toner Lexmark 12016SE
Lexmark
€ 111,14
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

Lexmark 12016SE toner zwart

toner
toner zwart ~2.000 pagina's
~2.000 pagina's
5,6 ct / page
€ 111,14
Onze aanraders voor de Lexmark 12016SE
toner Prindo PRTL12016SE
toner zwart
€ 62,46
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar
De Lexmark E120 tonercartridges zijn uniek voor deze E120 printer en niet uitwisselbaar met andere Lexmark printers. Gemiddelde cartridge-rendement is 2000 standaard pagina’s. Rendement is bepaald volgens ISO/IEC 19752 norm.
Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma biedt verschillende retourmethoden en voorziet in unieke samenwerkingsverbanden voor inzameling overal ter wereld. Inzamelprogramma’s zijn altijd gratis en zijn zodanig opgezet dat men er gemakkelijk aan kan deelnemen. Landspecifieke instructies en het retouretiket zijn on-line beschikbaar op de website.
Lexmark Retourprogramma Cartridges Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor hergebruik of gecontroleerde recycling. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar. Alle Lexmark cartridges kunnen via het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma zonder kosten worden geretourneerd.
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande Lexmark-printers: E120n
technische gegevens
Kenmerken
Alleen geschikt voor gebruik in
.
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
2000 pagina's
Printtechnologie
Laser
Compatibele producten
E120
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
Land van herkomst
Inzameling cartridges
Ja
Merkcompatibiliteit
Lexmark
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat