellen zijn geschikt voor zwart-wit en kleurendruk. Ze maken indruk met hun werksnelheid. De snelste multifunctionele printers van Ricoh bereiken een printsnelheid van meer dan 60 pagina's per minuut.

Ook kunt u er documenten mee kopiëren, scannen en bewerken op uw PC. Sommige hebben een slim bedieningspaneel met aanraakscherm. Dit vereenvoudigt de snelle bediening. De productieve multifunctionele systemen zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang.