Canon PGI-550pgbk XL zwart inktpatroon (6431B001)

inktpatroon
Original Canon inktpatroon zwart voor scherpe en bestendige afdrukken. Inktpatroon PGI-550 bk ~500 pagina's
Canon

 € 18,61

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

PGI-550pgbk XL zwart
~500 pagina's
3,7 ct / page
€ 18,61

Productinformatie "Canon PGI-550pgbk XL zwart inktpatroon 6431B001"

Canon 550pgbk XL

De Canon PGI 550pgbk XL printercartridge is een grotere inkttank met een hoog rendement. Als eerder de normale Canon printercartridge 550 werd gebruikt, is een nieuwe printer niet nodig, omdat de producten van de "Canon PIXMA" serie beide soorten inktcartridges kunnen gebruiken. De afmetingen zijn hetzelfde en afhankelijk van het werkproces kan een inktpatroon met meer pigmentinkt de moeite waard zijn.

De Canon PGI 550pgbk XL printer cartridge heeft een bereik van 500 pagina's in A4 formaat. Het duurt dus even voordat de 22 milliliter inkt op is, waardoor je gemakkelijk grote printopdrachten kunt uitvoeren zonder de printercartridge te hoeven vervangen.

Canon PGI 550pgbk XL printercartridge - kostenbesparing op vele gebieden

Afhankelijk van de kantooractiviteiten worden er veel afdrukken gemaakt waarvoor een grotere hoeveelheid inkt nodig is. Het volgende voorbeeld laat zien hoe de originele Canon PGI 550pgbk XL printercartridge kan worden gebruikt om kosten te besparen:

  1. In het algemeen moet de interne kantoorruimte van het bedrijf ecologisch waardevoller worden gemaakt. Ook bij het gebruik van inktpatronen voor de printer kan iets worden bereikt. Vooral de Canon PGI 550pgbk XL printercartridge wordt langer gebruikt dan bij de eigenlijke Canon PGI 550 het geval zou zijn. Dit verlaagt over het algemeen de productiekosten, wat gevolgen heeft voor alle eindgebruikers. Ten slotte is een nieuwe printer niet nodig om de grotere inkttanks van Canon te gebruiken.
  2. Bovendien volgt Canon een recyclingproces dat erop gericht is gebruikte printercartridges opnieuw te gebruiken. Dit beïnvloedt uiteindelijk de prijs van de Canon PGI 550pgbk XL printercartridge, omdat het productieproces niet resulteert in de productie van een volledig nieuwe cartridge.
  3. Het recyclingproces verlaagt de verwijderingskosten in het algemeen. Bovendien kan deze technologie gratis worden gebruikt, wat betekent dat er alleen kosten worden gemaakt bij de aankoop van de Canon PGI 550pgbk XL printercartridge, maar niet bij de verwijdering ervan.
  4. Er zit geen printkop op de printcartridge. Deze is ingebouwd in de hardware van de PIXMA printers, dus de aanschaf van de Canon PGI 550pgbk XL printcartridge omvat alleen de inkttank. Dit vermindert bovendien de foutgevoeligheid van de inktcartridge zelf.
  5. De verhoogde printkwaliteit die de printercartridge van Canon biedt, minimaliseert de kans op printfouten. Bovendien verlaten tekstpagina's de printer met kraakheldere zwarte tekst die lang op niveau blijft. De pigmentinkt is ook veegvast, wat vooral belangrijk is bij grotere printopdrachten.

Canon PGI 550pgbk XL printcartridge - de functie van de meegeleverde chip

Elke Canon PGI 550pgbk XL printcartridge heeft een bijgeleverde chip. De volgende lijst informeert over de algemene voordelen van deze technologie:

  • Het huidige inktniveau wordt via de chip doorgegeven aan de printer. Dit betekent dat u altijd kunt zien wanneer het tijd is om nieuwe inktpatronen te kopen en te gebruiken. Ineens behoren lege printercartridges tot het verleden.
  • De chip identificeert de inktcartridge als een origineel Canon product. Hierdoor herkent de printer altijd of de geplaatste Canon PGI 550pgbk XL printercartridge compatibel is met het systeem. Dit voorkomt fouten, omdat vanaf het begin duidelijk is welk product met de printer werkt.
Eisen aan de omgeving
15 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
5 - 95 %
Temperatuur bij opslag
10 - 35 °C
5 - 95 %
Kenmerken
Kleur
Nee
Printtechnologie
Inkjet
Printkleuren
Zwart Pigment
Photo ink colour(s)
Zwart Pigment
Inkjet Cartridge Type
Hoog
Aantal
1 kg
Compatibele producten
Canon PIXMA MG5450
Paginaopbrengst
500 pagina's
Paginaopbrengst voetnoot
ISO/IEC 24734
Compatibiliteit
Canon PIXMA MG5450
Soort
Original
Verpakking
Type verpakking
Blister
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat