Canon PGI-550pgbk zwart inktpatroon (6496B001)

inktpatroon
Original Canon inktpatronen zwart voor scherpe en bestendige afdrukken. Inktpatronen CLI-550 bk ~300 pagina's
Canon

 € 16,61

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

PGI-550pgbk zwart
~300 pagina's
5,5 ct / page
€ 16,61

Productinformatie "Canon PGI-550pgbk zwart inktpatroon 6496B001"

Canon PGI-550pgbk

De Canon PGI-550pgbk is een grotere inkttank met een groot bereik. Als voorheen de normale Canon PGI-550pgbk werd gebruikt, is een nieuwe printer niet nodig, omdat de producten van de "Canon PIXMA" serie beide soorten inktcartridges kunnen gebruiken. De afmetingen zijn hetzelfde en afhankelijk van het werkproces kan een inktpatroon met meer pigmentinkt de moeite waard zijn.

De Canon PGI-550pgbk heeft een bereik van 300 pagina's in A4-formaat. Het duurt dus even voordat de 15 milliliter inkt op is, waardoor je gemakkelijk grote printopdrachten kunt uitvoeren zonder de printercartridge te hoeven vervangen.

Canon PGI-550pgbk - kostenbesparing op vele plaatsen

Afhankelijk van uw kantooractiviteiten zijn er veel printopdrachten waarvoor een grotere hoeveelheid inkt nodig is. Het volgende toepassingsvoorbeeld laat zien hoe het originele product Canon PGI-550pgbk kan worden gebruikt om kosten te besparen:

  1. De interne kantoorruimte van het bedrijf moet ecologisch waardevoller worden gemaakt. Ook bij het gebruik van inktpatronen voor de printer kan iets worden bereikt. Vooral de Canon PGI 550pgbk wordt langer gebruikt dan de eigenlijke Canon PGI 550. Dit verlaagt over het algemeen de productiekosten, wat gevolgen heeft voor alle eindgebruikers. Tenslotte is een nieuwe printer niet nodig om de grotere inkttanks van Canon te gebruiken.
  2. Bovendien volgt Canon een recyclingproces dat erop gericht is gebruikte printercartridges opnieuw te gebruiken. Dit beïnvloedt uiteindelijk de prijs van de Canon PGI-550pgbk, omdat het productieproces niet resulteert in de productie van een volledig nieuwe cartridge.
  3. Het recyclingproces verlaagt de verwijderingskosten in het algemeen. Bovendien kan deze technologie gratis worden gebruikt, wat betekent dat er alleen kosten worden gemaakt bij de aanschaf van de Canon PGI-550pgbk, maar niet bij de verwijdering ervan.
  4. Er zit geen printkop op de printcartridge. Deze is ingebouwd in de hardware van de PIXMA-printers, dus bij de aanschaf van de Canon PGI-550pgbk is alleen de inkttank inbegrepen. Dit vermindert bovendien de foutgevoeligheid van de inktcartridge zelf.
  5. De hogere printkwaliteit die de inktcartridge van Canon biedt, beperkt het aantal misdrukken tot een minimum. Bovendien verlaten tekstpagina's de printer met kraakheldere zwarte tekst die lang op niveau blijft. De pigmentinkt is ook veegvast, wat vooral belangrijk is bij grotere printopdrachten.

Canon PGI-550pgbk - de functie van de meegeleverde chip

Elke Canon PGI-550pgbk heeft een meegeleverde chip. De volgende lijst informeert over de algemene voordelen van deze technologie:

  • Het huidige inktniveau wordt via de chip aan de printer doorgegeven. Dit betekent dat u altijd kunt zien wanneer het tijd is om nieuwe inktpatronen te kopen en te gebruiken. Ineens behoren lege printercartridges tot het verleden.
  • De chip identificeert de inktcartridge als een origineel Canon product. Hierdoor weet de printer altijd of de Canon PGI-550pgbk compatibel is met het systeem. Dit voorkomt fouten, omdat vanaf het begin duidelijk is welk product met de printer werkt.
Eisen aan de omgeving
15 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
5 - 95 %
Temperatuur bij opslag
10 - 35 °C
5 - 95 %
Kenmerken
Kleur
Nee
Printtechnologie
Inkjet
Printkleuren
Zwart Pigment
Photo ink colour(s)
Zwart Pigment
Inkjet Cartridge Type
Standaard
Aantal
1 kg
Compatibele producten
Canon PIXMA MG5450
Paginaopbrengst
300 pagina's
Paginaopbrengst voetnoot
ISO/IEC 24734
Compatibiliteit
Canon PIXMA MG5450
Soort
Original
Verpakking
Type verpakking
Blister
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat