Xerox

Xerox - Inktpatronen en Toners

In onze Prindo-Shop vindt u originele toners voor uw Xerox-printer. Bovendien hebben we hoogwaardige en zeer betaalbare alternatieven met drie jaar garantie. U ontvangt de nieuwe Xerox toners zo snel als de bliksem door onze 24-uurs expres-levering, die voor u gratis is. U hoeft alleen maar uw Xerox-printer te selecteren en de Xerox-toner te kiezen die het beste bij u past.

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Hoogwaardige Xerox-toners

Xerox is in de eerste plaats een specialist in laserprinters en daarom gespecialiseerd in Xerox-toner. Het bedrijf stelt alles in het werk om te voldoen aan de hoogste normen in de productie. Xerox-toners zijn uitgerust met de hoogste kwaliteit, die ongeëvenaard is. De Xerox toners zorgen voor een zeer fijne en heldere resolutie. Een ander bijzonder voordeel is de zeer lange levensduur. Bij ons krijgt u echter niet alleen de toners in de gebruikelijke kwaliteit, maar ook tegen redelijke prijzen.

Hoe worden de Xerox-toners veranderd en gebruikt?

 1. Het openen van de voorklep
 2. Trek de Xerox Toner uit
 3. Verwijder nieuwe Xerox toner uit de verpakking
 4. Steek de Xerox toner voorzichtig in de rail totdat deze vastklikt.
 5. Sluit de voorklep weer goed af
 6. Controleer de status op het systeemdisplay. Als het signaal groen is, is de printer weer klaar om te starten.

Kan Xerox toner zichzelf bijvullen?

In principe is het goed mogelijk dat de Xerox-toner door de gebruiker kan worden bijgevuld. Afhankelijk van het type printer, van inkjetprinters tot multifunctionele printers en fotoprinters, dient u de juiste inkt aan te schaffen. U moet echter niet vergeten dat het met de hand vullen van Xerox-toners niet alleen ingewikkeld is, maar ook riskant.

Als de Xerox-toner verkeerd wordt gevuld of als de inkt lekt, verliest u alle garanties van de fabrikant. Het is daarom belangrijk om goed na te gaan of het zinvol is om de toner zelf te vullen.

Hoe verwijder ik mijn Xerox-toner op de juiste manier?

Het verwijderen van alle soorten drukwerk in het huishoudelijk afval is over het algemeen geen goed idee. Dit geldt ook voor Xerox toner. De toners moeten altijd op de juiste manier worden afgevoerd. Xerox biedt hiervoor een speciaal opgesteld recyclingprogramma aan. Vooral in de wereld van vandaag met een voortdurend groeiende bevolking en een toenemende schaarste aan grondstoffen. Xerox-toners bevatten veel grondstoffen die voor u belangrijk zijn. Met een goed doordacht recyclingprogramma kunnen ze meerdere malen worden hergebruikt zonder de waardevolle grondstoffen te verspillen.

Welke Xerox-toners kunnen worden gerecycled?

Xerox accepteert vrijwel alle Xerox-toners en andere afdrukmaterialen voor een goede verwijdering. Ze kunnen echter alleen worden weggegooid als ze worden geretourneerd in dezelfde verpakking als waarin de Xerox Toner is geleverd. De fabrikant biedt een retourvork aan op zijn website. Als u dit label heeft, kunt u de lege Xerox-toner gratis naar het bedrijf sturen.

Het recyclingprogramma heet Xerox Green World Alliance. Het helpt de milieu-impact van printmaterialen wereldwijd tot een minimum te beperken. Elk jaar worden er tonnen van deze printerverbruiksartikelen geproduceerd en Xerox helpt waardevolle grondstoffen te besparen door alternatieve recyclingmaterialen voor Xerox-toners te ontwikkelen.

Hoe kan ik lege Xerox-toners naar het bedrijf sturen?

Deze gratis retourzending is zeer eenvoudig.

 1. Wikkel de lege Xerox toner in het beschermhoesje, plaats hem vervolgens in het originele verpakkingsmateriaal en sluit hem af met plakband.
 2. Plaats het verzegelde verpakkingsmateriaal tussen de isolatiedoppen van de originele doos en verzegel deze doos ook met tape.
 3. Vraag dan de retourvork aan. Dit wordt op het scherm weergegeven.
 4. Druk het etiket af op DIN A 4 en vouw het naar DIN A 5.
 5. Plak het ingevulde etiket op de doos met plakband. Zorg ervoor dat het retouradres nog steeds bovenaan staat.
 6. Stuur ten slotte de doos gefrankeerd naar Xerox.

Echter, alleen retouren met het door Xerox verzonden label worden geaccepteerd. Retouren zonder dit label kunnen door het bedrijf worden gefactureerd.