Business InkJet 1000

Inzicht in de HP Business InkJet 1000

De HP Business InkJet 1000 is een krachtige inkjetprinter die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Hij wordt gekenmerkt door zijn hoge printsnelheid en biedt zowel kleuren- als zwart-witprints. Deze printer is ideaal voor kleine tot middelgrote kantoren met hoge printvereisten. De HP Business InkJet 1000 is gebruiksvriendelijk en biedt een reeks functies die het printen efficiënter maken. Dit zijn onder andere een automatische documentinvoer en duplex printmodus.

Cartridges kiezen voor de HP Business InkJet 1000

Voor een goede werking van de HP Business InkJet 1000 zijn geschikte printercartridges nodig. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, allemaal met specifieke eigenschappen om optimale resultaten te behalen. Het kiezen van de juiste cartridges hangt af van verschillende factoren, zoals het gewenste kleurengamma of de vereiste capaciteit voor veelvuldige of grootformaat prints.

Voordelen van Prindo cartridges voor uw HP Business Inkjet 1000

Met Prindo cartridges kunnen HP Business Inkjet 1000 gebruikers eersteklas prints maken en tegelijkertijd geld besparen. Deze cartridges zijn tot de helft goedkoper dan originele cartridges en bieden nog steeds originele kwaliteit - ze worden automatisch herkend door de printer en zijn direct klaar voor gebruik. Alle Prindo-producten zijn getest volgens EU-normen, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze voldoen aan de hoge normen van de industrie. Gebruikers nemen geen risico wanneer ze Prindo-cartridges kopen: er is een retourrecht van 60 dagen en een garantie van vijf jaar.

Printercartridges vooraf kopen bij Prindo is zinvol

Het vooraf kopen van printercartridges voor de HP Business InkJet 1000 kan zowel financiële als praktische voordelen hebben. Groot inkopen kan de kosten per cartridge verlagen, wat tot aanzienlijke besparingen kan leiden, vooral voor bedrijven met hoge printvereisten. Daarnaast bespaart minder vaak kopen tijd en zorgt het ervoor dat er altijd voldoende cartridges beschikbaar zijn om stilstand te voorkomen.

Verzendbeleid bij Prindo - snel en klantvriendelijk

Bij bestellingen via de online shop profiteren klanten van snelle levertijden dankzij verzending met DHL en UPS. Bestellingen die op werkdagen voor 20:00 uur of op zaterdag voor 15:00 uur worden geplaatst, worden meestal binnen één tot twee dagen geleverd. De verzending is gratis voor bestellingen van meer dan 29 euro.

De Prindo online shop - uw partner voor printeraccessoires

Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak is Prindo een van de toonaangevende online retailers voor printers en aanverwante accessoires. Het meertalige callcenter staat klaar om klanten te helpen, terwijl meer dan 100 medewerkers ervoor zorgen dat bestellingen elke dag vlot worden verwerkt. Klanten kunnen hun printers beheren en hernoemen vanuit hun persoonlijke Prindo Cockpit. Met meer dan 10.000 artikelen in het assortiment is voor bijna elke printer de juiste accessoire te vinden.

Prindo Basic zwart inktpatroon
Prindo

 € 7,44

incl. BTW, excl. Verzendkosten

compatibel met HP C4844A (10) ~2.200 pagina's
2 artikelen kopen met 5,00% korting!
U kunt € 0,74 (€ 0,37/artikelen) sparen!
2 artikelen kopen met 5,00% korting!
U kunt € 0,74 (€ 0,37/artikelen) sparen!
~2.200 pagina's
0,3 ct / page
€ 7,44

 € 7,44

incl. BTW, excl. Verzendkosten

2 artikelen kopen met 5,00% korting!
2 artikelen kopen met 5,00% korting!