Photosmart 245

De HP Photosmart 245 printer

De HP Photosmart 245 is een compacte, draagbare fotoprinter die bekend staat om zijn hoge afdrukkwaliteit. Met zijn slanke ontwerp en gebruiksgemak is hij perfect voor thuisgebruik. Hij biedt een uitstekende kleurreproductie, waardoor de foto's van je dierbaren er levendig en echt uitzien. De HP Photosmart 245 heeft een intuïtieve gebruikersinterface en handige aansluitmogelijkheden zoals Bluetooth en PictBridge voor een soepele bediening.

Inktpatroonopties voor de HP Photosmart 245

Voor de HP Photosmart 245 zijn specifieke printercartridges nodig. Deze zorgen niet alleen voor optimale prestaties van het apparaat, maar ook telkens weer voor uitstekende printresultaten. Hoewel originele cartridges van hoge kwaliteit zijn, zijn er ook compatibele cartridges van Prindo die net zo betrouwbaar zijn.

Bijpassende cartridges voor deze printer:

HP 57 meerdere kleuren (C6657AE)

Vergelijking: Origineel vs Prindo alternatief

Bij de keuze tussen originele inktpatronen en compatibele inktpatronen van Prindo ligt het voordeel duidelijk bij de laatste. Hoewel originele cartridges afdrukken van hoge kwaliteit kunnen leveren, zijn alternatieve cartridges van Prindo niet alleen voordeliger, maar bieden ze ook een even uitstekende afdrukkwaliteit. Je kunt van Prindo verwachten dat ze voldoen aan dezelfde hoge normen als het origineel, zo niet deze overtreffen.

Het belang van papier

Naast de juiste inktcartridges is het kiezen van het juiste papier voor de HP Photosmart 245 ook van cruciaal belang. Er zijn verschillende papiersoorten waaruit je kunt kiezen: papier voor algemene doeleinden voor algemene printbehoeften, premium papier voor hoogwaardige afdrukken en fotopapier voor levendige en heldere foto's. Daarnaast biedt Prindo gerecycled papier, een milieubewuste keuze zonder in te leveren op kwaliteit.

Verzendbeleid bij Prindo

Prindo biedt een snelle en betrouwbare verzendservice dankzij de samenwerking met gerenommeerde koeriers zoals DHL en UPS. Bestellingen worden meestal binnen één tot twee dagen geleverd. Klanten profiteren ook van gratis verzending op alle Prindo-producten vanaf een bestelwaarde van 29 euro.

Producten zoeken bij Prindo: de apparaatkiezer

Bij Prindo gaat het zoeken naar producten verder dan de eenvoudige zoekfunctie: met de apparaatkiezer kunnen gebruikers eenvoudig hun specifieke printermodel invoeren - in dit geval de fabrikant (HP), de serie (Photosmart) en het model (245). De apparaatkiezer toont vervolgens alle compatibele producten, waardoor het zoeken veel eenvoudiger en sneller gaat.

Prindo PRIHPC6656AE+
Prindo

 € 13,00

incl. BTW, excl. Verzendkosten

  (13)  4,8/5,0
Prindo alternatieve inktpatronen garanderen een precieze, kleurrijke afdruk in kwaliteit af fabriek.
2 artikelen kopen met 5,00% korting!
U kunt € 1,31 (€ 0,65/artikelen) sparen!
2 artikelen kopen met 5,00% korting!
U kunt € 1,31 (€ 0,65/artikelen) sparen!
~500 pagina's
2,6 ct / page
€ 13,00
  (13)  4,8/5,0

 € 13,00

incl. BTW, excl. Verzendkosten

2 artikelen kopen met 5,00% korting!
2 artikelen kopen met 5,00% korting!
HP 56/57
HP

 € 78,88

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

  (35)  5,0/5,0
Original HP inktpatronen voor onuitwisbare afdrukken in echte kleuren.
~500 pagina's
15,8 ct / page
€ 78,88
  (35)  5,0/5,0

 € 78,88

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten