TA

TA - Inktpatronen en Toners

Toner voor printers van Triumph Adler

TA Triumph Adler GmbH uit Neurenberg is een van de meest traditionele bedrijven in Duitsland. De geschiedenis van de Groep gaat terug tot de 19e eeuw, toen Triumph en Adler nog onafhankelijke bedrijven waren. Zij onderscheidden zich met de productie van hoogwaardige typemachines. In 1969 was de Triumph-Adler Group al de vijfde grootste fabrikant van kantoormachines ter wereld.

Belangrijke mijlpalen in de geschiedenis waren de "Volkscomputer TA 10" en de microcomputer "alphatronic". In 1979 verwierf Volkswagen een meerderheidsbelang in de Triumph Adler-groep. Het bedrijf werd omgedoopt tot TA Triumph Adler AG. 1999 UTAX GmbH wordt toegevoegd. Sindsdien heeft Triumph Adler zich geconcentreerd op zijn kerncompetentie van kantoorcommunicatie. 2003 Kyocera Mita Corporation treedt toe tot het bedrijf. In de daaropvolgende jaren worden naast hoogwaardige printers ook innovatieve documentmanagementsystemen ontwikkeld. Triumph Adler is sinds 2011 eigendom van Kyocera.

De Triumph Adler-serie

U kunt innovatieve software- en hardwareproducten verkrijgen van de fabrikant. De doelstellingen van de Groep zijn het optimaliseren van de informatie- en documentprocessen om de bedrijfsworkflows efficiënter en productiever te maken. Bij Triumph Adler kunt u hoogwaardige printers en multifunctionele systemen in kleur en zwart-wit kopen, zoals de Triumph Adler 3005ci. De laserprinters zijn geschikt voor veeleisende afdruktaken in kantoren en grotere bedrijven.

Alternatieve toner voor Triumph Adler printers

Bent u op zoek naar een geschikte toner voor printers zoals de Triumph Adler 3005ci? In de online shop van Prindo vindt u geschikte toners voor de serie:

  • TA ci
  • TA DC
  • TA DCC
  • TA FX
  • TA LP
  • TA CLP

Naast de originele toners voor printers van Triumph Adler, krijgen ze ook compatibele alternatieve toners van Prindo. U koopt de producten in de kleuren:

  • Zwart
  • Cyaan
  • Magenta
  • Geel

Passend bij de Triumph Adler 3005ci zijn de kleurtoners verkrijgbaar met een reeks van maximaal 15.000 pagina's. Ze overtuigen met een gunstige paginadrukprijs van 0,6 tot 0,7 procent per pagina. De Prindo alternatieve toners zijn originele toners die Prindo heeft gereviseerd en gevuld met hoogwaardig tonerpoeder. Ze maken kleurrijke afdrukken van hoge kwaliteit mogelijk. De compatibele toners doen in geen enkel opzicht onder voor de originelen. Ze maken een exact, kleurrijk drukbeeld in fabriekskwaliteit mogelijk. De inkttoepassing is nauwkeurig en overtuigt met een dichte dekking. De kleuren zijn stabiel en gaan lang mee.

Selecteer Uw serie