Lexmark

Lexmark - Inktpatronen en Toners

In onze online shop vindt u originele Lexmark toners en cartridges. Bovendien bieden wij u hoogwaardige en laaggeprijsde alternatieven voor de Lexmark toners. Verder geven wij u een garantie van drie jaar op Lexmark toners. Onze gratis 24-uurs expresdienst brengt de Lexmark toners zo snel mogelijk naar u toe. U hoeft alleen maar uw Lexmark-printer te selecteren en de gewenste Lexmark-toner te kiezen.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Toner voor de populaire Lexmark printerserie

Hoe herken ik originele Lexmark toner?

Lexmark besteedt veel zorg aan de bescherming van Lexmark-toners en alle andere producten tegen namaak. Namaakproducten worden wereldwijd bestreden en de markten worden nauwlettend in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat u bij de aankoop van Lexmark-toners echte Lexmark-producten koopt. Om er zeker van te zijn dat u echte Lexmark toner koopt, wordt er een 7- of 10-cijferig serienummer op de container of de verpakking gedrukt.

U kunt dit nummer invoeren op de website van Lexmark om de echtheid van het product te verifiëren. Bij alle Lexmark-toners staat dit serienummer op de buitenkant van de verpakking, op de tonercontainer en op de verpakkingsfolie. Lexmark printercartridges mogen alleen worden aangeschaft bij Lexmark of een geautoriseerde dealer.

  1. Let op de verpakking, vooral als u met de verpakking knoeit.
  2. Lexmark toners hebben een 3D veiligheidshologram op de verpakking. Van bovenaf gezien ziet u een rood Lexmark-logo tegen een groene achtergrond. Bij schuin zicht moeten er punten met bijbehorende cijfers zichtbaar zijn. Als het hologram wordt gedraaid, zie je de twee woorden Lexmark en Genuine.

Hoogwaardige Lexmark Toners

Lexmark besteedt veel zorg aan de vervaardiging van zijn Lexmark-toners, net als aan de printers zelf. Om een maximale kwaliteit in drukresultaten te bereiken, worden Lexmark toners in eigen huis geproduceerd. De tests worden keer op keer uitgevoerd om de beste kwaliteit te garanderen onder strenge inspectiecriteria. Alleen producten die deze drukproeven doorstaan, verlaten Lexmark.

Lexmark Toner: compatibel of origineel?

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van compatibele toners. Dit zijn toners die niet rechtstreeks door de fabrikant worden geproduceerd. De compatibele Prindo-toners voor Lexmark-printers zijn in geen enkel opzicht inferieur aan de originele Lexmark-toners. Als u bij Prindo compatibele toners bestelt, kunt u veel geld besparen. Dit is vooral te wijten aan het feit dat er veel minder nadruk wordt gelegd op duur verpakkingsmateriaal dan bij de originele Lexmark-toners. We richten ons eerder op het gebruik van zeer goede inkt. Naast de compatibele alternatieven bieden wij u bij Prindo ook andere alternatieven waarmee u kosten kunt besparen.

Er is ook geen risico voor u bij het bestellen van compatibele Prindo-cartridges. Ten eerste geeft Prindo je vijf jaar garantie. Bovendien verlenen wij u een recht van teruggave van 60 dagen. Als u compatibele toners gebruikt voor uw Lexmark machine, behoudt u uiteraard de volledige fabrieksgarantie.

Kan Lexmark toners door mijzelf worden bijgevuld?

Net als veel andere fabrikanten zijn Lexmark toners zelfherstellend. Veel mensen geloven dat ze echt geld kunnen besparen. Maar zelfvervulling is niet zo eenvoudig als het klinkt en lijkt in veel opzichten te zijn. Technisch gezien moet het met de hoogste precisie worden gedaan en zonder het juiste gereedschap is het niet mogelijk.

Als de zelfvulling niet goed wordt uitgevoerd, kan dit leiden tot een zeer slecht drukresultaat. Het is ook niet uitgesloten dat de overvulling later tot defecten aan het apparaat leidt en dat deze professioneel moeten worden gerepareerd. Dit kost dan echt geld, want de fabrieksgarantie vervalt als de Lexmark-toners zelf worden bijgevuld.

Als u geld wilt besparen zonder risico's te nemen, dan moet u de alternatieven die Prindo u biedt in overweging nemen. Een alternatief is om over te schakelen op compatibele Prindo-toners voor uw Lexmark-printer. U kunt compatibele Prindo-toners krijgen, niet alleen voor Lexmark printers, maar ook voor vele andere bekende fabrikanten.

Hoe verwijder ik mijn Lexmark toner op de juiste manier?

Lexmark besteedt bijzondere aandacht aan het minimaliseren van de impact op het milieu. Daarom hebben we het Lexmark Cartridge Collection Program, kortweg LCCP. Lexmark benadrukt dat dit programma het niet moeilijk maakt om verantwoordelijk te handelen of om een negatieve invloed te hebben op de bedrijfsprestaties.

Het LCCP-programma combineert krachtige logistiek en service. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve hulpmiddelen. Deze maken het proces van het terugsturen van Lexmark-toners, die in het recyclingproces kunnen worden gebruikt, vrij eenvoudig. Dit proces is door Lexmark ontworpen om zeer modern en efficiënt te zijn. Dit wordt ook bewezen door cijfers over recycling. Sinds 1998 is ongeveer 28 miljoen kilogram aan materialen op deze manier gerecycled. Ongeveer 90 procent van alle Lexmark toners zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Welke Lexmark-toners kunnen worden gerecycled?

Naast de Lexmark-toners worden alle andere Lexmark-cartridges geaccepteerd voor recycling.

Hoe kan ik lege Lexmark-toners naar het bedrijf sturen?

Het recyclingprogramma is beschikbaar voor middelgrote bedrijven en voor grote organisaties.

Middelgrote bedrijven:
Wanneer u deelneemt aan het LCCP-programma, ontvangt u automatisch twee voorbereide en voorgefrankeerde containers voor verzending per post. Als er extra containers nodig zijn, kunnen deze worden aangevraagd via de Lexmark website.

  • Verwijder de lege Lexmark printercartridges of printcartridges uit de machine en plaats ze in de verzenddoos.
  • Bewaar altijd lege toner of cartridges in deze verzenddoos.
  • Als de doos vol is, lijm je hem goed en breng je hem gewoon naar het postkantoor.

Grote organisaties:
Voor grote organisaties kunt u verschillende containers bestellen voor recycling.

  • Ecobox tot 5 lege toner of cartridges
  • Middelgrote container voor maximaal 10 lege toners of cartridges
  • Grote container voor maximaal 15 lege toners of cartridges
  • Extra grote container voor maximaal 40 lege toner of cartridges

Voor de afhaling moet u een e-mail sturen naar het expeditiebureau Kühne & Nagel. Dit geldt voor alle afhaalpakketten onder 6 kg gewicht.