Dell

Dell - Inktpatronen en Toners

In onze online shop kunt u originele DELL-toner krijgen. Ons assortiment omvat goedkope producten met maximaal drie jaar garantie. Een geschikte selectie van DELL-toners wordt door ons zoeksysteem getoond na het invoeren van het printermodel.

Kies uw DELL-printermodel:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Dell Toner goedkoop kopen bij de Prindo online winkel

De Amerikaanse fabrikant Dell biedt een breed scala aan inkjet- of laserprinters en eersteklas multifunctionele systemen. Afhankelijk van het ontwerp zijn de modellen geschikt voor kleine bedrijven met een laag aantal printopdrachten of voor bedrijven met een hoog printvolume.

Er zijn producten beschikbaar voor zowel professionele kleurendruk als voor hoogwaardige zwart-witafdrukken. Dell biedt zakelijke printers met een zeer lage total cost of ownership. De printers zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit en zuinig in gebruik. Door hun hoge efficiëntie bespaart u op printkosten. Voor optimale afdrukresultaten bestelt u bij Prindo bijpassende originele Dell-toners en -printercartridges.

De perfecte combinatie: Dell-printers met originele Dell-toner

Printers van Dell in combinatie met geschikte printercartridges of een Dell-toner bieden u optimale afdrukresultaten. Afhankelijk van het model krijgt u zwarte originele toner voor monochrome apparaten of bijpassende Dell-toner voor kleurenlaserprinters. U bestelt bij Prindo de hoogwaardige originele Dell toners in de kleuren:

 • Zwart
 • Cyaan
 • Geel
 • Magenta

Met de toners van Dell kunt u scherpe afbeeldingen en foto's met een hoge kleurdiepte en levendige kleuren afdrukken. Afhankelijk van het model van uw printer kunt u vier afzonderlijke cartridges in zwart, cyaan, magenta en geel of een zwarte cartridge in uw printer krijgen. De meeste Dell-toners hebben een afdrukcapaciteit van maximaal 3.000 afdrukken met één tonercartridge. Professionele modellen kunnen tot 45.000 pagina's printen.

Dell biedt innovatieve toners en printercartridges voor optimale afdrukken. Ze overtuigen met hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De krachtige afdruksystemen bieden ideale prestaties in combinatie met een originele Dell toner. U kunt bij Prindo op de postorderafdeling bijpassende verbruiksartikelen bestellen, zoals hoogwaardig multifunctioneel papier.

Originele Dell toner kan alleen worden gekocht bij een gespecialiseerde dealer zoals Prindo. U ontvangt producten die perfect aansluiten op uw bestaande druksysteem. Dit zorgt voor de best mogelijke efficiëntie en soepelheid van het drukwerk. Door het gebruik van originele Dell-toners blijft de garantie van de fabrikant intact. Het gebruik garandeert een lange levensduur van uw printer.

Gunstige paginadrukprijzen met een groot bereik

De printercartridges en de Dell-toner bieden een hoge afdrukefficiëntie. Gemiddeld druk je tot 3.000 pagina's af met één tonercartridge. Professionele modellen zoals de Dell 7130cdn printen tot 45.000 pagina's met één cartridge. Met behulp van de toners van Dell kunt u afdrukken van de beste kwaliteit krijgen. De printer produceert afdrukken met een hoge resolutie. De beelden zijn ongelooflijk scherp. Bovendien is er een duidelijke tekst. Originele Dell-toners zijn geschikt voor Dell-systemen. Bij het gebruik ervan profiteert u van de technische ondersteuning van de fabrikant.

Op de Prindo-verzendafdeling kunt u originele Dell-toners bestellen tegen een goede prijs-prestatieverhouding. Het gamma van de Dell-toners is optimaal aangepast. Sommige printers zoals de Dell C1765nfw die u gebruikt met L-toners voor een hogere capaciteit.

Wanneer u Dell toners koopt, profiteert u van gunstige prijzen voor het afdrukken van pagina's. Bestel de juiste maat L-tonercartridge voor de Dell 1355cnw. Druk tot 2.000 pagina's af tegen een betaalbare prijs van 4,5 procent per pagina. Druk tot 1.400 pagina's in kleur af voor gemiddeld 6,5 cent. De afdrukefficiëntie van Dell printers wordt verhoogd bij gebruik van cartridges met een groter bereik. U verlaagt uw printkosten met de toners.

Laserprinters zijn efficiënter dan inkjetprinters. In plaats van printercartridges hebben de apparaten Dell toners. U vervangt ze veel minder vaak dan printercartridges. De cartridges met een groter bereik bieden een groot voordeel: u drukt twee keer zoveel pagina's af tegen een lagere printprijs.

Voordelen van de originele Dell toners

 • zeer hoge kwaliteit
 • grote afstanden
 • De garantie van de printerfabrikant blijft intact
 • gunstige prijzen voor het drukken van pagina's
 • kleurechte afdrukken
 • zorgen voor een lange levensduur van Dell printers
 • hoge drukefficiëntie
 • Technische ondersteuning van Dell beschikbaar
 • L-Toner beschikbaar

Bestel goedkoop bij Prindo Original Dell Toner verzending

Bestel originele Dell-toner- en printercartridges van Prindo en u krijgt de best mogelijke kwaliteit voor uw afdrukken in kleur of zwart-wit. In onze online shop vindt u de juiste producten voor de meest voorkomende series. Indien gewenst kunt u tegelijkertijd afvaltonerbakken en printerpapier bestellen. Als u producten koopt met een waarde van meer dan 59 Euro, ontvangt u uw bestelling zonder verzendkosten.

Om de juiste Dell-toner te vinden, voert u de naam van uw printermodel in het zoekmasker van onze Prindo-onlineshop in. Het systeem zal alle beschikbare producten doorzoeken. Met sommige printers kunt u profiteren van onze alternatieve toners. Ze zijn compatibel met de originele tonercartridges van Dell. Compatibele toners voor uw apparaat bieden afdrukken van hoge kwaliteit in de kwaliteit van de fabrikant tegen een zeer redelijke prijs voor het afdrukken van pagina's.

Milieubescherming bij Dell

Dell is een van de fabrikanten die aandacht besteden aan een milieuvriendelijke productie van hun producten. Het bedrijf spaart middelen in alle processen, van de productie tot de verzending van de artikelen. Een geavanceerd systeem ter voorkoming van vervuiling is een van de belangrijkste pijlers van het milieubeleid van het bedrijf. Recycling is een belangrijk punt voor de toners en printercartridges van Dell.

In plaats van de lege cartridges in het huishoudelijk afval te gooien, is het aan te raden ze terug te brengen naar de fabrikant of Prindo. Wij bieden hiervoor een gratis recyclingservice aan. Met een efficiënte laserprinter produceert u minder afval. Dell gebruikte zeer efficiënte, duurzame toners in de apparaten. Deze vervang je minder vaak dan inkjetprintercartridges. Prindo recycleert uw lege Dell toners op een milieuvriendelijke manier. We herbewerken de toners om ze terug op de markt te brengen als herbouwde toner.

De constructie van een Dell tonercartridge

Dell printers gebruiken verschillende toners. Laserprinters hebben meestal cartridges met een tonerunit die het tonerpoeder bevat. De container bevat tonerdeeltjes met een negatieve lading. Bij het printen worden deze via de ontwikkelaar (magneetrol) op de positieve lading van de beelddrum overgebracht en op het papier gefixeerd. U kunt kiezen uit compacte en losse tonereenheden. Overtollige toner komt in de afvaltonerbak terecht.

Alternatieve Prindo Toner voor de originele Dell Toner

Prindo-verzending omvat compatibele Prindo-toner voor uw printer van Dell. De gereconstrueerde toners bieden de fabrikant kwaliteitsafdrukken tegen een redelijke paginaprijs. De originele Dell toners zijn gereviseerd en gevuld met nieuw tonerpoeder. Dit heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van uw printer. Compatibele Dell-toners overtuigen door hun uitstekende prijs-prestatieverhouding. Ze bieden een optimaal bereik met een uitstekende printkwaliteit. Als u een alternatieve toner van Prindo gebruikt, profiteert u van uitstekende afdrukken in kleur en zwart-wit. De kleuren zijn intens en contrastrijk.

Voordelen van compatibele toners van Prindo

 • vlijmscherpe teksten
 • strakke strakke kaft
 • contrastrijke beelden in kleur
 • hoog cijfer
 • waarheidsgetrouwe afdrukken
 • groot bereik
 • zeer gunstige prijzen voor zijdelings drukwerk
 • schitterende kleuren

Compatibele Prindo-toners zijn tot 44% goedkoper dan originele Prindo-producten. Compatibele toners zijn van hoge kwaliteit en efficiënt. Ze bereiken optimale afdrukken in fabriekskwaliteit en besparen veel geld.