In unsrem Onlineshop bestellen Sie verschiedene Laserdrucker von OKI. Sie wählen aus

  • Laserdruckern in Schwarz-Weiß
  • LED-Farblaserdruckern
  • S/W-Lasermultifunktionsdruckern
  • Farblaser-Multifunktionsdrucker

OKI bietet moderne Drucklösungen für private und gewerbliche Nutzer. Zur Anwendung kommt die moderne Laserdrucktechnik. Die Geräte sind kosten- und energieeffizient, bieten hohe Druckleistungen und sind günstig im Unterhalt. Passende Toner für Drucker von OKI finden Sie bei Prindo. Bei einigen Modellen profitieren Sie von unserer "3 Jahre Vor-Ort-Garantie". Meer informatie  

OKI C542dn Laserprinter
OKI

 € 411,40

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

€ 411,40

Welke speciale functies onderscheiden OKI printers?

OKI biedt moderne, compacte en fraaie printermodellen aan. U ontvangt de laserprinters in kleur of monochroom. Naast LED-printers krijgt u multifunctionele apparaten in zwart-wit of kleur. Alle modellen overtuigen met goede drukprestaties. De krachtige laserprinters hebben een langeafstandstoner. U kunt deze bij Prindo herbestellen tegen een gunstige prijs. De printers verwerken formaten tot DIN A4 of DIN A3. De OKI printers zijn gericht op kleine en middelgrote kantooromgevingen die afhankelijk zijn van een snelle verwerking van printtaken. Praktisch zijn multifunctionele oplossingen die meerdere apparaten combineren en zo een compacte oplossing bieden.

Het aanbod van OKI printers bij Prindo

OKI printers zijn afkomstig van het Japanse bedrijf OKI Electric Industry Co. Ltd. Het in Tokio gevestigde bedrijf bracht de eerste elektrische typemachines en dot matrix printers op de markt in de jaren tachtig en negentig. Vandaag de dag is de fabrikant een van de toonaangevende leveranciers van matrixprinters en laserprinters. In de online shop van Prindo vindt u hoogwaardige kleurenlaserprinters en monochrome laserprinters, die alle aankomende printtaken efficiënt en kostenbesparend afhandelen. Multifunctionele systemen in zwart-wit of kleur bieden meer functies. Afhankelijk van het model verwerken de apparaten formaten in DIN A4 en DIN A3. De all-in-one systemen maken het mogelijk om te printen, te scannen, te faxen en te kopiëren in één apparaat.

OKI kleurenlaserprinter

Deze OKI printers hebben toner in de kleuren cyaan, magenta, geel en zwart. Ze overtuigen door gunstige aankoop- en onderhoudskosten. De krachtige kleurenprinters bieden hoge printsnelheden, met een zeer goede resolutie en een uitstekende kwaliteit. Ze maken indruk met een modern design en compacte afmetingen. De apparaten maken een hoge flexibiliteit van de media mogelijk. Met modellen zoals de OKI C712dn kunt u documenten printen vanaf A6-formaat of banners tot 1,3 meter lang. U kunt ook afdrukken op karton.

De high-definition toners maken een uitstekende printkwaliteit mogelijk. Moderne beveiligingssystemen voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw gegevens. De duurzame LED-technologie is energiebesparend. Bij Prindo vindt u modellen van de OKI C500 tot C800 serie. In onze online shop kunt u de bijpassende hoogwaardige toners bestellen. De modellen van de serie C500 tot C700 zijn kleurenlaserprinters die formaten tot DIN A4 verwerken. Ze zijn ontworpen voor middelgrote printvolumes tot 6.000 pagina's per maand. De afdruksnelheid is tot 36 zwart-witpagina's per minuut. Met maximaal 1.690 vellen bieden de apparaten een hoge papiercapaciteit.

Hoogwaardige OKI-printers van de nieuwste serie hebben resoluties tot 1200 dpi. De apparaten maken gebruik van vier LED's om hoogwaardige kleurenafdrukken mogelijk te maken. LED-printers van OKI ondersteunen mobiele prints en zijn netwerkcompatibel. De modellen uit de serie die beginnen met OKI C800 printformaten tot en met DIN A3. Met pagina's in DIN A4 formaat is de afdruksnelheid tot 36 pagina's per minuut. 14 pagina's kunnen in deze tijd worden afgedrukt met DIN A3 afdrukken.

Bestel OKI monochrome laserprinter van Prindo

Bij Prindo vindt u zwart-wit laserprinters van OKI uit de OKI B400 en B700 serie, monochrome laserprinters waarmee u formaten tot DIN A4 kunt verwerken. Ze bieden een hoge doorvoersnelheid bij afdruksnelheden tot 47 pagina's per minuut. De maximale papiercapaciteit van modellen zoals de OKI B721dn is 3.160 vel. De maximale printresolutie van OKI printers varieert tussen 600 × 600 dpi en 1.200 × 1.200 dpi. De OKI printers zijn perfect voor kleine werkgroepen die geen kleurenafdrukken nodig hebben. De monochrome printers hebben een USB- en Ethernet-interface. WLAN wordt niet ondersteund door de modellen.

Multifunctionele kleurenlaserprinter bestellen in de online shop

Bij Prindo kunt u diverse multifunctionele laserprinters voor kleurenprints bestellen uit de OKI MC300 en OKI MC500 serie, die geschikt zijn voor printen, scannen, kopiëren en faxen. De all-in-one oplossingen bereiken goede printsnelheden tot 35 pagina's per minuut. Modellen zoals de OKI MC563dn hebben een hoge kleurresolutie van 1.200 dpi.

Een papiercapaciteit van 1.410 belooft weinig onderhoud. Met de OKI printer kunt u tot 60.000 pagina's per maand printen. De toner is voldoende voor maximaal 7.000 zwart-wit of 6.000 kleurenprints. De printers werken met WLAN, USB en Ethernet.

Multifunctionele zwart-wit laserprinter van OKI

OKI verkoopt naast multifunctionele printers voor kleurenprints ook monochrome modellen. Ze overtuigen met hoge printsnelheden, een lange levensduur en lage vervolgkosten. De apparaten combineren printer, scanner en kopieerapparaat. Varianten zoals de OKI MB472dnw uit de MB-serie hebben een hoge printresolutie van 1.200 × 1.200 dpi. De apparaten maken een snelle afdruk mogelijk van maximaal 33 pagina's per minuut.

De maximale capaciteitsbenutting is 60.000 pagina's per maand. OKI printers bieden een veilige printomgeving en moderne verbindingsmogelijkheden zoals LAN, Ethernet en WLAN. Zij verwerken de formaten DIN A4, DIN A5 en DIN A6.