Panasonic

Panasonic - Inktpatronen en Toners

In onze online shop kunt u originele Panasonic toner krijgen. Onze selectie omvat betaalbare producten met maximaal drie jaar garantie. Een geschikte selectie van Panasonic toners wordt door ons zoeksysteem getoond na het invoeren van het printermodel.

Selecteer uw Panasonic printermodel:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Panasonic Toner goedkoop bestellen bij Prindo online shop

Panasonic biedt printers met lasertechnologie voor kleine kantoren en thuiskantoren. Naast stand-alone printers voor eenvoudige toepassingen vindt u hier ook professionele printers voor bedrijven. Multifunctionele apparaten behoren tot de meest populaire modellen. Hiermee kunt u afbeeldingen en documenten afdrukken, kopiëren, faxen en scannen. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van monochrome of kleurenlaserprinters.

Toner van Panasonic

Prindo levert originele Panasonic toner voor de meest gangbare laserprinters en faxapparaten van de fabrikant. De Panasonic toners passen optimaal op uw printer van Panasonic. Afhankelijk van het model bereiken ze met één cartridge een gemiddeld bereik van 1.500 tot 4.000 pagina's. De toners zijn geschikt voor monochrome en kleurenlaserprinters. Bij Prindo Panasonic kunt u terecht voor toners in het zwart voor de meest gangbare modellen. U kunt ook kleurentoner voor kleurenlaserprinters bestellen in cyaan, magenta en geel.

Door het gebruik van laserprinters bespaart u veel geld op verbruiksartikelen. Toners bieden een groter bereik dan inktcartridges voor inkjetprinters. U vervangt de toner minder vaak en beschermt tegelijkertijd het milieu.

U kunt Panasonic toners voor de serie bestellen op de Prindo verzendafdeling:

  • Panasonic KX
  • Panasonic DX
  • Panasonic UF
  • Panasonic Workio

De Panasonic MB1520, Panasonic MB2025 en Panasonic MB2170 modellen uit de KX-serie behoren tot de meest populaire printers. De multifunctionele laserprinters overtuigen door efficiënt te printen met een groot bereik tegen gunstige paginaprijzen. Originele Panasonic toners zijn zeer compatibel en betrouwbaar in gebruik. Vervanging is kinderspel. De producten hebben een lange levensduur. Als er momenten zijn waarop u minder print, droogt het hoogwaardige tonerpoeder niet op. Op deze manier profiteert u permanent van de goedkope toners van het merk Panasonic.

Met de zwarte tonercartridge kunt u scherpe tekstdocumenten afdrukken zonder te smeren. Afhankelijk van het model kunt u tot 4.000 pagina's met 5 procent dekking op A4-formaat afdrukken. Originele Panasonic toners hebben het optimale bereik voor uw printer. De afdrukken zijn van hoge kwaliteit.

Indien gewenst kunt u alternatieve toners bestellen bij de verzendafdeling van Prindo. Ze zijn compatibel met de originele Panasonic toners. De alternatieve artikelen voor uw printer zullen indruk op u maken met afdrukresultaten in fabriekskwaliteit. Compatibele toners maken het mogelijk om tegen lage prijzen af te drukken. De producten zijn op geen enkele wijze minderwaardig aan de originelen. Dit zijn gereviseerde tonercartridges. Prindo gebruikt originele toner van Panasonic. Indien nodig vervangen we de slijtdelen en vullen we de cartridges met hoogwaardig tonerpoeder.

Als u compatibele artikelen gebruikt met uw originele Panasonic printer, bespaart u op de lange termijn hoge kosten voor printeraccessoires. Op onze verzendafdeling vindt u een grote selectie van hoogwaardig multifunctioneel papier dat geschikt is voor uw apparaat. Milieubewuste klanten vertrouwen op Prindo-kringlooppapier.

Bestel thermotransferrollen voor Panasonic printers in onze verzendafdeling

Thermische transferrollen maken deel uit van de verbruiksartikelen van thermische transferprinters zoals Panasonic faxapparaten. De producten bestaan uit een thermisch transferlint dat langs de printkop wordt gevoerd, parallel aan het papier dat voor het printen wordt gebruikt. De printkop verwarmt het thermisch transferlint. De inkt smelt. De printkop oefent druk uit op het lint. Op deze manier brengt het de inkt over op het papier.

De Panasonic thermotransferrollen zijn geschikt voor diverse Panasonic faxapparaten. De merkproducten bevatten twee vervangingsfolies met een bereik tot 105 pagina's per rol. De compatibele thermotransferrollen van Prindo in een dubbele verpakking zijn een kosteneffectief alternatief voor de originele Panasonic thermotransferrollen. Wanneer u ze koopt, bespaart u tot 50 procent van de kosten in vergelijking met originele Panasonic producten. Alle producten van de fabrikant Panasonic die in de online shop staan, zijn direct beschikbaar.

Compatibele printercartridges voor Panasonic printers bestellen goedkoop in de Prindo online shop

Prindo biedt voor uw Panasonic UF 342-serie en UF 344-serie inkjetprinter compatibele inktcartridges van fabriekskwaliteit. Dit zijn originele inktcartridges die zijn gereviseerd en opnieuw gevuld met hoogwaardige printerinkt. Ze bieden optimale drukresultaten. De fabrieksgarantie vervalt niet door het gebruik van de alternatieve printercartridge. Ze zijn verkrijgbaar bij Prindo in het zwart. De printercartridge biedt een uitstekende kwaliteit voor haarscherpe zwart-witafdrukken.