HP multifunctionele printer, inkjetprinter of fotoprinter?

Welk type HP printer u kiest, hangt af van uw gebruikersgewoontes. Laserprinters en multifunctionele printers zijn bijzonder populair op kantoor. Als u een kleiner kantoor heeft met minder afdrukvolume, kan een inkjetprinter voor u voldoende zijn. U kunt uw HP printer als kleurenlaserprinter of zwart-witprinter aanschaffen.

Vooral voor het printen van documenten zijn HP printers die niet in kleur printen perfect geschikt. Deze apparaten gaan meestal gepaard met een hoger afdrukbaar aantal pagina's per minuut. Dit is ook een aanzienlijk voordeel, vooral bij gebruik van het kantoor. In het algemeen kunt u met de HP printers van de Enterprise-serie op een grotere verscheidenheid aan formaten printen.

Als u bijvoorbeeld zelf brochures, flyers of ansichtkaarten voor reclamedoeleinden wilt maken en afdrukken, kunt u aanzienlijk profiteren van de andere formaten naast A4. Als u een nieuwe HP printer wilt kopen, zelfs als particuliere klant, kunt u het beste aandacht besteden aan de formaatkeuze. Dit speelt een belangrijke rol met uw HP printer voor bijvoorbeeld foto's. De afgedrukte foto's moeten immers uiteindelijk ook in uw fotolijstjes passen.