Lexmark 64016SE zwart toner (T64x)

toner
toner zwart ~6.000 pagina's
Lexmark

 € 198,04

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

64016SE zwart
~6.000 pagina's
3,3 ct / page
€ 198,04

Productinformatie "Lexmark 64016SE zwart toner"

De supplies voor de Lexmark T640, T642 en T644 zijn ontwikkeld om de beste kwaliteit output te leveren, zijn eenvoudig te installeren en leveren ze uitstekende prestaties, pagina na pagina. De Lexmark T640, T642 en T644 supplies zijn uniek voor deze printers en niet uitwisselbaar met andere Lexmark printers. Gemiddelde cartridge-rendement is 6000 standaard pagina’s. Rendement is bepaald volgens ISO/IEC 19752 norm.
Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma biedt een eenvoudige en gratis manier om lege cartridges voor recycling te retourneren naar Lexmark. Om het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma te gebruiken dient u de lege cartridge in de plastic zak en doos van de nieuwe cartridge te plaatsen, de verpakking te sluiten en het retouretiket van uw land op de doos aan te brengen. Dit retouretiket is in de doos te vinden, of te printen vanaf de website: www.lexmark.com/recycle. Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma kan per land enigszins verschillen. Raadpleeg daarom uw landelijke website voor meer informatie.
Lexmark Retourprogramma Cartridges Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor recycling. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar. Alle Lexmark cartridges kunnen via het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma zonder kosten worden geretourneerd.
Supplies waarschuwing De supplies waarschuwingen herinneren u eraan wanneer u nieuwe supplies moet bestellen en vervangen. De status van de supplies is heel eenvoudig op drie plekken te bekijken: op de pagina met de menu-instellingen van de printer, via MarkVision (gratis meegeleverde printerbeheersoftware) en bij de netwerkmodellen ook via de interne webpagina van de printer.
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande Lexmark-printers: T640 / T640n / T642 / Optra T642n / Optra T644 / Optra T644n
Kenmerken
Paginaopbrengst (A4, zwart-wit, cf. ISO/IEC 19752), ca.
6000 pagina's
Levensduur archiefopslag
2 jaar
Gewicht euro pallet
100 kg
Aantal pallets
70 stuk(s)
Schatting verbruik per jaar
6 stuk(s)
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
6000 pagina's
Printtechnologie
Soort
Origineel
Land van herkomst
Kleur
Nee
Inzameling cartridges
Ja
Gewicht en omvang
Gewicht pallet
156 kg
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat