Telekom

Telekom - Inktpatronen en Toners

In onze online winkel kunt u printercartridges en toners kopen voor uw Telekom Fax-apparaten. Onze selectie bevat goedkope producten met een garantie tot drie jaar. Ons zoeksysteem toont een geschikte selectie van inktpatronen en toners na het invoeren van het Telekom Faxapparaat.

Selecteer uw Telekom-faxapparaat:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Koop betaalbare accessoires voor telecomfaxmachines van Prindo

Deutsche Telekom AG, met hoofdkantoor in Bonn, is Europa's grootste telecommunicatiebedrijf. Al jaren biedt het zijn eigen kantoorapparatuur die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in het dagelijkse kantoorwerk en het gemakkelijker maakt. Het grote aantal van deze apparaten - telecomfaxmachines en multifunctionele apparaten op basis van laser en inkjet - gebruiken beproefde printtechnieken. Het wordt gekenmerkt door hoge prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Passend bij de modellen van de T-Fax-serie van Telekom, vindt u bij Prindo originele verbruiksmaterialen en betaalbare alternatieven.

Snelle communicatie op kantoor met de T-Fax

PC's, printers en faxmachines zijn standaardapparatuur in grote kantoren en bedrijven. Medewerkers gebruiken ze om in korte tijd belangrijke documenten zoals contracten over te dragen. De T-Fax-printers van Telekom bieden een combinatie van functionaliteit en flexibiliteit. De individuele apparaten schitteren door snelle en hoogwaardige afdrukken. Ze hebben een rijke variatie aan functies. De meeste Telekom-faxmachines zijn faxmachines op gewoon papier. De printtechnologie is afhankelijk van het model.

Aanbevolen faxseries van het merk zijn:

  • T-fax 30
  • T-fax 31
  • T-fax 2

Het telecommunicatiebedrijf biedt ook MultiFax-modellen aan, zoals de MultiFax 500 of MultiFax 700. U hebt printercartridges of toner nodig voor de afzonderlijke apparaten in de Telekom T-Fax-serie. Verbruiksartikelen zijn verkrijgbaar bij Prindo tegen aantrekkelijke prijzen.

De originele T-Fax inktcartridges en toners zoals T-Fax 374l toner maken indruk met hun kwaliteit. Ze produceren leesbare en nette prints en kopieën. Bovendien passen merkartikelen van andere bekende fabrikanten in veel modellen van de Telekom-serie. De originele verbruiksartikelen voor Telekom-faxapparaten en printers gaan hand in hand met hoge aankoopprijzen. Om deze reden zijn de drukkosten hoog. Om ze te verminderen, worden compatibele toners voor faxmachines van Telekom aanbevolen tegen een lage prijs.

Voordelige alternatieven voor de cartridges en toner voor de T-fax

Goedkope Prindo-toners voor de T-Fax-serie leiden niet tot kwaliteitsverlies. De replica's zijn identiek aan de originele producten. De faxmachines van Telekom werken, zoals gewoonlijk, betrouwbaar en met hoge kwaliteit met de compatibele verbruiksmaterialen. De grote prijsbesparingen hebben geen invloed op de functionaliteit van de producten.

Prindo-toners voldoen aan de huidige normen. Ze leveren afdrukresultaten van hoge kwaliteit in sterk zwart en schitterende kleuren. Vergeleken met de originele toners voor de T-Fax-serie, zijn de kostenbesparingen tot 44 procent. Let op het artikelnummer van de compatibele Prindo-producten om de juiste printercartridge of de juiste toner voor Telekom Fax te vinden. Als het overeenkomt met het nummer van het origineel, profiteert u van gemakkelijke compatibiliteit en kwaliteit voor een zacht prijsje.