Agfa Photo

Agfa Photo - Inktpatronen en Toners

AgfaPhoto - het professionele alternatief

Sinds 1867 is AgfaPhoto een van de pioniers van de moderne fotografie. Het moderne duurzame drukwerk volgt deze traditie:
Inkt, toner en papier van de hoogste kwaliteit. Briljante beelden met realistische, intense kleuren zijn altijd een essentieel onderdeel geweest van de competentie van het merk.

Op het gebied van "Photo Finishing" is AgfaPhoto altijd één van de leidende merken geweest wereldwijd en met zijn grote naamsbekendheid is het één van de sterkste "Consumer Imaging" merken in Europa.
AgfaPhoto toner cartridges en inkjet cartridges belichamen vele jaren van professionalisme en bieden het volledige gamma van remanufactured toner en inkt producten voor populaire laser en inkjet printers.
Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en leveren uitstekende afdrukresultaten.

Selecteer gewoon uw printermodel in de Apparaatkiezer en wij tonen u de compatibele AgfaPhoto-inkten en -toners die passen.

Selecteer uw printer model:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Bespaar geld met compatibele Agfa inkten en toners

Bedrijven moeten alternatieven creëren om kosten te besparen. AgfaPhoto biedt hoogkwalitatieve en milieuvriendelijke remanufactured tonercartridges aan. Printerbenodigdheden vertegenwoordigen 86 procent van de gemaakte kosten.

AgfaPhoto biedt een betaalbaar alternatief om de drukkosten te verminderen en toch de optimale drukkwaliteit te bereiken.
Wij garanderen volledige tevredenheid bij het gebruik van AgfaPhoto producten. Elk AgfaPhoto printproduct wordt geleverd met een garantie van drie jaar.

Let er bij de aankoop op dat het onderdeelnummer van de compatibele Agfa-cartridges overeenkomt met het nummer van het origineel. Dan past de alternatieve Agfa cartridge zeker.

Duidelijk engagement voor duurzaamheid

AgfaPhoto is duidelijk toegewijd aan remanufacturing. De inktpatronen worden niet hervuld of nieuw vervaardigd, maar opnieuw vervaardigd uit reeds gebruikte originele onderdelen.
Baanbrekende processen voor duurzaamheid en herfabricage garanderen de hoogst mogelijke bescherming van het milieu.

In detail ziet dit er als volgt uit: Als een patroon leeg is, kan het zonder complicaties worden teruggestuurd.

AgfaPhoto zamelt gebruikte cartridges in of koopt ze van dealers. De modules worden in Duitsland gesorteerd, bruikbare exemplaren worden hergebruikt voor de productie en alle andere onderdelen worden correct verwijderd.
Als gevolg daarvan gaan elk jaar duizenden patronen een nieuwe levenscyclus in.

 

WWF Duitsland en AgfaPhoto - een partnerschap om hulpbronnen te beschermen

Om de ontwikkeling vooruit te helpen, sloegen AgfaPhoto en WWF Duitsland in de lente van 2020 de handen in elkaar om een licentiesamenwerking te vormen.
Het doel van deze samenwerking is recycling te bevorderen door de verkoop van gereviseerde lasercartridges en de kopers op de markt voor printertoebehoren en ook de eindverbruikers meer bewust te maken van deze cartridges.
Dit levert een belangrijke bijdrage tot de instandhouding van de hulpbronnen. De verkoop van de producten steunt ook het werk van het WWF op het gebied van natuurbehoud en milieubescherming.

De WWF Panda identificeert momenteel gereviseerde tonercartridges voor zwart-wit- en kleurenlaserprinters die in Europa zijn vervaardigd uit reeds gebruikte originele onderdelen en nieuwe hoofdcomponenten.
Deze in licentie gegeven producten zijn gecertificeerd met het "Nordic Swan"-label. Wij gebruiken helemaal geen plastic voor onze verpakking. Deze is FSC-gecertificeerd en bestaat uit gerecycled kraftpapier en versnipperd karton als transportbescherming.

De certificeringen in een oogopslag

  • Onze productiefaciliteiten worden regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd volgens ISO 14001 voor milieubeheer en ISO 9001 voor kwaliteitsbeheer.
  • Het STMC (Standardized Test Methods Committee) is een wereldwijd comité dat is opgericht om gestandaardiseerde testmethoden voor de tonercartridge-industrie vast te stellen en te bevorderen.
  • AgfaPhoto toner cartridges voldoen aan de Nordic Ecolabelling criteria en dragen het Nordic Swan Versie 5.5 logo met licentienummer 3008 0046.
  • AgfaPhoto printer cartridges en toner cartridges zijn gecertificeerd volgens ISO 19752, ISO 19798 en ISO 24712.
  • DIN 33870:2000 behandelt de criteria voor het opwerken en testen van gebruikte tonermodules.
  • De International Safe Transit Association (ISTA) bevestigt de garantie van de veiligheid van transportverpakkingen.