toner Lexmark C546U1KG
Lexmark
€ 162,14
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
momenteel niet beschikbaar

Levertijd 1-3 maanden

Lexmark C546U1KG toner zwart

toner
toner zwart ~8.000 pagina's
~8.000 pagina's
2,0 ct / page
€ 162,14
Onze aanraders voor de Lexmark C546U1KG
value pack Prindo PRTLC540H1 Rainbow
value packvalue pack zwart / cyan / magenta / geel
€ 231,01
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar
toner Prindo PRTLC544X1MG
toner magenta
€ 77,39
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar
toner Prindo PRTLC540H1KG
toner zwart
€ 55,04
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar
Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor recycling. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar. Alle Lexmark cartridges kunnen via het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma zonder kosten worden geretourneerd.
Extra hoog rendement Met vertrouwen afdrukken Dankzij het hoge rendement weet u zeker dat u zo efficiënt mogelijk werkt en kosten bespaart. Dat is goed voor uw budget en goed voor het milieu. LEXMARK REWARDS: schrijf u in bij Lexmark Rewards voor gratis supplies.
Technologie Uitstekende resultaten, pagina na pagina, jaar na jaar. De Lexmark supplies zijn speciaal voor de printer ontwikkeld wat door het ingenieuze ontwerp de prestaties, de kwaliteit en de duurzaamheid ten goede komt.
Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Milieuvriendelijk afdrukken is nu eenvoudiger dan ooit. Recycle al uw gebruikte Lexmark supplies, Lexmark zorgt voor de rest. Simpel, slim en altijd gratis.
Lexmark Retourprogramma Cartridges Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor recycling. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar.
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande Lexmark-printers: C546 / X546 / X548de / X548dte / C546dtn / X546dtn / X548
technische gegevens
Kenmerken
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
8000 pagina's
Printtechnologie
Laser
Compatibele producten
C546dtn, X546dtn, X548de, X548dte
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
Land van herkomst
Kleur van het product
Zwart
Inzameling cartridges
Ja
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat