Koffie is een populaire drank. Door de cafeïne die het bevat, geeft de warme drank ons de nodige kick na het opstaan om de dag te beginnen. Op kantoor houdt koffie ons wakker tijdens inspannende taken. Tegelijkertijd verhoogt het drankje het geheugen en de concentratie. Dit laat ons organisme op volle toeren draaien. In de Prindo online shop vindt u een ruime keuze aan gemalen koffie, zoals de populaire "Jacobs Krönung" of "Dallmayr prodomo". Met onze producten kunt u genieten van klassieke filterkoffie in verschillende brandintensiteiten.

Een perfect begin van de dag met koffie en water

U laadt het koffiezetapparaat met hele bonen of voedt de Senseo met praktische koffiepads voor snel genot. Hier kunt u kiezen uit talrijke koffiespecialiteiten zoals Café Latte, Cappuccino of Caffè Crema. Kenners grijpen naar Nespresso-capsules of zetten hun middagkoffie in de espressopot met "Lavazza Qualita Oro". Wie van sterker houdt, geniet van een sterke espresso met een vol aroma van Segafredo.

Water is een goede keuze voor tussendoor. Het voorziet uw cellen van sporenelementen en mineralen, regelt belangrijke lichaamsprocessen en verhoogt de prestaties. Een goede manier om meer te drinken is met Sodastream water bubblers. Met deze apparaten, voeg je kooldioxide toe aan kraanwater. Met een grote keuze aan siropen kunt u de drank kruiden zoals u dat wilt.