Multipack HP 12A
HP
€ 168,18
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

HP 12A (Q2612AD) Multipack zwart

Multipack
(7)
4,6/5,0
Duopack a 2.000 vel
Inhoud
2 x HP 12A zwart
~2.000 pagina's
8,4 ct / page
Als u méér print, bespaart u méér. HP LaserJet HP tonercartridge dual-packs verlagen de printkosten in uw bedrijf met behoud van de consistente, professionele resultaten en betrouwbare, probleemloze werking van originele HP cartridges.

Voor gebruikers die méér printen verlaagt HP de printkosten met HP LaserJet tonercartridges in dual-packs. Deze voordelige optie voor grotere volumes biedt dezelfde professionele resultaten en betrouwbare printprestaties als alle originele HP cartridges.

• HP verlaagt de kosten van originele HP cartridges met een voordelige optie voor het printen van grote volumes.


Originele HP printing supplies zijn gemakkelijk aan te schaffen, te beheren en te gebruiken. Dankzij het gemak van HP dual-packs met twee originele HP zwarte LaserJet tonercartridges en handige bestelmogelijkheden voor supplies1 zijn er minder onderbrekingen.

• Kosteloze gemakkelijke retour en recycling in meer dan 40 landen2 – raadpleeg de bijsluiter of kijk op: http://www.hp.com/recycle


Originele HP LaserJet tonercartridges bevatten tot 70% van het printsysteem en zijn samen met de printer ontworpen om betrouwbare, professionele resultaten te produceren en u tijd te besparen. HP dual-packs verlagen de printkosten en besparen u geld.

• Betrouwbare HP printcartridges vormen 70% van het imagingsysteem in de printer, om consistente resultaten te waarborgen.


1Programmakenmerken en beschikbaarheid variëren per land. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.hp.com/learn/suresupply.

2Het programma is niet in alle landen beschikbaar. HP's printing supplies retour- en recyclingprogramma is momenteel meer dan 40 landen en regio's in Azië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika beschikbaar via het HP Planet Partners programma.

Klantbeoordelingen
 • 24-10-2021
  Vertaald uit het Duits:
  Ik ben tevreden met de toner.
 • 11-5-2020
  Vertaald uit het Duits:
  Alles is prima - prijs goed - kwaliteit super
 • 9-10-2019
  Vertaald uit het Duits:
  Top product, drukt goed en snel betrouwbaar af
 • 14-1-2019
  Vertaald uit het Duits:
  Een beetje te duur, verder een betrouwbaar en goed product
 • 1-4-2018
  Vertaald uit het Duits:
  Omdat er altijd problemen zijn met compatibele toners, koos ik voor de originele toner, hoewel de prijs eigenlijk schandalig hoog is.
 • 29-11-2017
  Vertaald uit het Duits:
  Voor mij is er geen vervanger voor originele toner.
 • 25-9-2017
  Vertaald uit het Duits:
  Past bij de printer, originele toner, maar toch goedkoop
Laat meer beoordelingen zien.