onderhoudskit HP C9518A
HP
€ 94,88
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

HP C9518A (91 Original) onderhoudskit

onderhoudskit
(1)
5,0/5,0
onderhoudscassette
Als het werk schitterend en op tijd klaar moet zijn, gebruik dan probleemloos werkende originele HP supplies. De originele HP onderhoudscartridge is ontwikkeld en getest met HP fotoinkt, HP printkoppen en de Designjet printer. De systeembetrouwbaarheid wordt voortdurend verbeterd, zodat u telkens als u print consistente resultaten van hoge kwaliteit produceert. Als u kunt rekenen op probleemloze printprestaties met minder interventies, zijn de doorlooptijden korter.

De originele HP onderhoudscartridge is samen met de Designjet printer ontworpen om consistente resultaten en betrouwbare prestaties te leveren. Bij elke print bent u verzekerd van levendige kleuren en werkelijk neutrale grijstinten met duidelijke, scherpe lijnen en tekst.

• De originele HP onderhoudscartridge is ontwikkeld en getest met HP fotoinkt, HP printkoppen en de Designjet printer om consistente resultaten van hoge kwaliteit te produceren.


Met de betrouwbare, probleemloze printprestaties van originele HP supplies behoren tijdrovende misdrukken tot het verleden. De HP onderhoudscartridge is samen met het printsysteem ontworpen om de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de printer op lange termijn te verbeteren.De originele HP onderhoudscartridge is ontworpen om uw printsysteem nog gebruiksvriendelijker te maken. Telkens opnieuw consistent resultaten van hoge kwaliteit. Als u kunt rekenen op probleemloze printprestaties met minder interventies, zijn de doorlooptijden korter.


Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande HP-printers: DesignJet Z6100
Klantbeoordelingen
  • 12-1-2018
    Vertaald uit het Duits:
    De reinigingscassette is zoals verwacht in orde