Welkom bij Prindo Magazine!

Blijf op de hoogte met ons Prindo Magazine. Hier vindt u interessante feiten over printer cartridges en toner. U leert hoe u de juiste verbruiksartikelen selecteert, hoe u ze vervangt en hoe u ze correct verwijdert. In de gids vertellen wij u hoe u kunt besparen op inkt- en papierkosten of hoe u de beste printer kunt vinden.

Weet u niet zeker of de nieuwe HP inkjetprinter geschikt is voor u? Wij testen de nieuwste modellen om er zeker van te zijn dat uw nieuwe printer precies doet wat u nodig hebt.

Onze how-to gidsen bieden hulp bij alledaagse problemen. Ontdek hoe u in een paar stappen papierbesparend dubbelzijdig afdrukken instelt of een papierstoring verhelpt. Om ervoor te zorgen dat alles op kantoor vlot verloopt, belichten wij in de rubriek "Kantoorbenodigdheden" welke artikelen de organisatie voor u vergemakkelijken. In onze rubriek "Nieuws" vindt u onderwerpen die onze klanten momenteel bezighouden, of het nu gaat om de trend naar een papierloos kantoor of het werken in een thuiskantoor.

Wat is een etiketteerapparaat? - Waar wordt een etiketteerapparaat gebruikt? - Wat zijn de nieuwste markeerapparaten?

Tips voor een thuiskantoor om thuis effectiever te werken - Hoe creëer je een solide werkruimte - Hoe zorg je dat je niet wordt afgeleid op je werkdag

Vlekken uit markers en stiften verwijderen - Vlekken uit kleurpotloden en viltstiften verwijderen - Vlekken gemakkelijk verwijderen

De beste tips om printkosten te drukken - Hoe kan ik de kosten van inkt en toner drukken? - Hoe kunt u de drukkosten op lange termijn verminderen?

Waarom thuiswerken de moeite waard is voor werknemers en bedrijven - Efficiënter werken vanuit huis - Minder tijdsdruk door thuiswerken

Leer uit welke onderdelen een printercartridge bestaat. Hoe werkt een printcartridge? Hoe komt de inkt in de printkop? Wat kan er stuk gaan in een printercartridge?

Bescherm jezelf tegen tonerstof. Gebruik een fijnstoffilter. In de gids vindt u alles wat u moet weten over fijnstof in drukwerk.