Toshiba

Toshiba - Inktpatronen en Toners

Wij bieden u originele toner voor uw Toshiba printer en hoogwaardige en zeer goedkope alternatieven met 3 jaar garantie. Met onze gratis 24-uurs express levering ontvangt u uw nieuwe toner in een handomdraai. Selecteer uw Toshiba-printer en wij tonen u de bijpassende toners.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Toshiba Toner goedkoop bestellen bij Prindo online shop

Toshiba biedt krachtige multifunctionele systemen en printers voor kleine en grote bedrijven. Modellen zoals Toshiba e-STUDIO 408P zijn geschikt voor snelle zwart-wit prints. Met multifunctionele systemen zoals Toshiba e-STUDIO 448S kunt u printen, scannen, faxen en kopiëren. Voor professioneel gebruik zijn apparaten uit de A3-kleurenserie van Toshiba, zoals de Toshiba e-STUDIO 2505AC, geschikt.

Bijpassend bij de hoogwaardige printers kunt u de originele Toshiba-toner krijgen in de Prindo-onlineshop. De toners vullen het bestaande systeem aan. De resultaten zijn perfecte afdrukken met een hoge kleurgetrouwheid en glans. Compatibele hervulbare toners zijn een goedkoop alternatief. De hoogwaardige gereviseerde en opnieuw gevulde originele tonercartridges overtuigen met een hoge kwaliteit en een goede prijs-prestatieverhouding. Met de alternatieve toners van Prindo bereikt u drukresultaten in fabriekskwaliteit.

Bestel toner voor Toshiba printers

In de Prindo online shop vindt u de juiste Toshiba-toner voor uw toestel. Originele toners van hoge kwaliteit van Toshiba behouden de efficiëntie van uw printer. Ze maken een perfecte printkwaliteit mogelijk tegen een goede prijs. Het bereik van de toner wordt door de fabrikant aangepast aan het betreffende apparaat. Professionele multifunctionele systemen zoals de Toshiba e-STUDIO 2505AC werken met vier tonercartridges in de kleuren:

 • Zwart
 • Cyaan
 • Geel
 • Magenta

Voor een betaalbare prijs van 0,3 cent per pagina drukt het apparaat 33.600 pagina's af in kleur. Zwart-witafdrukken zijn verkrijgbaar voor 0,2 cent per pagina. U bereikt een bereik tot 38.400 pagina's. Voor monochrome apparaten is alleen een zwarte tonercartridge van Toshiba nodig.

Laserprintertechnologie maakt zeer lage prijzen per geprinte pagina mogelijk. Laserprinters zijn goedkoper te onderhouden dan inkjetprinters. Bedrijven met hoge afdrukvolumes profiteren van moderne Toshiba multifunctionele apparaten in combinatie met Toshiba toners in het origineel.

Voordelen van Toshiba toners:

 • hoge kwaliteit
 • krachtige kleuren
 • hoge drukefficiëntie
 • kleurecht
 • Milieubewuste productie volgens ISO14001
 • tijdbesparende afdrukken
 • optimale scherpte
 • hoge kleurdiepte
 • gunstige prijzen voor het drukken van pagina's

Met de Toshiba toners in het origineel kunt u hoogwaardige prints in kleur of zwart-wit bereiken. Bij Prindo kunt u toners bestellen voor single user laserprinters en multifunctionele apparaten.

U kunt de tonercartridge die u nodig heeft met een paar klikken vinden met behulp van ons zoekmasker. Voer de modelnaam van uw Toshiba-printer in. Kies Toshiba-toner in originele of compatibele alternatieve toner van Prindo. Veel printers profiteren van lage paginaprijzen. Een vergelijking is de moeite waard.

Hoe wordt een Toshiba toner geconstrueerd?

Een Toshiba-toner heeft een speciaal ontwerp om de ideale pasvorm voor de opvangbak van uw laserprinter te garanderen. Er zijn uitsparingen in de behuizing van de cartridge om de toner stevig in het apparaat te bevestigen. De tonertank is royaal. Het bevat fijn tonerpoeder. Met behulp van dit poeder bereiken de apparaten een hoogwaardige, permanente laserafdruk na versmelting door warmte en druk.

Sommige modellen worden geleverd met compacte cartridges die de toner en de beelddrum bevatten. De twee componenten worden afzonderlijk in het apparaat geïnstalleerd. De toner heeft een helling zodat het tonerpoeder naar de bodem zinkt. Een kunststof wiel aan de zijkant van de toner drijft de mengas aan om te voorkomen dat het inktpoeder samenklontert. De metalen rail verdeelt het tonerpoeder gelijkmatig over de magneetrol. Een elektrische lading zorgt ervoor dat deze wordt overgebracht naar de beelddrum voordat deze op papier wordt getekend.

Hoe vervang je Toshiba toner?

 1. Open de voorklep die naar de toner leidt.
 2. Verwijder de lege Toshiba Toner.
 3. Schud de nieuwe cartridge om het tonerpoeder los te maken.
 4. Verwijder de afdichting.
 5. Schuif de nieuwe Toshiba-toner langs de voorrand in de machine tot aan de markering.
 6. Voor sommige machines moet de laadeenheid nu worden gereinigd.
 7. Sluit het deksel.

Alternatieven voor een originele Toshiba Toner

Gebruikers vertrouwen op de Toshiba toner in het origineel. Goedkoper zijn de compatibele toners van Prindo. De alternatieve toners bieden een stabiele en productieve pagina-opbrengst. Een alternatieve toner reikt tot aan een Toshiba-toner in het origineel. De afdrukkwaliteit van compatibele toners is vergelijkbaar met die van het product van de fabrikant. U krijgt professionele prints met intense kleuren en sterke contrasten.

Opmerking: Het gebruik van compatibele Toshiba-toners maakt de garantie van uw apparaat niet ongeldig.

Prindo alternatieve toners zijn overtuigend:

 • dichtbezette dekking
 • hoge nauwkeurigheid
 • uitstekende stabiliteit
 • lange levensduur
 • groot bereik
 • redelijke prijs
 • schitterende kleuren
 • grote scherpte
 • topkwaliteit

Hoe goedkoop zijn de alternatieve toners van Prindo?

Ter vergelijking nemen we de kosten van de originele toner voor de Toshiba e-STUDIO S257 en de alternatieve toner. Als u de originele Toshiba toner gebruikt, wordt 0,2 cent in rekening gebracht voor elk zwart-wit vel dat aan één kant wordt bedrukt. Een pagina afgedrukt met alternatieve toner van Prindo kost u 0,1 cent. Dit komt overeen met een besparing van 50 procent. Met een assortiment van 36.600 pagina's kunt u een hoge kostenbesparing realiseren voor uw bedrijf of kantoor. Voor onze compatibele toners gebruiken we alleen gereviseerde originele toner van hoge kwaliteit, die we vullen met hoogwaardig tonerpoeder. De toners van Prindo zijn van hoge kwaliteit en krachtig. Ze zijn op geen enkele manier inferieur aan de originelen.

Selecteer Uw serie