toner Lexmark 24016SE
Lexmark
€ 114,34
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
momenteel niet beschikbaar

Levertijd 1-3 maanden

Lexmark 24016SE (12A8400) toner zwart

toner
retourprogramma printercartridge ~2.500 pagina's
~2.500 pagina's
4,6 ct / page
€ 114,34
Onze aanraders voor de Lexmark 24016SE
toner Prindo PRTL24016SE
toner zwart
€ 69,54
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma biedt een eenvoudige en gratis manier om lege cartridges voor recycling te retourneren naar Lexmark. Om het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma te gebruiken dient u de lege cartridge in de plastic zak en doos van de nieuwe cartridge te plaatsen, de verpakking te sluiten en het retouretiket van uw land op de doos aan te brengen. Dit retouretiket is in de doos te vinden, of te printen vanaf de website: www.lexmark.com/recycle Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma kan per land enigszins verschillen. Raadpleeg daarom uw landelijke website voor meer informatie.
Lexmark Retourprogramma Cartridges De nieuwe tonercartridges voor de Lexmark E-serie zijn als retourprogramma cartridge of als standaard cartridge verkrijgbaar. Ook bij de Lexmark E-serie zijn retourprogramma cartridges beschikbaar, die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden. Deze korting wordt meteen bij aanschaf van de cartridge al gegeven en niet als de cartridge al maanden leeg is of via coupons of formulieren die u in moet vullen. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar.
Supplies waarschuwing Bij de nieuwe Lexmark E-serie printers gaat het “supplies” lampje continu branden wanneer de tonercartridge bijna leeg is. Wanneer dit lampje knippert is de photoconductor binnenkort aan vervanging toe. De status van de supplies is heel eenvoudig op drie plekken te bekijken: op de pagina met de menu-instellingen van de printer, via MarkVision (gratis meegeleverde printerbeheersoftware) en bij de netwerkmodellen ook via de interne webpagina van de printer.
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande Lexmark-printers: E232 / E232t / E330 / E332n / E332tn / E340 / E342n / E342tn / E240 / E240n
technische gegevens
Kenmerken
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
2500 pagina's
Printtechnologie
Laser
Compatibele producten
E232, E33X, E34X
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
Land van herkomst
Inzameling cartridges
Ja
Merkcompatibiliteit
Lexmark
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat