Kyocera

Kyocera - Inktpatronen en Toners

Kyocera is een van de beste fabrikanten op het gebied van laserdruksystemen. In ons aanbod vindt u originele Kyocera toner voor uw printer. Daarnaast bieden wij u laaggeprijsde maar kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor de Kyocera toners. Wij bieden ook drie jaar garantie op deze producten. Onze gratis 24-uurs express-leveringsservice zorgt ervoor dat de Kyocera-toners die u bij ons bestelt, u zo snel mogelijk bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste Kyocera toner te kiezen.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Toner voor de populaire Kyocera Printerserie

Hoe herken ik originele Kyocera Toner?

Zoals bij bijna alle bekende tonerfabrikanten veroorzaken namaakproducten elk jaar grote schade. Niet alleen de fabrikanten worden getroffen, maar ook de eindgebruikers. Om de originele Kyocera-toner te onderscheiden van de vervalste toner, is de eerste stap het kijken naar de prijs. Hoe goedkoper de prijs van de vermeende Kyocera-toners, hoe groter de kans op een vervalsing. Het probleem is ook dat er voor de verpakking van Kyocera-toners een heel eenvoudig karton wordt gebruikt. Het is heel gemakkelijk om te vervalsen. Daarom is het belangrijk om te letten op krassporen op Kyocera toners of andere gebruikssporen. Dit is belangrijk omdat vervalsingen meestal altijd worden gemaakt met gebruikte Kyocera-toners die zijn verpakt in vervalst karton.

Hoge kwaliteit in Kyocera Toners

Het bedrijf stelt de hoogste eisen aan de productie van Kyocera toners. Deze hoge kwaliteit heeft ook een positief effect op de economie, de drukkwaliteit, de lange levensduur en de milieuvriendelijkheid, om maar een paar voorbeelden te noemen. Kyocera toners worden voortdurend getest en geïnspecteerd. Dankzij een uitgesproken controlesysteem worden alleen Kyocera-toners verkocht die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Wat zijn Kyocera Value Packs?

Een Value Pack is een set die op een bepaalde printer past. Een Kyocera Value Pack bestaat uit Kyocera toners in de kleuren cyaan, magenta, geel/geel en sleutel/zwart. Daarnaast bevat het Kyocera Value Pack ook papier dat geschikt is voor de printer.

Kyocera toner: compatibel of origineel?

Het is de vraag hoe hoog uw verwachtingen van de afdrukresultaten van Kyocera-toners moeten of moeten zijn. Om kosten te besparen, kunt u bij Prindo ook compatibele toners voor uw Kyocera printer verkrijgen. In de regel krijgt u bijna dezelfde printresultaten in bijna dezelfde kwaliteit als bij de originele Kyocera-toners. Er is een zeer getraind en deskundig oog voor nodig om zelfs de kleinste afwijkingen op te sporen. Bij Prindo bieden we u echter nog twee andere kosteneffectieve alternatieven.

Rebuilt toner: Dit proces is gebaseerd op de productie van nieuwe toners. De originele Kyocera toners zijn volledig gedemonteerd, grondig gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen. Deze Kyocera toners zijn gevuld met een zeer hoogwaardige inkt, die wordt geproduceerd volgens de standaard van de originele Kyocera inkt.

Navultoner: In het geval van navultoners wordt de originele behuizing van de Kyocera-toner opnieuw gevuld met een alternatieve, maar zeer hoogwaardige inkt.

De productie van compatibele toners, gereviseerde of hervulde cartridges, wordt strikt gecontroleerd en gecontroleerd volgens de geldende Europese normen en de Europese wetgeving. Deze controle geeft u de zekerheid dat u altijd een uitstekend printresultaat krijgt en dat uw kosten tot 30 procent kunnen worden gereduceerd.

Wanneer u compatibele Prindo-toner koopt, neemt u geen enkel risico. Naast een garantie van vijf jaar heb je ook recht op terugbetaling binnen 60 dagen. Het spreekt voor zich dat de Kyocera garantie voor u geldig blijft.

Hoe worden Kyocera toners veranderd en gebruikt?

  1. Open de voor- en bovenkleppen van uw Kyocera printer. Dit gebeurt door op de open knop rechtsboven te drukken.
  2. Druk vervolgens de vergrendelhendel van Lock naar Unlock.
  3. Verwijder de toner uit de printer.
  4. Haal de nieuwe Kyocera toner uit de verpakking.
  5. Verwijder alle aangehechte beschermkappen en beschermstroken.
  6. Plaats de Kyocera toner in de juiste houder.
  7. Schuif de vergrendelingshendel van Ontgrendelen naar Vergrendelen.
  8. Sluit de voor- en bovenkleppen weer.

Kan Kyocera toners door de gebruiker worden gevuld?

In principe is het ook mogelijk om de Kyocera toners zelf bij te vullen. Als u echter alleen kosten wilt besparen, moet u deze stap zeer zorgvuldig overwegen. Net als bij veel andere fabrikanten vervalt ook hier de fabrieksgarantie als u de toner zelf vult. Dit betekent dat zelfvulling onherstelbare of zeer dure schade aan de printer kan veroorzaken. U zult deze kosten dan zelf moeten betalen. Niet te versmaden is ook de hoge tijdsbesteding die gepaard gaat met zelfvervulling. Als u de benodigde tijd en het hoge risico bij elkaar optelt, kunt u alleen adviseren om niet zelf te vullen.

Als de kosten voor nieuwe Kyocera-toners te hoog zijn voor u, kunt u ze ook verlagen en aanzienlijk besparen door andere opties. Een van deze mogelijkheden is om over te schakelen op compatibele toners van Prindo voor uw Kyocera printer. Deze Prindo-toners zijn niet alleen verkrijgbaar voor Kycocera, maar voor diverse printerseries van andere fabrikanten. Deze compatibele toners zijn verkrijgbaar in alle kleuren, van cyaan tot magenta en geel. Met deze Prindo-toners kunt u in het beste geval tot 30 procent besparen ten opzichte van de originele Kyocera-toners. Als speciale service verleent Prindo u ook een 60-dagen retourrecht. Er is ook een extra garantie van vijf jaar. De garantie van de Kyocera-fabrikant blijft in ieder geval van kracht.

Hoe kan ik mijn Kyocera toner op de juiste manier weggooien?

Het thema duurzaamheid is sinds de oprichting van het bedrijf in 1959 stevig verankerd in de bedrijfsfilosofie van Kyocera. Sinds die tijd is dit uitgewoond en het motto van het bedrijf "Respecteer het devijn en houd van mensen" geeft dit ook duidelijk aan. Voor Kyocera zijn technologie en verantwoordelijkheid voor mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is een gratis recyclingsysteem voor Kyocera toner en andere verbruiksgoederen natuurlijk inbegrepen.

Welke Kyocera toners kunnen worden gerecycled?

Als klant heeft u de mogelijkheid om alle Kyocera toners en alle Kyocera afgeleide printerverbruiksartikelen gratis naar Kyocera te sturen en te laten recyclen.

Hoe kan ik lege Kyocera toners naar het bedrijf sturen?

Kyocera toners en benodigdheden kunnen zowel individueel als collectief worden geretourneerd.

Collectieve teruggave: Kyocera voorziet in geschikte dozen voor collectieve teruggave. Deze kunnen dan worden opgehaald door de afvalverwijderingsdienstverlener die voor Kyocera werkt, als dat nodig is. Er is een eenmalige aanbetaling voor de kist, die na verwijdering wordt terugbetaald. U hoeft zich alleen maar te registreren op de juiste Kyocera-pagina.

Individuele teruggave: Voor de individuele teruggave van Kyocera toners is ook eerst registratie op de bijbehorende Kyocera website vereist. Binnen 24 uur ontvangt u een e-mail met een aangehecht pakketlabel. U moet het pakketlabel invullen en vervolgens ook de originele doos Kyocera toner plakken. Het pakket moet gratis naar het postkantoor worden gestuurd.