Multipack HP 53X
HP
€ 394,25
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

HP 53X (Q7553XD) Multipack zwart

Multipack
2x7.000 p.
Inhoud
2 x HP 53X zwart
~7.000 pagina's
5,6 ct / page
Als u méér print, bespaart u méér. HP LaserJet HP tonercartridge dual-packs verlagen de printkosten in uw bedrijf met behoud van de consistente, professionele resultaten en betrouwbare, probleemloze werking van originele HP cartridges.

Voor gebruikers die méér printen verlaagt HP de printkosten met HP LaserJet tonercartridges in dual-packs. Deze voordelige optie voor grotere volumes biedt dezelfde professionele resultaten en betrouwbare printprestaties als alle originele HP cartridges.

• HP scoort als nr 1 in onderzoek van PC Magazine uit 8/05 – originele HP cartridge om probleemloos af te drukken.


Originele HP printing supplies zijn gemakkelijk aan te schaffen, te beheren en te gebruiken. Dankzij het gemak van HP dual-packs met twee originele HP LaserJet zwarte tonercartridges en handige bestelmogelijkheden voor supplies[1] zijn er minder onderbrekingen.Originele HP LaserJet tonercartridges bevatten tot 70% van het printsysteem en zijn samen met de printer ontworpen om betrouwbare, professionele resultaten te produceren en u tijd te besparen. HP dual-packs verlagen de printkosten en besparen u geld.

• Betrouwbare HP printcartridges vormen 70% van het imagingsysteem in de printer, om consistente resultaten te waarborgen.
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande HP-printers: LaserJet P2015 / LaserJet P2015n / LaserJet M2727 NF / LaserJet M2727 NFS / LaserJet P2015dn