Brother printer voor thuis of op het werk?

Het Japanse bedrijf Brother is een van 's werelds bekendste bedrijven als het gaat om printers en scanners. Vooral in Duitsland geniet een Brother printer een hoge reputatie. De portefeuille van frater Duitsland is breed gediversifieerd. In het assortiment vindt u Brother-laserprinters, inkjetprinters, multifunctionele printers, labelprinters en zelfs mobiele printers van Brother. Mobiele printers zijn speciaal ontworpen voor professionals die belangrijke documenten rechtstreeks aan klanten moeten distribueren tijdens klantenvergaderingen. Of het nu gaat om etikettenprinters of complete DIN A4-printers - Brother heeft zich de afgelopen jaren op dit gebied aanzienlijk uitgebreid.

Mobiele printers zijn ontworpen voor het werk, hoewel ook particuliere huishoudens kunnen profiteren van labelprinters. Wil je de blikken etiketteren? Bent u van plan om de gereedschapskast te sorteren? Met de etikettenprinter van Brother is dit ook geen probleem. Het toepassingsgebied is veelzijdig. Maar Brother biedt u ook normale printers aan, die worden verkocht als inkjet- of laserprinters - als kleurenprinters of zwart-witprinters. Brother-printers kunnen worden aangeschaft als eenvoudige oplossingen voor thuisgebruik, maar Brother biedt ook een breed scala aan zakelijke multifunctionele printers. Dus Brother printers zijn klaar voor beide!

Brother multifunctionele printer, laserprinter of labelprinter?

De keuze van de juiste printer moet goed gekozen worden. Labelprinters hebben een heel bijzonder toepassingsgebied. Labelprinters zijn kleine printers die door Brother worden verkocht als mobiele printers. Als je dingen wilt labelen, dan is de labelprinter precies goed! Multifunctionele printers worden bij Brother verkocht als laser- of inkjetprinters en zijn vooral gericht op bedrijven of kantoren. De multifunctionele printers van Brother kunnen vaak scannen, kopiëren, afdrukken en faxen. Deze verscheidenheid aan functies wordt zelden gebruikt door particulieren - maar vaker in bedrijven.

Brother-laserprinters zijn vaak iets groter dan wanneer u een inkjetprinter zou bestellen. Dit is te wijten aan de constructie van Brother-laserprinters, omdat de toners vaak groter zijn dan wanneer u een batterij inktcartridges zou kopen. Brother-laserprinters zijn ideaal voor zwart-witafdrukken, terwijl Brother-inkjetprinters zeer goed zijn voor kleurenafdrukken, zoals foto's.

Wat is uw afdrukvolume?

Bepaal uw afdrukvolume en u vindt de juiste printer bij Brother. De Brother Product Advisor vraagt u op de startpagina hoeveel pagina's per minuut u wilt afdrukken. Hoe hoger deze waarde, hoe groter de kans dat u een multifunctionele printer gebruikt. 20 tot 30 pagina's per minuut is vaak voldoende voor particuliere huishoudens. Als u meer pagina's per minuut wilt afdrukken, moet u kiezen voor een hoogwaardige multifunctionele printer. Brother printers kunnen elke categorie dekken, zodat u kunt kiezen wat u nodig hebt. Maar voordat u koopt, moet u zich altijd afvragen hoeveel pagina's per minuut u echt wilt afdrukken.

Afdrukkwaliteit en afdrukcapaciteit

In de industrie staat Brother voor zeer hoge kwaliteit. Vooral voor zwart-witte prenten is er nauwelijks een fabrikant die een kaars voor Broeder kan houden. De monolaserprinters en SW-inkjetprinters kenmerken zich door een zeer hoge printkwaliteit. Voor z/w-afdrukken is 300 dpi vaak voldoende, maar de fabrikant biedt Brother-printers aan die zelfs tot 4.800 dpi hebben.
Als u op zoek bent naar een zeer goede Brother-printer, dan moet u eens kijken naar de afdrukresolutie en de afdruksnelheden. Hoe hoger deze waarden zijn, hoe efficiënter de Brother printer is!