IBM

IBM - Inktpatronen en Toners

U kunt originele IBM-linten verkrijgen in onze online winkel. Ons zoeksysteem toont een geschikte selectie van IBM-linten na het invoeren van het labelapparaat.

Selecteer uw IBM-labelapparaat:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Koop IBM-lint van Prindo tegen een betaalbare prijs

Het Amerikaanse bedrijf IBM is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van services, hardware en software in de IT-sector. De IBM Proprinter 4202, die tot de klasse van dot-matrix printers behoort, blijkt onopvallend te zijn tegen storingen. De originele labelprinter scoort met zijn betrouwbare functie en eenvoudige bediening. In de industrie en logistiek wordt de IBM Proprinter-emulatie gebruikt als thermische transferprinter. Bestel een origineel IBM-lint bij Prindo om bij de labelprinters te passen.

Samen sterk: labelprinter en IBM-lint in zwart

Het IBM Proprinter-label printen met solide thermische printer maakt indruk met een hoge snelheid. Voor thuis-, winkel- of industrieel gebruik wordt aanbevolen om af te drukken:

  • type borden
  • Plastic materialen
  • Papieren etiketten

De ideale afstemming van de transferfolie op het te bedrukken materiaal zorgt voor een hoogwaardig en consistent printbeeld. Labelprinters van IBM scoren met de variabele instelling van de druk op de printkop. De labelbedrukking met de hoogwaardige modellen laat zich zien volgens de individuele eisen:

  • weerbestendig
  • chemisch bestendig
  • duurzaam
  • krasbestendig

Het IBM-lint in het origineel en in het zwart maakt haarscherpe en diepe donkere afdrukresultaten mogelijk op verschillende gekleurde substraten. IBM Proprinter Emulation-labelprinters bewijzen zichzelf als thermische transferprinters vanwege hun zuinige functie.

Thermisch transfer printen wordt aanbevolen als een duurzame oplossing voor het printen van barcodes en labels. Vanwege de hoge kwaliteit van de linten worden labelprinters al jaren geassocieerd met betrouwbare functionaliteit. Hiermee kunt u gemakkelijk etiketten maken die tot twee jaar kunnen worden gelezen. Ze zijn bestand tegen vocht en oplosmiddelen en worden aanbevolen voor het labelen van productiedelen uit de farmaceutische, chemische of voedingsindustrie. In de privésector helpen labelprinters u bij het organiseren van uw keuken of studie.

Combineer IBM dot matrix en thermische transferprinters met de hoogwaardige linten om een ​​hoogwaardige en duurzame print te verkrijgen. Met de IBM Proprinter-labelprinter kunnen dagelijks enkele duizenden labels worden afgedrukt.

Selecteer Uw serie

ibm-2000-4000-6000