Develop

Develop - Inktpatronen en Toners

In onze online shop kunt u originele Develop Toner krijgen. Onze selectie omvat betaalbare producten met maximaal drie jaar garantie. Een geschikte selectie van Develop Toner wordt door ons zoeksysteem getoond na het invoeren van het printermodel.

Selecteer uw Develop-printermodel:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Koop DEVELOP toner bij Prindo tegen lage prijzen

DEVELOP printers van Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH bieden een hoog niveau van functionaliteit. Ze maken hoogwaardige afdrukken in korte tijd mogelijk. Tegelijkertijd zijn ze uiterst zuinig. De ineo-serie van de fabrikant maakt indruk met een intuïtieve, eenvoudige bediening, een laag energieverbruik en een uitstekende ECO-balans.

Printers zoals de Develop ineo Plus 250 i zijn geschikt voor hoogwaardige zwart-wit en kleurenprints door professionele gebruikers. Naast de printfunctie zorgen de grote apparaten ook voor het scannen, kopiëren en faxen. Bestel de originele DEVELOP toner die bij uw machine past.

Top van het team: print- en multifunctionele systemen met originele DEVELOP toner

Originele toner maakt haarscherpe afdrukken mogelijk. U kunt bij DEVELOP een zwarte toner krijgen die past bij monochrome apparaten. Kleurenprinters ondersteunen u met hoogwaardige toners in magenta, cyaan, zwart en geel. Zo kunt u afbeeldingen en grafieken afdrukken in briljante kleuren met een hoge kleurdiepte.

Bestel een originele toner bij Prindo voor uw DEVELOP-printer in de serie:

 • DEVELOP ineo
 • DEVELOP D
 • 100/700/1000 DEVELOP

Als u waarde hecht aan eersteklas afdrukkwaliteit en betrouwbare prestaties, dan is de combinatie van een krachtig multifunctioneel of afdruksysteem met originele DEVELOP verbruiksartikelen het beste. Om een veilig product te krijgen, bestelt u DEVELOP toner uitsluitend via postorderverkoop bij gespecialiseerde handelaars zoals Prindo. Hier kunt u de originele producten krijgen die perfect passen bij uw bestaande systeem. Ze garanderen een probleemloze werking met de best mogelijke prestaties. Tegelijkertijd behouden ze de lange levensduur van uw DEVELOP-printer.

Hoog bereik en lage paginaprijzen

De hoogwaardige originele DEVELOP-toners behouden de afdrukefficiëntie van uw machine. Met de toners bereikt u een uitstekende afdrukkwaliteit. Bij Prindo kunt u ze voor een redelijke prijs bestellen. Het bereik van de toners is optimaal aangepast aan uw printer. Afhankelijk van het model vindt u in de online shop de juiste afbeeldingsdrums.

Professionele multifunctionele systemen zoals de DEVELOP ineo 224e vereisen DEVELOP tonercartridges in de kleuren:

 • Geel
 • Zwart
 • Cyaan
 • Magenta

Er zijn ook beeldtrommels in zwart en kleur.

Als u een DEVELOP-toner koopt voor de Develop ineo 224e, profiteert u van de lage prijzen voor het afdrukken per pagina. U kunt tot 27.000 pagina's in zwart-wit afdrukken tegen een lage prijs van 0,1 procent per pagina. Met kleurenprints kunt u tot 25.000 pagina's printen. U kunt ze afdrukken voor 0,3 cent per pagina. Met een originele DEVELOP toner krijg je filigrane, kleurrijke prints. Als u een monochrome machine gebruikt, heeft u een zwarte DEVELOP toner nodig. De hoge drukefficiëntie van de apparaten wordt weerspiegeld in het grote bereik tegen een redelijke paginadrukprijs.

Door gebruik te maken van moderne laserprinttechnologie besparen bedrijven veel geld op verbruiksartikelen zoals toner. Inkjetprintercartridges zijn prijsintensiever omdat ze een kleiner bereik hebben. Voor hoge printvolumes profiteren bedrijven van een moderne DEVELOP multifunctionele of printapparaat in combinatie met een originele DEVELOP toner.

Voordelen van DEVELOP toners:

 • goede kwaliteit
 • gunstige prijzen voor het drukken van pagina's
 • filigrane, kleurrijke afdrukken met kleurenlaserprinters
 • kleurecht
 • tijdbesparende afdrukken
 • hoge drukefficiëntie
 • milieubewuste productie

Bestel toner bij Prindo DEVELOP en sla op

Koop een originele DEVELOP toner en u ontvangt hoogwaardige zwart-wit en kleurenprints. In de Prindo online shop kunt u geschikte toners bestellen voor multifunctionele en printapparatuur van de ineo-serie en andere series. U vindt er ook de bijbehorende afbeeldingsdrums en printerpapier. Levering is uit voorraad leverbaar binnen één dag.

Bestellen bij Prindo is heel eenvoudig. Voer de modelnaam van uw printer in ons zoekmasker in. U ontvangt de bijpassende producten binnen enkele seconden. Naast printercartridges en toners vindt u in onze online shop ook beelddrums, afvaltonercontainers en printpapier. Indien gewenst kunt u deze tegelijkertijd bestellen. Voor sommige modellen bieden wij u compatibele alternatieve toners van Prindo. U profiteert van prints van fabriekskwaliteit tegen een zeer redelijke prijs.

DEVELOP denkt aan het milieu

Voor verbruiksgoederen zoals toners en printercartridges speelt een milieuvriendelijke productie een belangrijke rol. DEVELOP is ISO 14001 gecertificeerd. Dit verklaart dat de fabrikant in staat is om snel en efficiënt om te gaan met eventuele problemen die zich voordoen en die het milieu beïnvloeden. Dit geldt voor de gehele levenscyclus van het product, van de grondstoffen tot de verwijdering. De reductie van CO2 wordt bereikt door nieuwe technologieën zoals inductieverwarmingstechnologie in de ineo+ serie fuser units.

Laserprinters zijn duurzaam en zeer efficiënt. De patronen bereiken een groot bereik. U vervangt ze minder vaak dan inkjetprintercartridges. Dat beschermt het milieu omdat je minder afval produceert. U kunt een lege toner op een milieuvriendelijke manier recyclen via onze gratis Prindo-recyclingservice. Hier herfabriceert de dienstverlener waar mogelijk toner- en printercartridges en vult deze bij voordat ze weer in de cyclus worden gezet.

Hoe wordt een DEVELOP tonercartridge opgebouwd?

Afhankelijk van het model hebben de tonercartridges een andere structuur. De tonereenheid bevat het tonerpoeder. De tonercontainer bevat negatief geladen tonerdeeltjes. Bij het afdrukken brengt de ontwikkelaar deze over naar gebieden met een positieve lading op de beelddrum en zet deze vervolgens vast op papier. Naast compacte tonereenheden, waarbij de beelddrum in de printercartridge is geïntegreerd, zijn er aparte tonereenheden. Hier bestaat de printercartridge alleen uit de toner. Je hebt dus een aparte beelddrumunit nodig.

 1. Hoe vervang je een DEVELOP toner?Open het deksel van het tonerruimte.
 2. Draai de cartridge naar links en trek hem eruit.
 3. Schud de nieuwe toner vijf tot tien keer op en neer. Dit maakt het tonerpoeder losser.
 4. Plaats de nieuwe cartridge door deze in de opening langs de geleidingsrand te schuiven.
 5. Maak dan de corona draad schoon. Om dit te doen, trek het er langzaam uit en duw het er weer in. Herhaal deze procedure drie keer.
 6. Na het sluiten van de klep is de printer klaar.

Wat zijn de alternatieven voor de originele DEVELOP toner?

Prindo verbouwde toners zijn een goedkoop alternatief voor de originele DEVELOP toner. De gerecyclede toners zijn bij Prindo gereconditioneerd en gevuld met tonerpoeder van fabriekskwaliteit. De alternatieve DEVELOP toners zijn compatibel. Ze overtuigen door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Compatibele DEVELOP-toners van Prindo bieden een stabiele, hoogrenderende pagina-opbrengst met hetzelfde bereik. U krijgt hoogwaardige toners die uitstekende zwart-wit en kleurenprints mogelijk maken. Met een alternatieve toner van Prindo kunt u professionele afdrukken maken met sterke contrasten en intense kleurtinten.

Opmerking: De fabrieksgarantie van DEVELOP vervalt niet bij gebruik van compatibele DEVELOP-toners.

Kwaliteit die overtuigt, Prindo biedt toners met de volgende voordelen:

 • grote nauwkeurigheid
 • strakke strakke kaft
 • lange levensduur
 • hoge mate van stabiliteit
 • groot bereik

Het geheel voor grafieken, foto's en tekstdocumenten met briljante kleuren, hoge scherpte tegen gunstige paginadrukprijzen. De producten zijn van hoge kwaliteit en prestatie. Ze zijn tot 40 procent goedkoper dan de originele DEVELOP toners.

Selecteer Uw serie