HP 712 zwart inktpatroon (3ED71A)

inktpatroon
inktpatroon zwart 80ml
HP

 € 75,90

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

HP 3ED71AHP 3ED71AHP 3ED71AHP 3ED71AHP 3ED71A
712 zwart
80ml
€ 75,90

Productinformatie "HP 712 zwart inktpatroon 3ED71A"

Inhoud:

1 x HP 712 zwarte inktcartridge (3ED71A).

De HP 712 zwarte inktcartridge is het perfecte product voor wie waarde hecht aan een uitstekende printkwaliteit en een hoog rendement. Deze uitstekende inktcartridge geeft u scherpe, heldere en levendige printresultaten die zowel op kantoor als thuis indruk maken. Met een capaciteit van 80 ml voldoet de HP 712 zwarte inktcartridge zelfs aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en productiviteit.

Unieke kwaliteitskenmerken onderscheiden deze inktcartridge en onderstrepen HP's streven om u altijd de beste producten voor uw printbehoeften te leveren. Enkele van de uitstekende kenmerken zijn:

  • Hoogwaardige inkt: De speciaal ontwikkelde inkt maakt nauwkeurige en gedetailleerde printresultaten mogelijk die zelfs de fijnste lijnen en contouren reproduceren.

  • Duurzaamheid: Met een capaciteit van 80 ml zal de HP 712 inktcartridge aan al uw printbehoeften voldoen en een lange levensduur bieden.

  • Betrouwbaarheid: HP's gepatenteerde technologie zorgt voor een consistente printkwaliteit en een gelijkmatige inktverdeling op papier.

  • Milieuvriendelijkheid: De gebruikte materialen zijn duurzaam en recyclebaar, zodat u kunt genieten van een milieuvriendelijke printervaring.

De HP 712 zwarte inktcartridge is gebruiksvriendelijk en past gemakkelijk in uw printer. U profiteert van een eenvoudig installatieproces dat u kostbare tijd bespaart en ervoor zorgt dat u snel en soepel kunt beginnen met printen.

Naast de indrukwekkende kwaliteitskenmerken en het hoge rendement biedt de HP 712 inktcartridge nog een ander voordeel: hij is compatibel met een groot aantal HP printers. Zo weet u zeker dat deze inktcartridge perfect bij uw printer past en dat u de best mogelijke prestaties krijgt.

Laat de HP 712 Zwarte inktcartridge u overtuigen - een inktcartridge die indruk maakt met kwaliteit, prestaties en duurzaamheid. Ontdek zelf hoe deze premium cartridge uw printbehoeften aankan en u een printervaring van de hoogste kwaliteit biedt. Vertrouw op HP, de leider in printtechnologie, en geniet van schitterende, langdurige resultaten met de HP 712 zwarte inktcartridge.

Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
1 stuk(s)
Technische details
Land van herkomst
Maleisië
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur (T-T)
5 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 60 °C
Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V)
10 - 90 %
Kenmerken
Printkleuren
Zwart
Inkjet Cartridge Type
Hoog (XL) rendement
Inkttype
Inkt op pigmentbasis
Volume zwarte inkt
80 ml
Aantal zwarte inktcartridges
1 kg
Type aanbod
Enkele verpakking
Compatibiliteit
DesignJet T210, T230, T250, T630, T650
Merkcompatibiliteit
HP
Soort
Origineel
Gewicht en omvang
Gewicht
100 g
Hoogte
126 mm
Diepte
36 mm
Breedte
119 mm
Verpakking
Type verpakking
Doos
Gewicht verpakking
120 g
Hoogte verpakking
126 mm
Diepte verpakking
36 mm
Breedte verpakking
119 mm
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat