In onze online winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan printersupplies. Clean Office fijnstoffilters, die de blootstelling aan fijn stof, vluchtige koolstofverbindingen, ozon, tolueen en benzeen verminderen, zijn populair. Er zijn ook reserveonderdelen voor de printer, zoals een duplex-eenheid. Dit maakt dubbelzijdig afdrukken zonder handmatige tussenkomst mogelijk. Papiercassettes vergroten de invoercapaciteit. Dit betekent dat er altijd voldoende printerpapier voorhanden is voor grote printvolumes.

Wat is het doel van een fijnstoffilter?

Fijnstoffilters zijn geschikt voor laserprinters, faxapparaten met toner en kopieerapparaten. U bevestigt ze aan de luchtuitlaat om minuscule fijne stofdeeltjes te filteren. Vooral in kleine kantoren of in het thuiskantoor leidt het gebruik van de apparaten tot een hoge mate van fijnstofverontreiniging. Ongefilterd komen de schadelijke stoffen via de ademhalingswegen in de bloedbaan en de organen terecht. Het komt eraan:

  • Allergieën
  • verslechtering van de longfunctie
  • chronische bronchitis
  • Ontsteking van de huid en de ogen
  • Ziekten van het hart en het vatenstelsel
  • tumor-, hart- en longziekten

Een toevoer van fijnstoffilters maakt een goed binnenklimaat mogelijk, vrij van schadelijke stoffen. Goede filters werken in de diepte. Ze zeven de kleinste deeltjes eruit. De vervangingsindicator laat u precies weten wanneer een vervanging nodig is. Fijnstoffilters gaan gemiddeld een jaar mee of tot 80.000 pagina's.

Geur- en fijnstoffilters bieden bescherming tegen fijn stof en tegen vluchtige koolstofverbindingen, ozon, tolueen en benzeen. De printeraccessoires verminderen de onaangename geur die wordt veroorzaakt door aroma's die vrijkomen bij de laserprinter. Tegelijkertijd voorkomen ze uitdroging en irritatie van de luchtwegen. Afhankelijk van de drukbelasting gaan ze 6 tot 12 maanden mee.

Xerox vaste inkt voor ColorCubes

Vaste inkt is bijzonder geschikt voor ColorCubes van Xerox. De ColorStix garanderen een hoge betrouwbaarheid bij het afdrukken en een optimale kwaliteit. De printer levert levendige afdrukken in schitterende kleuren op diverse media. De inktpatronen produceren tot 90 procent minder afval.

Waarom heb je een duplex-eenheid nodig?

Duplex-eenheden zijn geschikt voor automatisch dubbelzijdig afdrukken. Door de printerbenodigdheden te gebruiken, vermijdt u het manueel omslaan van de pagina. Door dubbelzijdig te drukken, bespaart u tijd en middelen. De elementen zijn verkrijgbaar als optionele accessoires. De HP duplexeenheid ondersteunt het afdrukken van kleine formaten zoals briefkaarten en foto's.

Papiercassettes voor een grotere papiervoorraad

Bij Prindo vindt u een breed scala aan papiercassettes voor verschillende apparaten en fabrikanten. U kunt er papier mee invoeren van 250 tot 500 vel (de grootte van een pak printerpapier). De accessoires worden gebruikt wanneer de normale papiercassette niet voldoende is voor alledaagse taken. Met de printeraccessoires breidt u de invoercapaciteit van de printer uit om handmatige tussenkomst tot een minimum te beperken. U kunt grotere printvolumes aan zonder dat u vaak papier hoeft bij te vullen.

Thermische transferrollen voor faxapparaten

Apparaten die gebruik maken van het thermotransferprocédé vereisen speciale thermotransferrollen. Dit is een gecoate film. De rollen zijn in twee delen. Zij bestaan uit de aanvoerrol en de opvoerrol. Om de inkt aan te brengen, verwarmt het toestel de te bedrukken zones onder computercontrole. De inkt smelt op de juiste plaats op de film. Het is document-proof. De rollen worden gebruikt voor faxmachines en voor het afdrukken van etiketten, streepjescodes en labels. Een voorraad thermische transferrollen zorgt voor de goede werking van het bedrijf.