Voor een optimaal gebruik van PC, laptop en tablet heb je accessoires nodig. Zij vergemakkelijken de bediening en verruimen het aantal functies. Er zijn talrijke monitoren voor op kantoor of speciale modellen voor gaming die spelwerelden nog realistischer maken. Invoerapparaten zoals toetsenborden of computermuizen verhogen het comfort. Ze werken bedraad, met batterijen of hebben een snel oplaadbare batterij zoals de hoogwaardige modellen van Logitech.

Computers en toebehoren voor het thuiskantoor

Headsets met ingebouwde microfoons zijn ideaal voor het thuiskantoor. Je hebt ook een webcam nodig, zodat je van een afstand gezien kunt worden. Luister naar muziek via een hoofdtelefoon of luidsprekers. Voor de opslag van bestanden kunt u kiezen uit beproefde opslagmedia zoals USB-sticks, drives, DVD-R, CD-R, MicroSD's en draagbare externe SSD harde schijven. Kabels en adapters maken het eenvoudig om uw netwerk op te zetten of randapparatuur aan te sluiten.

Een groot deel van ons assortiment omvat tabletten van hoge kwaliteit. Hier variëren ze van de betaalbare Microsoft Surface Go 2 tot het high-end model. De eerste wordt geleverd met 10,5 inch, Intel® Pentium® Gold-processor, 1920 × 1280 pixels resolutie en 64 GB interne opslagcapaciteit. De Microsoft Surface Pro 7, met 12,3 inch en een schermresolutie van 2736 × 1824 pixels, heeft een opslagcapaciteit van 512 GB. Binnenin zit een krachtige Intel® Core™ i7-processor van de tiende generatie.