Multipack HP 304A
HP
€ 203,90
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

HP 304A (CC530AD) Multipack zwart

Multipack
(1)
5,0/5,0
2-pack
Inhoud
2 x HP 304A zwart
~3.500 pagina's
5,8 ct / page
HP Color LaserJet CC530A dual-pack met zwarte printcartridges waarborgt kosteneffectief printen in zwart-wit. Verlaag de printkosten van uw bedrijf met de consistent professionele resultaten en betrouwbare, probleemloze printprestaties van originele HP printcartridges.

Kosteneffectief printen in zwart-wit. Het HP LaserJet zwarte printcartridge dual-pack is een voordelige optie voor grotere volumes die dezelfde betrouwbare printprestaties biedt als alle originele HP printcartridges.Originele HP printsupplies zijn gemakkelijk te kopen, te beheren en te gebruiken. Door het gemak van HP dubbelpakken met twee originele HP LaserJet zwarte printcartridges en handige bestelmogelijkheden voor supplies[1] zijn er minder onderbrekingen.Originele HP Color LaserJet printcartridges bevatten tot 70% van het printsysteem en zijn samen met de printer ontworpen om betrouwbare, professionele resultaten te produceren en tijd te besparen. HP dual-packs verlagen de printkosten en besparen u geld.


Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande HP-printers: ColorLaserJet CP2025 / ColorLaserJet CM2320 / ColorLaserJet CP2020
Klantbeoordelingen
  • 15-11-2018
    Vertaald uit het Duits:
    Snelle levering, goederen origineel verpakt