HP 301 XL zwart value pack (D8J45AE MCVP)

value packvalue pack zwart
value pack zwart
  (5)  5,0/5,0
Goed
HP

 € 93,17

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

Inhoud
301 XL zwart
~430 pagina's
21,7 ct / page
€ 93,17

Productinformatie "HP 301 XL zwart value pack D8J45AE MCVP"

Inhoud:

1 x HP 301 XL Black Value Pack  (D8J45AE MCVP).

bestaande uit:

2 x HP 301 XL (CH563EE).

Ontdek de HP 301 XL Black Value Pack - de perfecte oplossing voor al uw zakelijke printbehoeften. Deze hoogwaardige inktcartridges leveren niet alleen haarscherpe tekst en prachtige zwart-witafdrukken, maar ook een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Geef uw bedrijf een professioneel tintje met de indrukwekkende printresultaten van HP 301 XL Black Value Pack inktcartridges.

HP 301 XL Black Value Pack - Precieze lijnen en vloeiende rondingen

Met deze inktcartridges print u met precisie rechte lijnen en vloeiende krommingen, zodat uw documenten er altijd onberispelijk uitzien. Met de inkt met hoog contrast kunt u tekst en afbeeldingen duidelijk en scherp weergeven voor een betere leesbaarheid en een professionele uitstraling.

De HP 301 XL Black Value Pack inktcartridges zijn speciaal ontworpen voor gebruik in uiteenlopende zakelijke omgevingen en bieden u de volgende voordelen:

  • Dagelijks kantoor: stroomlijn uw dagelijkse afdruktaken zoals contracten, facturen, rapporten en presentaties met HP 301 XL Black Value Pack inktcartridges.

  • Marketingmateriaal: Geef uw flyers, brochures en catalogi een professioneel tintje met scherpe tekst en hoogwaardige zwart-wit afbeeldingen.

  • Evenementen: Gebruik deze inktcartridges om uitnodigingen, programma's en plaatskaarten te printen die uw evenement naar een hoger niveau tillen.

  • Onderwijs: Print lesmateriaal, examens en opleidingsmateriaal van topkwaliteit om het leren van uw studenten te verbeteren.

  • Horeca: Gebruik HP 301 XL Black Value Pack inktcartridges om menukaarten, dagschotels en ander informatiemateriaal te printen om de eetlust van uw gasten op te wekken.

Met de HP 301 XL Black Value Pack profiteert u van hoge rendementen waarmee u de printkosten verlaagt en toch een uitstekende printkwaliteit behoudt.

Investeer in de toekomst van uw bedrijf met deze betrouwbare en krachtige inktcartridges van HP. Verhoog uw productiviteit en maak indruk op uw klanten en zakenpartners met professionele printresultaten!

  • 20-4-2024, Leni G.
    Vertaald uit het Duits:
    Goed
  • 24-9-2023, Caspar B.
    Vertaald uit het Duits:
    Ik neem het altijd en ben nog nooit teleurgesteld geweest-
  • 31-8-2023, Richard K.
    ok
  • 21-5-2022, Joseph S.
    Vertaald uit het Duits:
    Was helemaal blij met de laatste levering
  • 21-5-2022, Joscha S.
    Vertaald uit het Duits:
    Ik ben al vele jaren uw tevreden klant. Niettemin moet u weten dat Uw zending (DHL) kwam volledig gescheurd en open aan. De goederen waren nog in orde:
Laat meer beoordelingen zien.