Tally

Tally - Inktpatronen en Toners

In onze online shop kunt u originele Tally linten krijgen. Ons assortiment omvat goedkope producten met maximaal drie jaar garantie. Een geschikte selectie van Tally-linten wordt door ons zoeksysteem getoond na het invoeren van het printermodel.

Selecteer het model van uw Tally-printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Tallyllint voor Tallyprinters goedkoop te bestellen bij Prindo

Het merk Tally biedt een scala aan verschillende printers voor professioneel, commercieel gebruik. In het aanbod vindt u dot matrix printers, flatbed printers, mobiele printers, thermische printers, card printers en lijnprinters. In de Prindo online shop kunt u passende accessoires bestellen zoals het Tally kleurenlint in zwart voor TallyGenicom apparaten.

Hoogwaardige druksystemen van het merk Tally

Tally biedt een uitgebreid aanbod van drukkerijen voor de commerciële sector. Er is een keuze uit hoogwaardige dot-matrix printers. De matrixprinters zijn geschikt voor het printen van leveringsbonnen, formulieren, kwitanties, facturen en etiketten. Ze zijn multifunctioneel, robuust en hebben lage operationele kosten. Flatbed printers worden gebruikt voor het drukken van autotickets, formulieren, pasboeken, recepten en paspoorten in de professionele sector.

Er zijn ook thermische printers, mobiele printers en lijnprinters beschikbaar. In de Prindo online shop vindt u geschikte accessoires voor TallyGenicom printers, zoals het Tally-lint in het zwart. De originele Tally-producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Ze voldoen aan de hoogste technische eisen van TallyGenicom printers. De linten beloven een optimale compatibiliteit met printersystemen van het merk Tally.

Over het merk Tally

Philip Renshaw richtte in 1949 het bedrijf Tally op in Kent, Washington in de Verenigde Staten. Sindsdien staat de naam voor hoogwaardige printers voor professionele, hoog-volume toepassingen. Het bedrijf ontwikkelde verschillende innovaties op het gebied van industriële inkjet- en lijnmatrixtechnologie. Het bedrijf verkoopt ook moderne kleurenlaserprinters.

In 2003 was er een fusie tussen Tally en Genicom LP, een toonaangevende fabrikant van printers. Het bedrijf overtuigde met hoogwaardige serie-, laser- en lijnmatrixprinters. 2009 Printronix heeft TallyGenicom overgenomen. Het verkoopt laser- en lijnmatrixprinters, reserveonderdelen en verbruiksartikelen.
TallyGenicom AG behield de rechten op zijn intellectuele eigendom en distributie van TallyGenicom inkjet-, matrix- en thermische printers. DASCOM Europe heeft deze in juni 2009 overgenomen van TallyGenicom AG en distribueert sindsdien printers en aanverwante accessoires onder het merk Tally.