Canon PG-540 zwart inktpatroon (5225B001)

inktpatroon
Canon PG-540, Normaal rendement, Pigmentgebaseerde inkt, 1 stuk(s) ~180 pagina's
Canon

 € 20,39

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

PG-540 zwart
~180 pagina's
11,3 ct / page
€ 20,39

Productinformatie "Canon PG-540 zwart inktpatroon 5225B001"

Canon PG-540

Inhoud:

1 x Canon PG-540 Zwart (5225B010).

Hoogwaardige afdrukken voor een lage prijs is precies wat de Canon PG-540 printercartridge biedt. Hij heeft een bereik van ongeveer 300 pagina's in A4-formaat en de cartridge bevat 11 milliliter pigmentinkt. Zelfs met veel pagina's blijft de printkwaliteit op een hoog niveau. Misdrukken komen niet voor, wat te danken is aan de stabiliteit van de inkt, want deze is veegvast en zorgt te allen tijde voor een scherp lettertype, wat erg belangrijk is voor afdrukken met veel tekst.

Canon PG-540 printercartridge - teksten met hoge inktkwaliteit

Afhankelijk van het toepassingsgebied bevatten contracten, bijvoorbeeld tussen zakenpartners, veel tekst met veel afspraken. Dergelijke contracten moeten ook na lange tijd nog leesbaar zijn, en dat is precies wat de PG-540 printercartridge van Canon mogelijk maakt. Een scenario zou er als volgt uit kunnen zien:

  • Na een beurs zijn veel potentiële zakenpartners gevonden. De contractdetails voor de komende samenwerking zijn tot nu toe geregeld en nu komt het aan op het afdrukken van het eigenlijke document. Een zwarte inktcartridge zoals de Canon PG-540 printercartridge met originele inkt biedt de mogelijkheid om dergelijke teksten met sterke zwarte inkt te printen en te produceren. De printer van de "PIXMA" serie draait op volle snelheid, maar toch zijn er geen misdrukken. Dit bespaart geld, omdat foutieve afdrukken meestal pas na de eigenlijke opdracht worden ontdekt.
  • Dankzij de hoge dekkingsgraad kunnen meerdere versies van de opdracht tegelijk worden geproduceerd zonder dat de inktcartridge moet worden vervangen. Na verloop van tijd is vervanging onvermijdelijk. Dankzij de meegeleverde chip weet u met de Canon PG-540 printercartridge altijd wat het huidige niveau van de printercartridge is. Hoewel het over het algemeen de moeite waard is om de Canon PG-540 printercartridge op voorraad te kopen, zal de printer dankzij de chip toch melden wanneer het inktniveau laag is. Om foutieve meldingen over het inktniveau te voorkomen, moet de chip in perfecte staat verkeren. Het transportzegel moet volledig verwijderd zijn. Als er dus een laag inktniveau wordt gemeld terwijl de inktpatroon slechts enkele pagina's in gebruik is geweest, is het zeer de moeite waard om de chip te onderzoeken.
  • De inktpatroon kan in een paar eenvoudige stappen worden vervangen, zodat er geen problemen ontstaan. In het algemeen is de kans op foutmeldingen uiterst klein, omdat de Canon PG-540 printercartridge slechts een inkttank is. De printkop bevindt zich in de printer, die na verloop van tijd natuurlijk onderhoud nodig heeft. Bij het product van Canon zijn dergelijke reinigingsprocessen niet nodig. Als de inkt na verloop van tijd echter wat droogt, kunt u de inktcartridge verwijderen en vervolgens schudden om de situatie te verhelpen.

Canon PG-540 printercartridge - lage kosten dankzij moderne recycling

Over het algemeen is de Canon PG-540 printercartridge een voordelig
goedkoop product. Dit is mede te danken aan het recyclingproces, waardoor de inktcartridge gratis en zeer eenvoudig kan worden weggegooid. De kosten worden geminimaliseerd omdat de inkttanks hergebruikt kunnen worden, en dat heeft natuurlijk gevolgen voor de prijs. Dus als de interne kantoorruimte van het bedrijf gericht is op ecologisch verantwoord handelen, is de Canon PG-540 printercartridge het perfecte product voor dergelijke doelen.

Technische details
Land van herkomst
Japan
Kenmerken
Printkleuren
Zwart
Compatibiliteit
Merkcompatibiliteit
Canon
Soort
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat