Konica Minolta

Konica Minolta - Inktpatronen en Toners

Wij hebben de juiste originele Konica Minolta toner voor u en uw Konica Minolta printer. Bovendien bieden wij u zeer hoogwaardige en zeer laag geprijsde alternatieven waarvoor u 3 jaar garantie van ons krijgt. U hoeft alleen maar uw Minolta-printer te kiezen en wij tonen u de juiste toner voor uw Konica Minolta-printer.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Hoe herken ik originele Konica Minolta toner?

De originele toner voor Konica Minolta printers kan gemakkelijk worden geïdentificeerd aan de hand van het hologrambeveiligingslabel dat op het product is aangebracht. Dit label heeft altijd een uniek serienummer. Het nummer staat bovenaan het etiket. Bovendien heeft een originele toner voor een Konica printer een micronummering boven het logo, een QR-code en een barcode onderaan het etiket.

Hoge kwaliteit Konica Minolta toner

Konica staat niet alleen bekend om zijn eersteklas Konica Minolta printers en hun betaalbare prijzen, maar ook om zijn hoogwaardige verbruiksartikelen voor de Konica printers. Dit omvat natuurlijk ook de toner voor de printers. Trouw aan het motto: wat is de beste printer als het printresultaat slecht is? Daarom zijn de toners van uitstekende kwaliteit en zorgen ze ervoor dat elke Konica Minolta-printer een bovengemiddelde printkwaliteit biedt. Uitstekend is ook de lange duur van de prestaties en dit zorgt voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Konica Minolta toner: compatibel of origineel?

De printeraccessoires voor de Konica Minolta printer beloven een hoge mate van professionaliteit en klanttevredenheid. Maar natuurlijk moet je bij de aankoop van toners voor de Minolta-printer ook denken aan zuinigheid. Daarom is de toner voor de Konica Minolta printer niet alleen als een origineel product verkrijgbaar. Bij Prindo bieden wij u ook alternatieven aan. Zo kunt u niet alleen genieten van een uitstekend printresultaat van een Konica Minolta-printer, maar ook uw kosten verlagen. Voor dit doel bieden wij ook compatibele printercartridges aan voor de Konica printer. U hoeft geen concessies te doen aan de kwaliteit.

Hoe kan ik de toner voor Konica Minolta printers vervangen en gebruiken?

 1. Trek de hendel van de buitenkabel naar boven en open het bovenste deksel.
 2. Open dan de voorklep.
 3. Trek het handvat van de printercartridge naar voren en verwijder de gebruikte cartridge door deze naar boven te trekken.
 4. Maak een nieuwe printcartridge voor Konica Minolta printers.
 5. Verwijder het kleefdeksel van de cartridge.
 6. Plaats de nieuwe printcartridge voor de Konica Minolta printer voorzichtig in de printer en duw deze in de printer.
 7. Druk de cartridge naar beneden totdat u hoort dat deze op zijn plaats klikt.
 8. Sluit dan de voorklep.
 9. Sluit dan de bovenklep.
 10. Druk op de knop "Cancel" om de Konica Minolta-printer te resetten.
 11. Uw Konica Minolta-printer is nu klaar om te printen.

Kan de toner voor de Konica Minolta door mijzelf worden bijgevuld?

Meestal kunt u de toner voor de Konica Minolta zelf bijvullen als deze leeg is. Maar daarvoor heb je wel bepaalde zaken nodig die vooraf moeten worden aangeschaft, waaronder een hoogwaardige inkt. U moet zich bewust zijn van het feit dat het zelf bijvullen niet erg gemakkelijk is in de uitvoering. Bovendien loopt u altijd een groot risico dat de toner niet correct wordt bijgevuld. Dit betekent dat er later schade aan uw Minolta-printer kan ontstaan. Een slechte afdrukkwaliteit kan ook later optreden. Houd er ook rekening mee dat als de toner niet goed wordt bijgevuld, de garantie van de fabrikant vervalt.

Hoe kan ik mij correct ontdoen van Komnica Minolta toner?

Konica zet zich sterk in voor duurzaamheid en voert daarom enkele inzamel- en recyclingprogramma's uit. Deze lopen echter niet op een algemene manier, maar zijn gericht op specifieke markten, specifieke landen en zelfs wettelijke vereisten. In Europa worden bijvoorbeeld de EU-richtlijnen voor het inzamelen en recyclen van verbruiksgoederen strikt nageleefd. Naast dit programma zet Konica zich ook in voor een B2C-systeem, dat voorziet in het gratis retourneren van printercartridges of toner voor de Konica Minolta-printer, evenals andere printerverbruiksartikelen.

Welke Konica Minolta-toners kunnen worden gerecycled?

U heeft als klant de mogelijkheid om alle Konica Minolta-toners en alle printerverbruiksartikelen afkomstig van Konica naar het bedrijf te sturen en te laten recyclen. Er zijn echter verschillende procedures om ze terug te nemen.

Hoe kunnen lege Konica Minolta-toners naar het bedrijf worden gestuurd?

Als u de originele verpakking heeft, kunt u daar de verbruiksartikelen voor uw Konica Minolta printer verpakken. U kunt het pakket door General Logistics System Germany laten ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het afhaaladres, uw contactgegevens en het aantal af te halen pakketten op te geven. U doet dit via een e-mail die u kunt genereren op de Konica website.

Als u niet over de originele verpakking beschikt, kunt u deze door Konica laten opsturen. Dit gebeurt ook via e-mail op de genoemde website, met vermelding van de contactgegevens en het aantal vakjes dat u wenst te laten versturen.
Voor privé gebruikte Konica Minolta printers, bijvoorbeeld serie PagePro of Magicolor, is er een apart retourprogramma. Bij dit programma moet u een sticker aanvragen. Met deze sticker kunt u de verbruiksartikelen voor uw Minolta-printer gratis retourneren.