toner HP 64A
HP
€ 205,39
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

HP 64A (CC364A) toner zwart

toner
(1)
5,0/5,0
toner zwart ~10.000 pagina's
~10.000 pagina's
2,1 ct / page
€ 205,39
(1)
5,0/5,0
Probleemloos printen, pagina na pagina. Consistente resultaten, cartridge na cartridge. Kantoorprinters presteren probleemloos met originele HP tonercartridges en verbeterde toner. U kunt vertrouwen op het toonaangevende milieubeleid van HP.

Betrouwbare resultaten met originele HP supplies om probleemloos en zonder onderbrekingen te werken in de kantooromgeving. Verbeterde HP toner biedt de kwaliteit en betrouwbaarheid die elk bedrijf zoekt.

• Verbeterde HP toner biedt optimale prestaties en een consistente afdrukkwaliteit met de snelheid die bedrijven nodig hebben.


Originele HP cartridges produceren een consistente printkwaliteit van de eerste tot de laatste pagina. Cartridges produceren een consistente opbrengst en ingebouwde intelligentie maakt het mogelijk de printkwaliteit en de betrouwbaarheid te optimaliseren.

• Elke cartridge presteert naar verwachting. U ziet het bewijs voor originele HP LaserJet tonercartridges1.


Vertrouw op het erkende, toonaangevende milieubeleid van HP. HP zet zich al heel lang in voor het milieu: van het productontwerp tot een handig gratis retourprogramma voor recycling van materialen uit originele HP LaserJet tonercartridges.

• Gebruik HP innovaties om afdrukken minder belastend te maken voor het milieu.


1Testresultaten van een Toner Cartridge Reliability Comparison Study voor Noord-Amerika uit 2007, uitgevoerd door QualityLogic, Inc. in opdracht van HP. Tests zijn uitgevoerd met HP 42A en HP 10A monochrome LaserJet printcartridges. De tests werden uitgevoerd onder laboratoriumcondities en de werkelijke prestaties kunnen hiervan afwijken.

Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande HP-printers: LaserJet P4014 / LaserJet P4015 / LaserJet P4515
technische gegevens
Kenmerken
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
10000 pagina's
Printtechnologie
Laser
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
OEM-code
CC364A
Merkcompatibiliteit
HP
Inkjet Cartridge Type
Normaal rendement
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-20 - 40 °C
20 - 80 %
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat
Klantbeoordelingen
  • 28-1-2019
    Vertaald uit het Duits:
    Alles TOP Goed zoals beschreven,