Bij Prindo vindt u het juiste papier voor uw printer, kopieermachine of faxapparaat. Naast het klassieke witte multifunctionele papier kunt u ook gekleurd kopieer- en geluidspapier, hoogwaardig premium papier en duurzame gerecyclede varianten krijgen. U kunt losse verpakkingen van 500 vellen of voordelige 5-packs kopen voor grotere papierbehoeften. Papier van Prindo is geschikt voor kopieer- en laserprintertoepassingen en voor faxapparaten die normaal papier gebruiken.

 

Papier, fotopapier en diverse etiketten 

Bovendien kunt u printerpapier van het merk Navigator, Xerox en HP bestellen. Om beelden van hoge kwaliteit af te drukken, is speciaal fotopapier van merkfabrikanten als Canon, Agfa Photo, Epson en HP geschikt. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende oppervlakte-afwerkingen. Er is ook een breed scala aan speciale papieren. Hiertoe behoren medisch papier, plotterpapier voor grootformaatprinters, bannerpapier en thermisch papier voor het vullen van de bonprinter. Druk indien nodig visitekaartjes met AVERY Zweckform®. Thermische rollen zijn verkrijgbaar voor traditionele faxapparaten.

Gebruik universele etiketten voor afdrukken op laser-, inkjet- of kleurenlaserprinters. Adres- en frankeeretiketten en verzendingsetiketten maken het gemakkelijker om uw uitgaande post te organiseren. Daarnaast vindt u naam-, map-, kabel- en doorlopende etiketten in het assortiment. Ronde etiketten, etiketrollen, kleurenetiketten worden toegevoegd. Met lamineerfoliezakken last u belangrijke informatie, informatieborden en klantenkaarten in door ze warm te lamineren. Met transferfilms kunt u ontwerpen overbrengen op t-shirts. Als u overheadprojectoren gebruikt, bestel dan OHP-folie voor zwart-wit of kleurenlaserprinters bij Prindo.