Utax

Utax - Inktpatronen en Toners

In onze online shop vindt u originele UTAX toner. Onze selectie omvat betaalbare producten met maximaal drie jaar garantie. Alle UTAX-toners zijn beschikbaar met onze gratis 24-uurs express-leveringsservice. Een geschikte selectie van UTAX-toners wordt door ons zoeksysteem weergegeven na het invoeren van het printermodel.

Selecteer uw UTAX-printermodel:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Bestel UTAX Toner goedkoop bij Prindo online shop

UTAX-printers van Triumph-Adler zijn een populair alternatief voor bekende merken zoals HP of Brother. Het merk is van Kyocera Mita. Het bedrijf is gevestigd in Norderstedt bij Hamburg. Het heeft zich al vele jaren succesvol geprofileerd tegen Amerikaanse en Japanse leveranciers van printoplossingen. Naast de desktopprinters voor thuiskantoren en kleine kantoren zijn er complexe multifunctionele printers voor kleuren- en monochroomdruk.

De printers zijn geschikt voor professionele gebruikers die waarde hechten aan snelheid en hoge printkwaliteit. De perfecte aanvulling op uw UTAX-printer zijn originele UTAX-toners. U ontvangt ook gereviseerde en opnieuw gevulde originele tonercartridges. De alternatieve toners zijn compatibel. In vergelijking met de originelen zijn ze goedkoper. Hiermee bereikt u vergelijkbare drukresultaten.

Printers van UTAX - krachtig en zuinig

UTAX biedt een breed scala aan printers, van single-user laserprinters tot multifunctionele systemen om aan de hoogste eisen te voldoen. Klanten kiezen uit monochrome en kleurenprinters. Tot de meest voorkomende modellen behoren apparaten die het DIN A4-formaat ondersteunen. In sommige gevallen gebruiken UTAX-printers papierformaten tot DIN A3.

Drukoplossingen van UTAX:

 • Kleurenlaserprinters: UTAX kleurenlaserprinters behoren tot de meest gewilde printoplossingen. Ze maken het mogelijk om foto's, documenten en afbeeldingen in kleur af te drukken tegen lage kosten. Er is keuze uit verschillende single-user kleurenlaserprinters uit de UTAX P-C serie. UTAX-printers kunnen tot 40 pagina's per minuut printen met een resolutie van 9.600 dpi. Bij Prindo vindt u de originele UTAX tonercartridges in zwart, cyaan, magenta en geel.
 • Monochrome laserprinters: Klanten kunnen ook kiezen voor een UTAX monochrome laserprinter. Het is voldoende voor regelmatig gebruik op kantoor. Modellen uit de P- en LP-serie worden het meest verkocht in het monochrome segment. Ze printen tot 60 pagina's per minuut met een printresolutie van 1200 dpi. DIN A3-printers van de UTAX LP-serie bereiken een afdruksnelheid tot 51 pagina's per minuut. Door hun hoge efficiëntie zijn de printers geschikt voor kantoren met hoge afdrukvolumes. Bijpassende printercartridges in het zwart zijn te vinden bij Prindo.
 • Multifunctionele apparaten in kleur: Individuele kantoortaken kunnen worden uitgevoerd met een multifunctioneel kleurenapparaat. Met de modellen uit de P-C- of CI-serie kunt u uw documenten en afbeeldingen afdrukken, scannen, faxen en kopiëren. Met apparaten op instapniveau kunt u tot 50 pagina's per minuut afdrukken. Topmodellen bereiken tot 70 pagina's per minuut. Kies uit apparaten voor A4- of A3-afdruktaken.
 • Monochrome multifunctionele apparaten: U kunt ook kiezen voor monochrome multifunctionele laserprinters van UTAX. De krachtige varianten printen tot 80 pagina's in één minuut in zwart-wit. De functies komen in wezen overeen met die van de multifunctionele kleurenapparaten. Bij Prindo vindt u de juiste UTAX-toner voor uw multifunctioneel apparaat.

Voordelen van UTAX printers:

 • Single user-oplossingen en multifunctionele systemen in monochroom en kleur voor kantoorwerkomgevingen
 • moderne laserprinters gemaakt in Duitsland
 • zeer hoge printsnelheid
 • briljante afdrukkwaliteit
 • Lange levensduur
 • milieuvriendelijke apparatuurcomponenten
 • goede energie-efficiëntie
 • lage printkosten
 • laag geluidsniveau

Bestel toner voor UTAX-printers van Prindo

Bij de UTAX-printers van Triumph-Adler ontvangt u de originele UTAX-toners. De fabrikant heeft zijn assortiment aangepast aan de prestaties van de printers. Om de efficiëntie van UTAX printers te illustreren, kiezen we voor het UTAX-4006ci model. Voor het DIN A3-kleurenmultifunctioneel systeem zijn vier printercartridges nodig. Wij bieden UTAX CK-8520K toner aan in de volgende bij het apparaat passende kleuren, die elk een verschillend aantal pagina's kunnen afdrukken. Dit resulteert in een gemiddelde prijs per pagina.

 • Zwart: ~ 12.000 pagina's; 0,7 procent per pagina
 • Cyaan: ~ 6.000 pagina's; 1,4 procent per pagina
 • Magenta: ~ 6.000 pagina's; 1,4 procent per pagina
 • Geel: ~ 6.000 pagina's; 1,4 procent per pagina

Door gebruik te maken van laserprinttechnologie profiteren klanten van kosteneffectieve printoplossingen. Vergeleken met inkjetprinters kunt u met één enkele cartridge meer afdrukken maken tegen een betaalbare prijs. Voor bedrijven blijken UTAX printers in combinatie met originele UTAX toners een lucratief alternatief te zijn.

UTAX-toners van Triumph-Adler overtuigen met:

 • hoge drukefficiëntie
 • schitterende kleuren
 • hoge kleurdiepte
 • optimale scherpte
 • Milieuvriendelijkheid
 • hoog cijfer
 • lage afdrukkosten per pagina

Met de printercartridges en UTAX-toners kunt u optimale printresultaten bereiken. Bij Prindo vindt u een breed scala aan vervangende cartridges voor UTAX-printers en UTAX multifunctionele apparaten. UTAX toners zijn uit voorraad leverbaar. U ontvangt uw bestelling binnen 24 uur. Prindo overtuigt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voer het gewenste model in ons zoekmasker in en vind met een paar klikken de juiste UTAX-toner. Voor veel producten ontvangt u toners die compatibel zijn. Hier kunt u de prijzen vergelijken. Vooral videoprinters profiteren van de lage prijzen.

UTAX-printers van Triumph-Adler zijn energiezuinig en duurzaam. Het bedrijf zet zich sterk in voor de bescherming van het milieu. Veel apparaten zijn voorzien van het Blauwe Engel zegel. De fabrikanten beperken het gebruik van milieugevaarlijke stoffen tot een minimum. De originele toners zijn onschadelijk als ze op de juiste manier worden gebruikt. Sommige systemen hebben een speciaal apparaat. Dit voorkomt dat u de tonercartridge vervangt voordat deze leeg is. In tegenstelling tot normale apparaten met inktcartridges werken laserprinters met toners. Dit geeft u een groter bereik. Je wisselt minder vaak van toner en beschermt tegelijkertijd het milieu.

Biedt Prindo alternatieven voor originele UTAX-toners?

Originele printercartridges van UTAX zijn voor veel gebruikers de beste optie. Bij Prindo kunt u alternatieve toners van hoge kwaliteit krijgen. Ze zijn compatibel met originele UTAX-cartridges en vervangen de toner met een economische en stabiele pagina-opbrengst. Met deze modellen kunt u een hoge afdrukkwaliteit bereiken. Prindo-toners bieden sterke contrasten en intensieve kleurtinten. Ze overtuigen met:

 • grote nauwkeurigheid
 • strakke strakke kaft
 • uitstekende stabiliteit
 • lange levensduur

De kostenbesparing van compatibele Prindo-toners ten opzichte van de originele UTAX-modellen komt vooral tot uiting in de kleurentoners. Hier kunt u tot 1,2 cent per pagina besparen door een alternatieve toner te kopen bij Prindo. Als u een hoog printvolume heeft, is het de moeite waard om over te stappen op compatibele oplossingen.

Prindo gebruikt hoogwaardige, gereconditioneerde originele toner in combinatie met hoogwaardig tonerpoeder. De alternatieve toners van Prindo zijn net zo krachtig als de originelen. Ze bereiken nauwkeurige afdrukken in de kwaliteit van de fabrikant. Bijpassend ontvangt u hoogwaardig multifunctioneel papier van Prindo voor uitstekende afdrukken.

In de Prindo online shop vindt u de juiste toner voor uw UTAX-printer. Gebruik originele UTAX-toner of probeer zonder risico een van onze hoogwaardige Prindo-alternatieven.