OKI

OKI - Inktpatronen en Toners

In onze Prindo online shop vindt u originele toners voor uw OKI-printer. We hebben ook hoogwaardige en zeer betaalbare alternatieven met een garantie van drie jaar. U ontvangt de nieuwe cartridges razendsnel via onze 24-uurs snelle levering, die voor u gratis is. Het enige wat u hoeft te doen is uw OKI-printer te selecteren en de OKI-toner te kiezen die bij u past.

Selecteer uw printermodel:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Toner voor populaire OKI printerseries

Hoe herken ik originele OKI toner?

Originele OKI toner en gemakkelijk te onderscheiden van namaakproducten. U kunt de door OKI aangemaakte authenticatiepagina gebruiken om te zien of het originele OKI-toners zijn. Er zijn twee opties voor u beschikbaar.

  1. Op de OKI toner moet je zoeken naar het hologram. Daar moet je de nummers 18 en 81 in een holografisch venster vinden.
  2. OKI toner heeft een 8-cijferig serienummer. U vindt het op de holografische sticker op de voorkant van elke verpakking, samen met een 3-cijferige validatiecode.

Met de validatiecode en het serienummer kunt u de echtheid van OKI-toners controleren in de online authenticatietool.

Hoge kwaliteit OKI toners

In vergelijking met andere fabrikanten kunnen OKI toners zich op sommige punten duidelijk onderscheiden op het gebied van kwaliteit. De hoge kwaliteit is vooral te zien aan het feit dat elke pixel scherp en zeer precies op het papier is getekend. De OKI toners staan ook bekend als zeer uitgebreid en kunnen zeer lang worden gebruikt. Maar de OKI toners overtuigen niet alleen door kwaliteit. Bij ons vindt u ook OKI toners die overtuigen door hun lage prijs. U hoeft bij ons in ieder geval niet te veel te betalen.

 

 

 

 

 

OKI Toner: compatibel of origineel?

De originele OKI toners zijn gemaakt door OKI en vaak zijn ze goed betaald. Wij van Prindo bieden u een goedkoop alternatief in de vorm van compatibele toners. In ieder geval zijn ze compatibel met alle OKI printers en worden ze gemakkelijk herkend door het apparaat. Naast de originele OKI toners of de compatibele toners hebben we nog andere hoogwaardige alternatieven voor u, waarmee u kunt profiteren van een zeer goede prijs-prestatieverhouding.

Kan OKI Toner zelf gevuld worden?

In principe is het mogelijk dat je zelf OKI toner vult. Dit is echter niet altijd raadzaam. Met de zelfvullende OKI toners kunt u natuurlijk een maximale besparing realiseren. Maar er zijn ook enkele risico's en andere nadelen te overwegen.

Als er iets misgaat met het zelf vullen van OKI toners en het werk niet goed wordt uitgevoerd, geeft de fabrikant geen functionele garantie en geen garantie meer. Als er gebreken optreden, moeten deze op eigen kosten worden gerepareerd. Ook de hoeveelheid werk die met het zelf vullen van OKI toners gemoeid is, mag niet worden onderschat. Vooral bij toners die voornamelijk voor thuisgebruik worden gebruikt, levert het benodigde materiaal niet altijd een kostenbesparing op. Een groot gevaar voor het zelf vullen van OKI toners is ook dat er inkt spat, inkt lekt en er dus vlekken ontstaan, die niet meer of slechts met grote moeite te verwijderen zijn. Als conclusie kan men zeggen dat zelfvervulling in de meeste gevallen niet de moeite waard is.

Hoe kan ik mijn OKI toner op de juiste manier weggooien?

OKI biedt gratis recycling aan voor haar OKI toners. Hiermee laat het bedrijf zien dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun producten. Het bedrijf streeft er voortdurend naar om zijn milieuvriendelijkheid verder te verbeteren. Het bedrijf probeert nog betere oplossingen te vinden voor de terugkeer van OKI toners, maar ook voor de hardware. Het enige doel ervan is om overbelasting van de stortplaats te voorkomen en de noodzakelijke recycling zelf te waarborgen. Voor dit doel is een programma voor het retourneren van verbruiksartikelen gemaakt.

Welke OKI toners kunnen worden gerecycled?

U heeft als klant de mogelijkheid om alle OKI toners en alle printerverbruiksartikelen afkomstig van OKI naar OKI te sturen en te laten recyclen.

Hoe kunnen lege OKI toners naar het bedrijf worden gestuurd?

De procedure voor het terugsturen van OKI toners is zeer eenvoudig.

  1. Na het verwisselen van de OKI toner worden ze in een zak gedaan. Dit moet verzegeld worden.
  2. In de volgende stap wordt de gebruikte OKI toner in de originele doos gedaan. Hierop moet een speciaal adreslabel worden geplakt.
  3. Het adreslabel kan worden gegenereerd op de OKI website. Daar moet je een formulier invullen. Dit kan als PDF worden gegenereerd en na afloop van de inzendingen worden afgedrukt.
  4. Het is ook mogelijk om meerdere lege OKI toners op te halen en terug te sturen.
  5. Plak het adreslabel op de gesloten doos. Daarnaast is er het ingevulde standaard pakketlabel van de Deutsche Post.
  6. Neem dan het pakketje mee naar het postkantoor en stuur het ongefrankeerd op. Er zijn geen kosten voor de recycling teruggave.

Wat zijn de alternatieven voor het verwijderen van OKI toner?

Alleen originele OKI toner kan naar het bedrijf worden gestuurd voor verwijdering. Wie dat niet wil, kan zich ook ter plaatse van zijn OKI-toner ontdoen. Maar gooi ze alsjeblieft niet bij het huisvuil.