Om efficiënt en overzichtelijk te werken in uw kantoor of thuiskantoor bent u afhankelijk van diverse kantoorbenodigdheden. Een kantoorvoorziening is altijd afhankelijk van het werk dat u moet doen. Vooral wanneer de ruimte en de opslagmogelijkheden beperkt zijn, moet u uw kantoorbenodigdheden slim en duurzaam kiezen. In de Prindo Shop vindt u alle kantoorbenodigdheden die u nodig heeft voor een vlotte werkdag op kantoor of thuiskantoor tegen redelijke prijzen.

Wat behoort tot de typische kantoorbenodigdheden?

Er zijn tal van kantoorartikelen die zeer nuttig zijn voor uw werk en die het op middellange termijn gemakkelijker zullen maken. Deze omvatten zowel papier als kopieerpapier in verschillende diktes en formaten, pads, zelfklevende notities, etiketten. Maar onze klanten kunnen ook speciale producten zoals documentversnipperaars, rekenmachines, printers en computeraccessoires online kopen.

Bovendien zijn alle soorten archiefsystemen klassieke kantoorbenodigdheden. Terwijl u mappen kunt gebruiken voor grotere hoeveelheden papier en documenten, maken notitieblokken een fijnere sortering en opslag mogelijk, zodat u bijvoorbeeld klantdocumenten sneller kunt vinden. Bovendien hebben nietmachines en mappen een veel compacter formaat.

Met kantoorbenodigdheden uit onze winkel kunt u diverse werkprocessen versnellen en bovendien profiteren van een grotere efficiëntie.
Stempels met uw contactgegevens maken bijvoorbeeld het opschrijven van informatie met de hand overbodig en worden daarom gerekend tot de klassieke bureau-accessoires, net als stoten en lijmen.

Enveloppen en poststukken in verschillende formaten zijn onmisbaar in elk kantoor. In principe is het raadzaam om u niet te binden aan één enveloppeformaat, maar om altijd een kleine selectie van verzendingsartikelen klaar te hebben staan. In onze winkel vindt u hiervoor gangbare kantoorartikelen:

 • zelfklevende, zelfklevende en gegomde enveloppen,
 • Luchtkussenzakken voor gevoelige verzendingsgoederen
 • Verpakkingstapes in verschillende diktes en lengtes
 • Etiketten voor het frankeren van uw artikelen

Onze service voor u:

U kunt deze artikelen bij ons online al in kleine hoeveelheden tegen lage prijzen bestellen. Daarmee is de Prindo Shop ook voor kleine thuiskantoren het juiste aanspreekpunt.

Welke standaarduitrusting heeft u nodig in uw kantoor?

De keuze aan kantoorbenodigdheden is enorm. Om echt te kunnen profiteren van de geselecteerde artikelen is het belangrijk dat u zich beperkt tot de producten die u echt nodig heeft. Er zijn enkele kantoorbenodigdheden die deel uitmaken van de standaarduitrusting en daarom als onmisbaar worden beschouwd.

Papier maakt bijvoorbeeld deel uit van de dagelijkse kantoorbenodigdheden en wordt in de vorm van kopieerpapier meestal in wisselende hoeveelheden per dag gebruikt. Printerpapier is verkrijgbaar in verschillende diktes en soorten. Als u op een bijzonder duurzame en milieuvriendelijke manier wilt werken, kies dan voor ons Prindo-milieupapier, dat gemaakt is van gerecycled materiaal. U kunt printerpapier niet alleen gebruiken voor gebruik in uw printer. Het kan ook worden gebruikt voor handwerk en schilderen. Vooral de platen met een hoger gramsgewicht zijn een praktische allrounder die op vele manieren gebruikt kan worden.

De keuze van het papier hangt af van wat u wilt afdrukken:

 • Eenvoudig printpapier is voldoende voor het afdrukken van documenten en papieren en voor het maken van kopieën. Het is niet zo stabiel, dus het kan zonder problemen door de machines worden getrokken.
 • Als u op zoek bent naar papier voor knutselen en schilderen, gebruik dan speciaal papier. Sterkere versies zijn geschikter. Voor handwerk vindt u in onze winkel monochroom toon- en motiefpapier.
 • Fotopapier is ideaal voor het maken van hoogwaardige afdrukken. Het is sterker en wordt aangeboden met zowel een mat als glanzend oppervlak. De speciale papiersamenstelling zorgt ervoor dat de kleuren optimaal tot hun recht komen.

Ook archiefsystemen, hangmappen, mappen, ordners en verdelers maken integraal deel uit van de standaard kantoorinrichting. Elke dag is uw kantoor gevuld met tal van dossiers en documenten, die u natuurlijk veilig en netjes moet bewaren. Bestandsmappen helpen u bij het organiseren van grote hoeveelheden documenten. Met behulp van de juiste tabbladen kunt u de mappen en ringbanden onderverdelen, zodat individuele documenten sneller kunnen worden geïdentificeerd. De mappen die in de winkel verkrijgbaar zijn, verschillen sterk in hun eigenschappen. Dus er zijn modellen met:

 • Hefboommechanisme
 • Randbescherming
 • Overtollige breedte
 • Handgat
 • Ruimtebesparend slot

Ten opzichte van nietmachines bieden mappen een doorslaggevend voordeel: u kunt ze naar wens uitbreiden en documenten altijd op de juiste plaats nieten. Eenmaal ingesteld, maken mappen & bureau-mappen het archiveren van documenten veel gemakkelijker. Op de lange termijn vermijdt u zenuwslopend zoeken.

Een belangrijk onderdeel van het kantoor is een documentversnipperaar. Hiermee kunt u eenvoudig en veilig documenten vernietigen die u niet meer nodig heeft.

Het juiste briefpapier voor uw kantoor

Ook op kantoor is bijpassend briefpapier onmisbaar. Zelfs als je veel werk elektronisch doet, worden er dagelijks handgeschreven notities gemaakt. Hiervoor ben je afhankelijk van het juiste schrijfgerei.

Let er bij de keuze van de pennen op dat ze handig en van hoge kwaliteit zijn. Ze moeten gemakkelijk te gebruiken zijn en mogen niet krassen. Als je veel notities met de hand moet maken en je wilt een maximaal comfort, dan zijn gelrollers een goede keuze. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en glijden soepel over het papier. Gebruik bij voorkeur briefpapier waar u de vullingen en kleuren kunt bijvullen. Zo beschermt u het milieu en profiteert u ook van lagere uitgaven voor uw kantoorbenodigdheden.

In de Prindo Shop vindt u een grote selectie van verschillende soorten briefpapier. U kunt ze individueel of als set kopen. Deze omvatten markeerstiften, fineliners, mechanische potloden, kleurpotloden, balpennen, whiteboard markers en andere items.

Net als bij onze Prindo Green artikelen zetten wij ons in voor de bescherming van het milieu en willen wij u duurzame, milieuvriendelijke oplossingen bieden. Door het selecteren van individuele kleuren kunt u briefpapier kiezen en kopen volgens uw specifieke behoeften.

Als het gaat om kantoorbenodigdheden mag één product niet ontbreken en dat is koffie. Daarom hebben we onze service voor u uitgebreid. Wij bieden u verschillende koffiespecialiteiten van verschillende fabrikanten aan. Of het nu gaat om capsules, peulen, hele of gemalen bonen; bij ons krijgt u uw koffie tegen lage prijzen - snel en gemakkelijk geleverd.

Hygiëne in het bedrijf

Een zeer belangrijk aspect is de hygiëne in een bedrijf. Daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid en bieden wij u naast kantoorbenodigdheden ook diverse hygiëneproducten aan. Deze omvatten: Ontsmettingsmiddelen voor handen en oppervlakken, handzeep, reinigingsmiddelen, toiletpapier en andere nuttige artikelen.

Onze service voor u:

Als u nog meer producten wilt ontvangen, laat het ons dan weten. We zullen een oplossing voor u vinden.