Bestel Lexmark printers in de Prindo online shop

In onze online shop vindt u een breed scala aan hoogwaardige Lexmark printers met laserfunctie. U kunt kiezen uit zwart-wit laserprinters van de B- en T-serie, zwart-wit laser multifunctionele printers van de MB-serie, kleurenlaserprinters van de C-serie en kleurenlaser multifunctionele printers van de MC-serie. Bijpassende originele toner voor Lexmark-laserprinters vindt u bij Prindo.

Lexmark-laserprinters voor hoogwaardige toepassingen

Lexmark laserprinters zijn gebouwd om lang mee te gaan. De fabrikant geeft op alle apparaten een garantie van maximaal vier jaar. Alle printers worden geleverd met toner voor ten minste 1.000 vellen. De laserprinters zijn verkrijgbaar als monochrome laserprinter of als kleurenlaserprinter. Ze zijn uitsluitend geschikt voor het afdrukken van documenten, foto's, grafieken, enveloppen en etiketten. Als u meer functies wilt, kies dan voor multifunctionele printers. Ze combineren printer, scanner, kopieerapparaat en fax.

Lexmark CS921de printer
Lexmark
€ 1.512,50
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Lexmark CS921de printer

Kleuren laserprinter
Lexmark CS921de, Laser, Kleur, 1200 x 1200 DPI, A3, 35 ppm, Duplex printen
€ 1.512,50
Lexmark MX421ade printer
Lexmark
€ 423,50
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Lexmark MX421ade printer

Multifunctionele printer
Lexmark MX421ade, Laser, Zwart-wit afdrukken, 1200 x 1200 DPI, A4, Direct printen, Zwart, Wit
€ 423,50
Lexmark MB2236i printer
Lexmark
€ 273,46
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
€ 273,46

Wat zijn de sterke punten van Lexmark printers?

Lexmark printers bieden een aantal voordelen:

 • Monochrome en kleurenprinters
 • Multifunctionele systemen met printer, scanner, fax en kopieerapparaat
 • Laserprinters zijn kosteneffectief, duurzaam en robuust
 • individuele oplossingen voor printvolumes mogelijk maken
 • Toners hebben een groot bereik
 • energiezuinige verwerking
 • Dubbelzijdig printen geïntegreerd
 • hoge resoluties hebben
 • verschillende formaten ondersteunen
 • hoge printsnelheden
 • zijn plaatsbesparend
 • een hoog niveau van veiligheid bieden
 • lage printkosten veroorzaken
 • bieden moderne functies voor geoptimaliseerde workflows

B-serie zwart-wit laserprinter

Bij Prindo kunt u de volgende B-serie monochrome laserprinters krijgen:

 • Lexmark B2236dw
 • Lexmark B2650dw
 • Lexmark B2442dw
 • Lexmark B2546dw

Monochrome laserprinters, zoals de Lexmark B2236dw uit onze onlineshop overtuigen met de duplexfunctie en een afdruksnelheid tot 34 pagina's per minuut. Het apparaat drukt documenten scherp af in zwart-wit en werkt met WLAN. 256 MB RAM en een 1-GHz dual-core processor leveren zeer goede prestaties. Het aanbevolen maandelijkse paginavolume is 250 tot 2500 pagina's. Met de originele toner van Lexmark voor laserprinters kunt u een bereik van maximaal 6.000 pagina's bereiken. Het is ideaal voor kleine projectgroepen van maximaal vier personen. De 251-veld-invoercapaciteit zorgt voor een soepele workflow.

De Lexmark B2650dw is veel sneller en de laserprinter levert uitstekende zwart-witafdrukken tot 47 pagina's per minuut. Kies maten tot DIN A6. Met de universele sheetfeeder kunt u kleinere enveloppen en media afdrukken. Lexmark heeft het ENERGY STAR 2.0-certificaat ontvangen voor het lage stroomverbruik van deze apparaten. De apparaten bieden een hoge mate van veiligheid tegen ongeoorloofde toegang. Wanneer u zich registreert, krijgt u tot vier jaar garantie op de Lexmark printer.

Z/W Lexmark T-serie printer

Onder de Lexmark T-Series printers vindt u de Lexmark T652dtn bij Prindo. Deze monochrome laserprinter is nog krachtiger dan de modellen uit de B-serie. Het apparaat wordt geleverd met een afdruksnelheid van maximaal 48 pagina's per minuut. De Lexmark printer met duplexfunctie is geschikt voor professioneel gebruik in open-space kantoren en bedrijven. Het aanbevolen maandelijkse paginavolume is 3.000 tot 30.000 pagina's.

De laserprinter is netwerkcompatibel. Het biedt uitgebreide beveiliging tegen toegang van buitenaf. Lexmark zorgt voor netwerkbeveiliging met SNMPv3, IPSec en 802.1x. Lexmark's 1200 x 1200 dpi laserprinters bieden een hoogwaardige printkwaliteit met pixelverbeteringstechnologie en automatische helderheidsaanpassing. De laserprinters passen automatisch de afdruksnelheid aan. Zij zorgen voor een snelle afdruk van professionele documenten. De standaard invoercapaciteit is 1.200 vellen. Ze verwerken een breed scala aan mediaformaten en -types.

Lexmark MB-serie zwart-wit multifunctionele printers

Naast de standaard laserprinter biedt Lexmark printers die functies als kopiëren, scannen en faxen uitvoeren. Modellen zoals de Lexmark MB2236adw maken gebruik van een monochrome laser. Ze bereiken een afdruksnelheid tot 34 pagina's per minuut. Ze scannen tot 23 pagina's per minuut. De Lexmark printers zijn geschikt voor kleine bedrijven die tussen de 250 en 2500 pagina's per maand verwerken met de Lexmark printer. In vergelijking met multifunctionele kleurenprinters zijn ze minder duur in aanschaf. De toner biedt een groot bereik tot 6.000 vellen.

C-serie kleurenlaserprinters van Lexmark

Afdrukken in kleur met Lexmark kleurenlaserprinters. Lexmark printers worden geleverd met cyaan, magenta, gele en zwarte toner. Bij Prindo vindt u modellen zoals de Lexmark C2535dw, met een afdruksnelheid van 33 vellen per minuut en geïntegreerde dubbelzijdige afdrukken. De apparaten zijn geschikt voor professionele gebruikers die tussen 1.500 en 8.500 pagina's per maand printen. Ze overtuigen met een printresolutie van 1200 × 1200 dpi met een 4.800-CQ kleurkwaliteit.

Betaalbare kleurenlaserprinters zoals de Lexmark C3326dw werken met resoluties van 600 × 600 dpi. Met diverse hulpmiddelen kunt u toner besparen. Voor briljante kleurenprints zijn de Lexmark printers voorzien van PANTONE®-kalibratie, speciale Lexmark technologie om kleuren uit te wisselen en ingebedde kleurstalenpagina's. Het belichtingssysteem is duurzaam. Het papierinvoersysteem en het stalen frame zijn stevig om de lange levensduur van Lexmark printers te garanderen. De apparaten zijn veilig, energiezuinig. De uitrusting omvat moderne aansluitpunten.

Lexmark MC Series-Kleurentelaser Multifunctionele Printer

Apparaten zoals de Lexmark MC3326adwe multifunctionele printer kunnen tot 24 pagina's per minuut printen. Deze Lexmark printers werken met kleurenlaser. Het aanbevolen maandelijkse paginavolume is 600 tot 2500 pagina's. De apparaten zijn duurzaam. De fabrikant geeft een garantie tot vier jaar na registratie. De kleine Lexmark printers passen bijna overal. Ze zijn stil, energiezuinig en bieden verschillende veiligheidskenmerken. Lexmark printers zorgen voor briljante kleurenafdrukken en hoogwaardige zwart-witafdrukken. Met één toner produceren ze tot 2.500 kleurenafdrukken en 3.000 zwart-witpagina's.

Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 • Afdrukken
 • Kopieer
 • Scannen
 • Fax

De verbinding wordt gemaakt via USB, WLAN en LAN.

De Lexmark MC2535adwe, die u ook bij Prindo kunt bestellen, biedt nog betere prestaties. De Lexmark printer kan tot 33 pagina's in één minuut afdrukken. De multifunctionele printer in kleur is geschikt voor bedrijven die tussen de 1.500 en 8.500 pagina's per maand verwerken. PANTONE® -kalibratie en ingebedde kleurmonsterpagina's maken professioneel afdrukken in kleur mogelijk.

Verschillende tools bieden de mogelijkheid om de kleur individueel aan te passen en toner te besparen. Multi-touch functies vereenvoudigen de bediening van apparaten die fax, scanner, kopieerapparaat en printer met duplexfunctie integreren. Energiebeheerfuncties en een alles-in-één beveiligingspakket maken de multifunctionele printer van Lexmark de ideale partner voor professionele bureaus en kantoren.