Business InkJet 3000

Efficiënt werken met de HP Business InkJet 3000

De HP Business InkJet 3000 is een krachtige, betrouwbare kantoorprinter. Hij wordt gekenmerkt door zijn hoge printkwaliteit en snelheid en is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Vooral de kleurenreproductie en haarscherpe tekstprints vallen op. Dankzij het robuuste ontwerp garandeert de printer een lange levensduur. De eenvoudige bediening in combinatie met de geoptimaliseerde papierverwerking maakt het de ideale oplossing voor veeleisende kantooromgevingen.

Perfect afgestemde printercartridges voor de HP Business InkJet 3000

De juiste keuze van printercartridges speelt een cruciale rol in de prestaties van de HP Business InkJet 3000. Deze cartridges zijn ontworpen om de maximale prestaties uit het apparaat te halen en elke keer weer heldere, levendige kleuren te leveren. Elke cartridge is speciaal afgestemd op het apparaat om vlekkeloze prestaties en een soepele werking te garanderen.

Besparen zonder compromissen: Alternatieve cartridges van Prindo

Met alternatieve printercartridges van Prindo kun je aanzienlijk besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Ze zijn geoptimaliseerd voor de HP Business InkJet 3000 en garanderen perfecte printresultaten. De cartridges van Prindo zijn ook milieuvriendelijk omdat ze zijn gemaakt van recyclebare materialen en de lege cartridges kunnen worden hergebruikt.

Optimaliseer je afdrukken met het juiste papier

Niet alleen de juiste inktcartridge is cruciaal voor de HP Business InkJet 3000, maar ook het juiste papier. Universeel papier is geschikt voor algemene behoeften, terwijl premium papier geschikt is voor hoogwaardige presentaties. Fotopapier maakt schitterende fotoafdrukken mogelijk en gerecycled papier helpt het milieu te beschermen. Prindo biedt een brede selectie van deze papiersoorten.

Verzendinformatie voor printercartridges bij Prindo

Prindo zorgt voor een snelle verzending van bestelde producten met DHL of UPS binnen één tot twee dagen. Bestellingen die op werkdagen voor 20.00 uur en op zaterdag voor 15.00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden. Speciale aanbiedingen zoals gratis verzending vanaf een bestelwaarde van 29 euro maken winkelen bij Prindo nog aantrekkelijker.

Eenvoudig producten zoeken bij Prindo

Het zoeken naar het juiste product wordt vergemakkelijkt door verschillende opties: je kunt direct naar de zoekfunctie gaan of de praktische Apparaatkiezer gebruiken. Als je de apparaatkiezer gebruikt, selecteer je eerst de fabrikant van het apparaat - in dit geval HP - vervolgens de printerserie en tot slot het specifieke model - in dit geval de HP Business InkJet 3000. Dit eenvoudige en intuïtieve proces leidt je naar de juiste producten.

Prindo Basic zwart inktpatroon
Prindo

 € 12,26

incl. BTW, excl. Verzendkosten

compatibel met HP C4844A (10) ~2.200 pagina's
2 artikelen kopen met 5,00% korting!
U kunt € 1,23 (€ 0,62/artikelen) sparen!
2 artikelen kopen met 5,00% korting!
U kunt € 1,23 (€ 0,62/artikelen) sparen!
~2.200 pagina's
0,6 ct / page
€ 12,26

 € 12,26

incl. BTW, excl. Verzendkosten

2 artikelen kopen met 5,00% korting!
2 artikelen kopen met 5,00% korting!