Prindo

Prindo - Inktpatronen en Toners

Onze Prindo-privélabels

Prindo kent de markt voor printercartridges & toner al meer dan 20 jaar. Daarom hebben we voor onze klanten
ontwikkelde de "Prindo private label". Prindo biedt u producten van hoge kwaliteit tegen een topprijs.

De volgende Prindo-eigen merken zijn verkrijgbaar in onze online shop:
Prindo-printercartridges en toner, Prindo universeel papier, Prindo-fotopapier.

Selecteer uw printermodel in de Device Chooser en wij tonen u de bijpassende Prindo-printercartridges en -toners.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Wat onderscheidt het Prindo-privélabel?

Voor ons is het resultaat het belangrijkste. Maar de manier om dit te bereiken moet milieuvriendelijk en eerlijk zijn - dat is precies wat Prindo is. We zorgen ervoor dat we onze leveranciers eerlijk behandelen en controleren voortdurend hun milieubalansen.

In termen van de prijs per liter is printerinkt een van de duurste vloeistoffen ter wereld, dus het is de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Premiumkwaliteit met compatibele goederen is dus geen toeval, maar het resultaat van een compromisloze uitwisseling van alle kwaliteitsrelevante reserveonderdelen en de verwerking van hoogwaardige afzonderlijke onderdelen en grondstoffen. De uitgebreide werkstappen worden uitgevoerd onder het milieuaspect van grondstofbesparende productie.

Met onze hoogwaardige Prindo-printercartridges & -toners krijgt u een betrouwbaar en milieuvriendelijk alternatief voor originele producten en bespaart u 30% tot 50% extra per paginaafdruk.

Prijsbesparing met compatibele Prindo-printercartridges en toners

Compatibele Prindo-printercartridges en toner zijn net zo goed als het origineel, ondanks de grote prijsbesparing. De Europese kwaliteitsnormen en de Europese wetgeving zijn ook van toepassing op de productie van hervulbare, herbouwde en compatibele cartridges. Alternatieve Prindo-cartridges zorgen ook voor een hoogwaardig printresultaat met schitterende kleuren en zijn bovendien tot 50% goedkoper.

Bij de aankoop van compatibele Prindo-cartridges loopt u geen risico: u krijgt 60 dagen retourrecht en 5 jaar garantie. De fabrieksgarantie voor uw printer blijft volledig intact.

Zorg ervoor dat het partnernummer van de compatibele Prindo-cartridges overeenkomt met het nummer van het origineel. Dan past de alternatieve Prindo-cartridge zeker.

Bescherm het milieu met Prindo Green printercartridges & toners!

Met Prindo Green krijgt u gegarandeerd 100% gerecyclede printercartridges & toners gemaakt van originele lege cartridges. De lege cartridges worden door ons na het eerste gebruik opgehaald en opnieuw gevuld met ons geavanceerde recyclingsysteem. Dit zorgt ervoor dat u de hoogste kwaliteit gerecyclede inkt & toner krijgt.

Door de lege cartridges te hergebruiken, vermijden we dat we nieuwe cartridges moeten produceren. Door de aankoop van Prindo Green printercartridges & toners helpt u het milieu te beschermen en de productie van onnodig plastic afval te voorkomen.

Prindo Classic printercartridges & toner - het hoogwaardige alternatief

Met Prindo Classic printercartridges & toners krijgt u een kosteneffectief alternatief dat net zo hoogwaardig is als het origineel. Onze gereviseerde Prindo-printercartridges & -toners gebruiken alleen hoogwaardige inkten en materialen. Slijtdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en vervangen door de beeldvormende componenten.

Bovendien worden alle Prindo-producten getest volgens de EU-normen. Zowel Prindo Green als Prindo Classic producten zijn getest volgens de STMC DIN- en DIN 33870-richtlijnen om een hoogwaardig afdrukbeeld te garanderen. Alle Prindo Classic printercartridges & toners zijn direct klaar voor gebruik en worden automatisch herkend door uw printer.

Wat is het verschil tussen Prindo Green & Prindo Classic?

  • Er is geen kwaliteitsverschil tussen Prindo Green & Prindo Classic printercartridges of toners.
  • Onze Prindo Green cartridges en tonercartridges worden 100% gerecycled.
  • De vulniveau-indicator wordt weergegeven op Prindo Green & Classic producten. Helaas is dit niet mogelijk met Prindo Basic producten.

 

Prindo-product- en verzendverpakking

Sinds het najaar van 2019 zijn we overgestapt op de door ons ontwikkelde nieuwe Prindo Flexipacks, die nog minder materiaal gebruiken en geoptimaliseerd zijn voor een grondstofbesparende verzending met verzendzakken in plaats van met kartonnen dozen. Wij verzenden onze Prindo-producten ook onder 5 cm hoogte in dunne kartonnen verzendzakken.

Prindo-kwaliteitsnorm

Prindo wordt exclusief voor ons geproduceerd, waardoor we invloed hebben op het gehele productieproces. Om een hoogwaardig afdrukbeeld te garanderen, worden de mate van zwartheid, kilometrage, inkt- en tonerhechting, afdrukbeeld en weerstand getest. De compatibele printercartridges zijn ontworpen om te zorgen voor heldere, schone printresultaten, goede veegvastheid en de beste compatibiliteit met de printkop en andere printeronderdelen.

We Go Green - Prindo Green universeel papier

Iedereen praat erover. We doen het! Duurzaamheid is misschien wel het belangrijkste onderwerp van onze tijd, maar het is ook een uitdaging om het te implementeren in de online handel. Het gevolg is dat veel mensen er over praten, maar dat slechts weinigen er iets aan doen. We willen handelen en we doen het. We hebben in het verleden al veel gedaan voor ons milieu, en zullen vanaf 2020 nog meer doen!
Daarom hebben we nu ons eigen Prindo Green universeel papier in ons assortiment!

Bekroond met de Blauwe Engel!

De "Blauwe Engel" is het doorslaggevende milieukeurmerk voor gerecycled papier. Wanneer u als consument besluit om Prindo Green universal paper te kopen, maakt u duidelijk de meest milieuvriendelijke keuze en levert u daarmee een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu.

 

Prindo multifunctioneel papier & fotopapier

Meer Prindo multifunctioneel papier & fotopapier hebben we voor u samengesteld.

 

Printerpapier
Prindo rookgrijs
Prindo

 € 6,17

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar
Fotopapier
Prindo Wit
Prindo

 € 2,12

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar
3