Samsung

Samsung - Inktpatronen en Toners

In onze online shop vindt u originele Samsung-toners. U kunt kiezen tussen originele Samsung-toners en hoogwaardige en goedkope alternatieve toners. Op alle Samsung-toners krijgt u een garantie van 3 jaar. Uw bestelling wordt direct verwerkt en dankzij onze gratis 24-uurs expresverzending kunt u uw Samsung-toner snel ontvangen.

Kies gewoon de juiste Samsung-toner voor uw printer.

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Hoe herken ik originele Samsung-Toner?

Zoals bij de meeste originele toners is de prijs een belangrijke factor bij het herkennen van de originele Samsung-toner. Daarom moet u altijd de aangeboden prijzen vergelijken met de gebruikelijke verkoopprijs. De strijd tegen het kopiëren wordt steeds moeilijker. Een van de eerste bedrijven die actie ondernam tegen namaak was Samsung. Bovendien moet aandacht worden besteed aan de veiligheidsetiketten die op het product zijn aangebracht. De QR-code is ook een belangrijke indicatie of de toner een originele Samsung-toner is.

Hoge kwaliteit Samsung-Toners

De kwaliteit van de Samsung-toner is vrij indrukwekkend. Het is op geen enkele manier inferieur aan de kwaliteit van andere bekende tonerfabrikanten. Samsung-toners zorgen voor een hoge resolutie printresultaat. U kunt met deze afbeeldingen en grafieken net zo goed printen als met normale tekst. Naast de hoge kwaliteit van de Samsung-toners hebben ze ook een bijna oneindig bereik. Alles is beschikbaar tegen lage en eerlijke prijzen. Deze prijs-prestatieverhouding die de Samsung-toners bieden, is niet gemakkelijk te vinden in andere toestellen.

Samsung Toner - wat zijn Samsung Multipacks?

Multipacks bevatten verschillende Samsung-toners in verschillende kleuren. U geeft minder geld uit aan Samsung-toner in een multipack dan aan Samsung-toner in een enkel pakket. Op de verpakking staan gekleurde symbolen voor de Samsung-toner in de verpakking. Dit zijn, Cyaan, Geel, Magenta en Zwart. Multipacks zijn geschikt voor mensen die in kleur en zwart printen. Als u voornamelijk in het zwart print, zijn Samsung Toner Multipacks niet rendabel.

Samsung-Toner: compatibel of origineel?

Het verschil tussen een originele Samsung-toner en een compatibele toner voor de Samsung printer is moeilijk te zien. De vraag of u een originele Samsung-toner of een compatibele toner wilt gebruiken, hangt volledig af van welk printresultaat voor u belangrijk is.

Als u het professioneel gebruikt, kunnen er minimale verschillen zijn, maar deze zijn moeilijk te detecteren. Bij het afdrukken van foto's wordt de originele Samsung-toner aanbevolen. Hier wordt een hogere UV-bescherming gegeven, maar waar het gaat om een zeer goede conditie in een kader van 10 tot 20 jaar. Als u hier geen groot belang aan hecht, kunt u met een zuiver geweten compatibele toners gebruiken.

U neemt geen enkel risico als u compatibele Prindo-toners koopt. Naast een garantie van drie jaar heeft u ook het recht om het product binnen 60 dagen te retourneren. Bovendien heeft u nog steeds de Samsung-fabrieksgarantie zonder enige beperking.

Kunnen Samsung-toners door mijzelf worden bijgevuld?

Als u uit kostenoverwegingen overweegt om zelf te vullen, is dit in principe ook mogelijk met Samsung-toners. In de praktijk is dit echter in veel gevallen problematisch. De gewenste kostenbesparing kan snel omslaan in het tegenovergestelde. Zelf vullen is niet zo eenvoudig. Als het niet op een technisch perfecte manier wordt uitgevoerd, kan dit niet alleen leiden tot een slecht drukresultaat.

Ook latere schade aan de printer is mogelijk. In dit geval kan het dan duur worden. De fabrikant is niet aansprakelijk voor het zelf vullen en de garantie van de fabrikant vervalt.

Hoe verwijder ik mijn Samsung-toner op de juiste manier?

Het Samsung printerprogramma werd in 2017 overgedragen aan HP Inc. HP Inc. voert het STAR-milieuprogramma uit. STAR staat voor Samsung Takeback en Recycling Programme. Het doel is om de toner van Samsung te recyclen tot een aparte recyclinglus. Daar worden plastic, metaal en vele andere materialen gescheiden van de Samsung-toners en gebruikt voor recycling.

Samsung heeft dit programma opgezet omdat het bedrijf schat dat de toner van Samsung elk jaar in de prullenbak belandt. De schattingen hier zijn in de honderdduizenden. Dit is een veel te hoog cijfer voor het bedrijf, want de ingrediënten kunnen schadelijk zijn voor het milieu. Professionele verwijdering is daarom absoluut noodzakelijk.

Welke Samsung-toner kan worden gerecycled?

Met het Samsung STAR-recyclingprogramma kunnen alle Samsung-tonercartridges gratis worden gerecycled.

Hoe kan ik lege Samsung-toners naar het bedrijf sturen?

U kunt verschillende opties kiezen op de website van het recyclingprogramma. Het is mogelijk om zowel individuele Samsung-toners als grotere hoeveelheden te retourneren. U kunt een gratis retourzending aanvragen in passend retourmateriaal. Voor een gratis retour hoeft u alleen maar een retouretiket aan te vragen.

Hetzelfde geldt voor de retourmaterialen. Pak gewoon de gebruikte Samsung-toner in, breng het etiket aan en breng het naar het postkantoor. Dezelfde procedure is van toepassing bij het retourneren van meerdere Samsung-toners. U hebt echter de mogelijkheid om een extra ophaling aan te vragen. Alles kan eenvoudig en duidelijk op de website worden gedaan.

Het recyclingprogramma van Samsung is zowel geschikt voor de eindgebruiker als voor kleine en middelgrote bedrijven of grote bedrijven.

Eindgebruiker: Gratis recyclingservice door het aanvragen van een retouretiket.

Kleine en middelgrote ondernemingen: Bestel de inzameldozen online en maak gebruik van de gratis inzamel- en aansluitende recyclingservice.

Grote bedrijven: Profiteer van de gratis recyclagemogelijkheden op maat van uw bedrijf.