DYMO

DYMO - Inktpatronen en Toners

In onze online shop vindt u originele DYMO linten. Ons zoeksysteem toont een geschikte selectie van DYMO-linten nadat u het labelapparaat hebt ingevoerd.

Selecteer uw DYMO-etiketapparaat:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Koop DYMO-etiketband bij Prindo

Het Californische bedrijf verscheen voor het eerst op de markt in 1958 als preegfabrikant. Vandaag de dag is DYMO een groep met een internationaal bereik. In de jaren negentig van de vorige eeuw breidde het zijn productportfolio uit met elektronische markeersystemen. Sindsdien zijn ze de grootste interne business unit van het bedrijf. Dymo's etikettenprinters maken indruk met hun uitgebreide functies.

Naast geïntegreerde toetsenborden vergemakkelijken LCD-displays en diverse opmaakfuncties de bediening. De labelaars, zoals de DYMO labelprinter S0969000, verbinden u rechtstreeks met de computer of met het WLAN-netwerk. Net als zijn voorgangers schittert hij met een resolutie van 300 dpi.

De labelprinters van de fabrikant scoren punten met hun geïntegreerde automatische snijplotters, eenvoudige bediening en ingebouwde batterij. U kunt een originele DYMO-labeltape bestellen die bij het apparaat past.

Een dream team: Labelprinter met een originele DYMO labeltape

DYMO-labels onderscheiden zich door hun duurzaamheid en betaalbare prijs. Met weinig moeite kunt u uw dossiers op kantoor en op het werk organiseren. Ze geven uw kantoormeubilair een professionele uitstraling. Het assortiment van de fabrikant van kantoorbenodigdheden en etiketteersystemen omvat

 • Embossed-etiketten
 • LT Kunststof etiketten
 • IND Vinyllabels
 • D1 Hoogwaardige permanente polyesterband
 • D1 hoge prestatiegordels

Een originele DYMO-etiketteertape is een essentieel accessoire om uw papieren op orde te houden. Het merendeel van de ontwerpen van het Amerikaanse bedrijf is gemaakt van duurzaam plastic. Een van de meest populaire kleurencombinaties is zwart op wit. Als alternatief kunt u ook de markeerbanden in selecteren:

 • Zwart op geel
 • Zwart op transparant
 • Rood op wit
 • Wit op rood
 • Wit op zwart
 • Wit op blauw
 • Wit op groen
 • Zwart op grijs

Andere achtergrondkleuren zijn violet, bruin en diverse neontinten. Naast het klassieke kleurenlint zijn er ook meerkleurige labelbanden verkrijgbaar. Dit zijn onder andere white label tapes met een gekleurde header in:

 • Oranje
 • Blauw
 • Geel
 • Rood

U kunt individuele termen en korte beschrijvingen op het hoogwaardige lettertypeband in haarscherpe kwaliteit afdrukken. De breedte van de etiketten varieert van zes tot 24 millimeter. Terwijl de smallere versies van DYMO gebruikt kunnen worden voor het labelen van binders of nietmachines, kunt u brede linten gebruiken voor het organiseren van kasten. Met hun hulp kunt u uw kantoorkast omtoveren tot een praktisch en efficiënt sorteersysteem.

Als u een schoon en hoogwaardig printresultaat wilt, raden wij u aan om DYMO-etikettenprinters te combineren met de originele verbruiksartikelen van de fabrikant. Om de beste kwaliteit te krijgen, bestelt u alleen bij speciaalzaken als Prindo.

Het bedrijf verzorgt de distributie en verzending van originele producten die overeenkomen met uw bestaande etiketteersystemen. De integratie maakt goede en snelle prestaties en een probleemloze werking van de etikettenprinters mogelijk. Als u de apparaten voorziet van de juiste etiketteertapes, profiteert u van een lange levensduur.

Hoogwaardig en flexibel gebruik van DYMO-etiketten

DYMO-label tapes onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het merendeel van de markeertapes zijn:

 • oliebestendigheid
 • chemisch bestendig
 • hitte- en koudebestendig
 • waterafstotend
 • UV-bestendig

U vindt er ook DYMO-labels die bestand zijn tegen invloeden van buitenaf en tegen slijtage. Deze worden buiten of in het magazijn gebruikt.

Bespaar geld slim: Koop DYMO-etiketband van Prindo

Kies voor originele Dymo-etiketten en profiteer van hun lange levensduur en hun scherpe, scherpe print in zwart of wit. Prindo's online winkel biedt een breed scala aan lettertypes en inktlinten voor DYMO-etikettenprinters en andere etiketteersystemen.

U kunt eenvoudig de modelnaam van uw label afdrukken in ons zoekmasker. We zullen de bijpassende producten duidelijk gerangschikt in enkele seconden weergeven. Naast etiketten biedt de online shop ook printpapier, dot-matrix printers en multifunctionele printers aan. Als er meerdere modellen zijn, krijgt u een overzicht van de Prindo-alternatieven. Deze bieden u de kwaliteit van de fabrikant tegen een voordelige prijs.

Hoe werken DYMO-labelprinters?

Labelprinters printen vaste of aangepaste etiketten op papier of zelfklevend materiaal. Ze helpen u om uw kantoorleven te organiseren zonder zelf te hoeven etiketteren. Met hoogwaardige DYMO-etikettenprinters kunt u in een handomdraai duurzame en nette etiketten printen. Ze kunnen op uw computer worden aangesloten via een USB-interface of WLAN-netwerk.

De labelprinters werken als directe thermische labelprinters of met behulp van een lint. De eerste vereisen een hoog niveau van warmte om de afdruk te genereren. Gebruik etiketmateriaal met een hittebestendige oppervlaktelaag. Deze laag bevat de inktdeeltjes. Het materiaal laat ze los als het lint onder de verwarmde stippen op de printkop doorloopt.

Directe thermische etikettenprinten wordt gebruikt wanneer u etiketten wilt printen die lang leesbaar blijven, maar waarbij de printkwaliteit minder belangrijk is. Daarom gebruikt u de technologie om bijvoorbeeld etiketten voor de verzending te printen.

Bovendien werken de labelprinters met een kleurenlint. Afhankelijk van de fabrikant is deze verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en kleurvarianten. De kleur is te vinden op het plakband. Op een klassieke zwart-wit printer is hij zwart. CMYK-kleuren worden gebruikt op een kleurenetikettenprinter. Zodra de etiketrol het lint raakt, brengen de vooraf verwarmde stippen de kleurdeeltjes over.

De warme delen van het lint blijken zacht en stroperig te zijn. Dit maakt het gemakkelijker om ze aan te brengen op de DYMO-labelvoorraad. De techniek maakt een gelijkmatige en snelle bedrukking van de etiketten mogelijk.

Hoe en waar worden DYMO-labelprinters gebruikt?

DYMO-labelprinters worden gebruikt in verschillende toepassingen, die we hieronder nader zullen bespreken.

Etiketten afdrukken voor verzending

Voornamelijk bedrijven met een online shop hebben labelprinters nodig om hun goederen snel en efficiënt verzendklaar te maken. Hoogwaardige etiketten gaan lang mee en zijn goed leesbaar, zodat de levering zonder problemen bij de ontvanger terechtkomt.

Drukinstructies en etiketten

Voor producten zonder gebruiksaanwijzing of indicatieve verpakking helpen de etiketten bij het verstrekken van de nodige informatie. Omdat ze het verpakkingsmateriaal kunnen vervangen, bieden ze de volgende besparingsmogelijkheden:

 • Tijd
 • Materiaalkosten
 • Plaats in magazijn

De gedrukte etikettering beschermt huishoudelijke chemicaliën tegen misbruik en dus tegen gevaarlijke ongelukken. Etiketten kunnen ook worden gebruikt voor prijsidentificatie of barcodes.

Etikettering van mappen en documenten op kantoor

Met een labelprinter in combinatie met de DYMO-etiketband kunt u uw werkruimte overzichtelijk inrichten. U kunt de labels gebruiken om mappen, bestanden en documenten te labelen. U weet in één oogopslag bij welke koffer of archiefkast de documenten horen. In het magazijn is het een goed idee om de archiefkasten te labelen om de opgeslagen producten of materialen bij te houden.

Gebruik van labels in de particuliere sector

In het huishouden zijn duurzame etiketten geschikt voor het etiketteren van bijvoorbeeld conserveringspotten of bewaardozen. U kunt ook boeken met uw naam labelen of een overzichtelijk sorteersysteem in de gereedschapskast maken.

Is er een alternatief voor de originele DYMO-etiketband?

In de toekomst zal Prindo betaalbare alternatieven bieden voor de originele beletteringstapes van verschillende fabrikanten. De etiketten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en overtuigen in zwart-wit en in kleur door hun duurzaamheid en hoge kwaliteit. Ze scoren punten met hun goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het verbruiksmateriaal is goedkoop in aanschaf. In vergelijking met de originele producten betekent dit een indrukwekkende prijsbesparing. Andere voordelen zijn de Prindo-kwaliteitsnorm en het duurzaamheidsaspect. Om het milieu te beschermen, verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld gerecycled papier met het milieukeurmerk "Blauwe Engel". In de Prindo online shop vindt u originele etiketteertapes en alternatieve producten van andere fabrikanten zoals Brother.