In ons aanbod vindt u originele Kodak-printercartridges voor uw Kodak-printer. Bovendien zijn er hoogwaardige alternatieven beschikbaar, die zeer redelijk geprijsd zijn. Naast een hoge kwaliteit en lage prijzen is er ook nog eens drie jaar garantie. De bestelde Kodak-printercartridges of Kodak-inktcartridges zijn snel bij u dankzij onze 24-uurs expresslevering. Selecteer uw Kodak-printer en zoek uw geschikte Kodak-printercartridge. Je hoeft niets anders te doen voor je bestelling.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Kodak

Hoe herken ik originele Kodak-printercartridges?

Het eerste belangrijke kenmerk waaraan u een originele Kodak-printercartridge herkent, is de prijs. Kodak-printercartridges en Kodak-inktcartridges bevinden zich in de hogere prijsklasse. Een ander kenmerk om originele Kodak-cartridges te herkennen zijn de duidelijk zichtbare veiligheidsetiketten. U kunt dit label gemakkelijk herkennen. Meestal is er een QR-code voor de Kodak-printercartridges voor de verschillende printers ook op elke cartridge.

Hoogwaardige Kodak-printercartridges

Kodak is een van de bekendste merken op het gebied van beeldvormingssystemen. Sinds 1912, toen Kodak begon met de productie van eigen drukwerk, is het voortdurend in ontwikkeling, ook op het gebied van kwaliteit. Kodak is altijd beschouwd als een bedrijf waar innovaties zijn doorgevoerd, ook in de drukkerijsector. Het is niet voor niets dat bijvoorbeeld een van de snelste inkjetprinters van dit bedrijf afkomstig is. Kodak hecht veel belang aan het behalen van de best mogelijke printresultaten met zijn Kodak-printercartridges. Daarom zijn verbruiksartikelen zoals Kodak-printercartridges, Kodak-inktcartridges en alle andere soorten Kodak-cartridges van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Wat zijn Kodak Multipacks?

Multipacks zijn meestal goedkoper dan normale pakketten. Kodak multipacks bevatten Kodak printercartridges in verschillende kleuren. U kunt ze gemakkelijk herkennen aan het label Multipacks bij het bestellen van Kodak-printercartridges. Er is natuurlijk geen verschil tussen de vulhoeveelheden van de printercartridges in een multipack en de originele Kodak-printercartridges, die per stuk worden verkocht. Met een Kodak Multipack kunt u ook geld besparen, want ze zijn goedkoper te krijgen dan wanneer u ze individueel koopt. Door de duurzaamheid van de Kodak-printercartridges is er geen nadeel aan een multipack. De Kodak-printercartridges kunnen tot twee jaar worden bewaard en daarom heeft u altijd een vervanging bij de hand als de Kodak-printercartridges leeg zijn.

Wat zijn Kodak dubbelpakkingen?

Kodak-printercartridges zijn ook verkrijgbaar als dubbele verpakking. Deze worden vaak ook wel Twin Packs genoemd. Zoals de naam al aangeeft, bestaat een Twin Pack uit twee Kodak-printercartridges. Heel vaak kunt u bij ons het twinpack van Kodak-printercartridges, vooral in het zwart, tegen een redelijke prijs krijgen. Maar het is ook mogelijk om Kodak-printercartridges als kleurencartridges in een twinpack te krijgen. Het maakt niet uit hoeveel je nodig hebt en wat je behoeften zijn.

Kodak-printercartridges compatibel of origineel?

Bij alle Kodak-printers is de manier waarop ze werken een beetje opvallend, maar door de filosofie van het bedrijf is dat niet verwonderlijk. Het merk Kodak is vooral bekend om zijn expertise op het gebied van beeldvormingssystemen en fotoprints. Dit betekent dat Kodak-printercartridges uitsluitend worden gebruikt voor inkjetdruk. Dit betekent niet dat u als gebruiker geen compatibele Kodak-printercartridges kunt gebruiken.

Hoe worden Kodak-printercartridges vervangen en gebruikt?

  1. Zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld.
  2. Til de printerlade op en wacht tot de printerwagen in de juiste positie staat. Dit is belangrijk omdat de Kodak-printercartridges zich in de printkop bevinden.
  3. Knijp met duim en wijsvinger in het slot van de Kodak-cartridge.
  4. Kodak-printercartridges kunnen dan uit de printkop worden getild.
  5. Haal de nieuwe printercartridge uit de verpakking.
  6. Verwijder de beschermkappen van de Kodak-printercartridges.
  7. Plaats deze direct in de printkop. Dit voorkomt het uitdrogen van de printkop.
  8. Druk de Kodak-cartridge naar beneden totdat u een hoorbare klik hoort.
  9. Sluit het printercompartiment en het apparaat is weer klaar om af te drukken.

Kunnen Kodak-printercartridges door de gebruiker worden gevuld?

Kodak-printercartridges zijn geprijsd in het bovenste segment. Dit brengt sommige gebruikers natuurlijk in de verleiding om te overwegen hun Kodak-inktcartridges zelf te vullen. Dit is zeker mogelijk, maar het gaat gepaard met een aantal risico's en gevaren. Bovendien moet worden vermeld dat door het ontwerp van de Kodak-printercartridges het zelf vullen niet eenvoudig is. Als dit niet correct of onjuist wordt gedaan, kan dit niet alleen leiden tot slechte printresultaten, maar ook tot schade aan het apparaat. Het zelf vullen en de daarmee gepaard gaande schade of defecten maken de garantie van Kodak's fabrikant ongeldig.

Come posso smaltire correttamente le cartucce della stampante Kodak?

Kodak è molto preoccupata per la sostenibilità. La responsabilità sociale e ambientale gioca un ruolo importante nella filosofia dell'azienda. Nella tradizione Kodak, è importante offrire un'attività rispettosa dell'ambiente. Questo è un filo conduttore che attraversa l'azienda. Le persone e la natura dovrebbero essere sempre in armonia tra loro. Per questo motivo, Kodak supporta una serie di programmi di riciclaggio, tra cui il riciclaggio delle cartucce per stampanti Kodak vuote.

Quali cartucce per stampanti Kodak possono essere riciclate?

Kodak offre un programma di riciclaggio per tutti i prodotti. Questo include le cartucce per stampanti Kodak, le cartucce d'inchiostro Kodak, le cartucce Kodak nere e a colori e l'hardware Kodak.

Come posso inviare all'azienda cartucce Kodak vuote?

Il riciclaggio delle cartucce per stampanti Kodak viene effettuato attraverso il "Programma di riciclaggio delle cartucce a getto d'inchiostro Kodak". Oltre al riciclaggio, è possibile restituire anche le apparecchiature usate. Riceverete un'offerta e con essa un'etichetta di ritorno. Il partner responsabile della realizzazione di Kodak è SMASH Direct.

Quali alternative esistono per lo smaltimento delle cartucce per stampanti Kodak?

Lo smaltimento delle cartucce per stampanti Kodak con i rifiuti domestici non è consentito ed è enormemente dannoso per l'ambiente. Purtroppo questo succede sempre più spesso. Oltre a restituirli alla Kodak, può essere così facile. È possibile smaltire queste cartucce della stampante anche attraverso speciali punti di raccolta locali per rifiuti pericolosi, se possibile nella propria città o comunità.