Sony

Sony - Inktpatronen en Toners

In onze online shop kunt u originele Sony linten krijgen. Een geschikte selectie van Sony linten wordt door ons zoeksysteem getoond na het invoeren van de printer.

Kies uw Sony printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Bestel het kleurendrukpakket voor de UP-serie van Sony van Prindo

In de Prindo online shop kunt u kleurendrukpakketten bestellen voor diverse kleurenprinters uit de UP-serie. Kleurenvideo-printers van Sony zijn hoogwaardige printers voor signalen met hoge resolutie in medische beeldvormingsapparatuur. Dankzij de dye-sublimatietechnologie zijn de prints duurzaam en duurzaam. Modellen zoals de Sony UPC-21L verzegelen de afgedrukte afbeeldingen om ze te beschermen tegen gevaren voor het milieu. De kleuren worden aangepast met HSV- of RGB-kleurruimten.

Kleurendrukpakket voor Sony UPC-21l

Het kleuren- en kleurenprintpakket Sony UPC-21l is verkrijgbaar als een groot kleurenprintpakket. Het originele Value Pack van Sony bevat kleurendrukpapier (200 vellen afdrukmedia) in A6-formaat en 4-kleurenlinten voor elk 50 afdrukken. Het papierformaat heeft een afmeting van 144 x 100 millimeter. Het kleurenprint pakket Sony UPC-21l is geschikt voor de volgende toestellen:

  • UP-20
  • UP-D21MD
  • UP-21MD
  • UP-D23MD
  • UP-25MD
  • UP-D25MD

Wat biedt het Value Pack voor de Sony UPC-21l?

Het kleurenafdrukpakket voor Sony UPC-21l zorgt voor hoogwaardige, nauwkeurige fotoprints. Je krijgt het in het Value Pack met bijpassende linten. De afdrukken zijn rijkelijk verzadigd. De lange levensduur van de producten is geschikt voor het archiveren van medische rapporten. Bij het printen gebruiken de apparaten altijd dezelfde hoeveelheid papier en lint. Dit maakt nauwkeurige kostenbeheersing mogelijk.

Kleurendrukpakket voor Sony UPC-21l en lint wisselen altijd tegelijkertijd. Daarom biedt de aankoop van het praktische Value Pack zichzelf aan. Naast de accessoires voor Sony UPC-21L-apparaten, kunt u ook andere producten voor de Sony UP-serie vinden in de Prindo online shop.