Koop Samsung laserprinter bij Prindo online shop

In onze online shop vindt u monolaserprinters en monolaser multifunctionele printers van Samsung. De printer van Samsung, een hoogwaardig apparaat, is geschikt voor professionele gebruikers en particuliere gebruikers die vertrouwen op afdrukken in perfecte kwaliteit. Het Prindo-assortiment omvat de Samsung ProXpress-laserprinter voor zwart-witafdrukken en Samsung Xpress-modellen met all-in-one scannen, printen en kopiëren in zwart-witkwaliteit. De printers zijn geschikt voor middelgrote printvolumes.

Samsung
Samsung
€ 148,83
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Samsung

Papiercassettes
Samsung SL-SCF4500, Multifunctionele lade, 550 vel, 60 - 163 g/m², Plain Paper / Thin Paper / Bond / Punched / Pre-Printed / Recycled / Envelope / Label / CardStock..., A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / Statement /..., 433 mm
€ 148,83
Samsung ML-5515ND + ML-S6512A printer zwart
Samsung
€ 538,45
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Samsung ML-5515ND + ML-S6512A printer zwart

Zwart-wit laserprinter
Samsung ML-5515ND, Laser, 1200 x 1200 DPI, A4, 52 ppm, Duplex printen, Netwerkgereed
€ 538,45
Inhoud
Samsung ML-5515ND + ML S6512 A intern
Samsung
Samsung
€ 142,88
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Samsung

Papiercassettes
Papiercassette
€ 142,88

Samsung ProXpress-serie printer in zwart-wit

De ProXpress is een Samsung-laserprinter die uitsluitend in zwart-wit afdrukt. Het apparaat maakt indruk met hoge afdruksnelheden tot 38 pagina's per minuut bij een hoge resolutie van 1200 × 1200 dpi. De Samsung laserprinter is ontworpen om tot 80,000 pagina's per maand af te drukken. U kunt de printer desgewenst gebruiken voor papierbesparend dubbelzijdig printen. Het drukt betrouwbaar papier en enveloppen af.

Modellen zoals de Samsung ProXpress SL-M3820ND maken mobiel printen mogelijk. Het apparaat heeft aansluitingen voor Ethernet, USB en LAN. Het veiligheidsalgoritme SNMPv3 voorkomt ongewenste toegang tot gevoelige bestanden. Samsung-laserprinters zijn geschikt voor privé of commercieel gebruik. U kunt documenten tot A4-formaat afdrukken. Bij Prindo kunt u geschikte toner in het zwart bestellen met een bereik tot 10.000 pagina's voor uw Samsung-laserprinter. Het compacte, kubusvormige ontwerp bespaart ruimte. De maximale papiercapaciteit is 820 vellen. Voor de eerste afdruk hebben de apparaten slechts 6,5 seconden nodig.

Multifunctionele laserprinter in zwart-wit van Samsung

De Samsung Xpress modellen zijn multifunctionele laserprinters. Naast het betrouwbaar afdrukken van documenten bieden Samsung-laserprinters ook scannen, kopiëren en faxen. Bij Prindo kunt u de Samsung Xpress M2675FN multifunctional bestellen. Het drukt documenten en enveloppen af in zwart-wit. De machine is geschikt voor netwerkaansluiting met een laag stroomverbruik. Met 26 pagina's per minuut is de afdruksnelheid gemiddeld.

De modellen ondersteunen geen dubbelzijdig printen. De apparaten zijn ontworpen voor maximaal 12.000 pagina's per maand. De maximale papierinvoer van 251 vellen is zeer geschikt voor thuiswerkproducties. Zij verwerken documenten in de formaten DIN A6 tot DIN A4. De verbinding verloopt via ethernet en USB 2.0. De oudere modellen in de Samsung Xpress serie hebben geen WLAN. De printers maken indruk met een hoog bereik tot 3.000 pagina's per toner. Ze zijn energiezuinig en Energy Star-gecertificeerd. Speciale software maakt de Samsung laserprinter geschikt voor mobiel printen. Met de Easy-Printer Manager kunt u alle belangrijke functies in de gaten houden.

De Samsung printer heeft een aparte tonercartridge en imaging unit. Je vervangt de toner alleen als deze leeg is. Dit bespaart kosten voor printercartridges en beschermt tegelijkertijd het milieu. Indien gewenst kunt u bij Prindo compatibele toners bestellen tegen redelijke prijzen. De hoge printkwaliteit van de Samsung Xpress is afkomstig van een hoge resolutie van 4.800 × 600 dpi. Dit betekent dat de apparaten zelfs kleine lettertjes en flinterdunne documenten haarscherp kunnen afdrukken.

Wat zijn de bijzondere kenmerken van de Samsung Xpress en ProXpress laserprinters?

Bij Prindo vindt u uitstekende printers voor het afdrukken van zwart-wit documenten. Ze maken lange afstanden mogelijk tegen lage paginaprijzen. De hoogwaardige apparaten zijn geschikt voor particuliere en commerciële gebruikers. Ze zijn krachtig en energie-efficiënt. De Samsung-laserprinters overtuigen door een lang en betrouwbaar gebruik en lage aanschaf- en onderhoudskosten. De afdrukken zijn van hoge kwaliteit, scherp en nauwkeurig. U kunt ook goedkope verbruiksartikelen vinden in de Prindo online shop.