Zebra

Zebra - Inktpatronen en Toners

In onze online shop kunt u originele Zebra linten krijgen. Een passende selectie van Zebra-linten wordt door ons zoeksysteem getoond na het invoeren van het labelapparaat.

Selecteer uw Zebra-etiketteerders:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Zebra lint voordelig kopen bij Prindo

Etiketprinters zijn standaarduitrusting voor logistiek, opslag en industrie. Etiketten worden gebruikt in de groothandel en detailhandel en als onderdeel van een supply chain. Bedrijven dragen informatie bij u. Een van de belangrijkste functies van labelprinters is het printen van barcodes.

Gedeeltelijk wereldwijd gestandaardiseerd en machineleesbaar, blijkt de codering een essentieel onderdeel te zijn van de gegevensuitwisseling in interne en externe logistieke processen. Hoogwaardige Zebra-labelprinters zoals de Zebra TLP 2824 Plus of de Zebra ZD230 worden gekenmerkt door hun functionaliteit en eenvoudige bediening. Uitgerust met hoogwaardige linten, produceren ze duurzame en leesbare prints. Prindo verkoopt de verbruiksartikelen tegen een lage prijs.

Labelprinters en linten als functionele eenheid

De labelprinter heeft een lint nodig om labels in zwart of kleur af te drukken. Dit is een thermisch transferlint dat dient als drager voor de drukinkt. Het wordt gebruikt in het thermische transfer printproces. Een Zebra lint zorgt ervoor dat het printbeeld wordt overgebracht naar het vooraf gedefinieerde printmedium en in de labelprinter wordt geplaatst. De Zebra linten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor de meeste toepassingen worden waslinten aanbevolen.

Ze zijn bij voorkeur geschikt voor:

  • Papieren materialen
  • snelle printprocessen tot twaalf millimeter per seconde
  • Omgevingen met weinig of geen chemisch contact

Als alternatief kunt u het Zebra-lint kopen als een was-harslint, dat overtuigt met chemische weerstand en goede slijtvastheid. Hiermee print je labels op gecoat papier of mat plastic. Het derde alternatief is harslinten van hoge kwaliteit. De rollers zorgen voor een indrukwekkende printkwaliteit.

De voordelen zijn onder meer hoge drukweerstand. De linten worden aanbevolen voor het afdrukken van etiketten voor de volgende toepassingsgebieden:

  • buitenshuis
  • met ongunstige omstandigheden
  • met hoge temperaturen

Zebra biedt ook transferfolies aan die zorgen voor een optimaal samenspel van labelprinter en lint.

Vervang het Zebra-lint snel en gemakkelijk

Als Zebra-labelprinters het thermische transfer-afdrukproces gebruiken, is een lintwisseling na een bepaalde tijd vereist. Als de verbruiksartikelen opraken, stopt het afdrukken. Bij de meeste modellen geeft een rode indicator het gebruikte lint aan. Schakel de printer niet uit om dit te wijzigen. De lintwisseling is snel en ongecompliceerd. De fabrikant biedt de gemakkelijkste bewerking in de branche bij het inbrengen van het lint. Je opent de bovenklep en snijdt het gebruikte lint af. Hierdoor kun je beide cores verwijderen.

Druk nieuwe rollen in de beoogde spil. Er is een vierkante uitsparing in de kern van de lintrol voor uitlijning. Het klikt vast in de toevoerhub. Plaats vervolgens de lege lintkern op de opwikkelspoel. Bevestig het begin van het lint aan de opneemkern om het gewoon op te winden. Draai de spoel linksom om het transferlint te spannen. Vervang het Zebra-lint in uw labelprinter, vervang het bijvoorbeeld door een compatibel en goedkoop alternatief.